.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Луд ме правиш !

Някой има ли песента със самото начало ? Важно е.От къде мога да я изтегля ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Самото начало с репиките от клипа ли имаш предвид?

да
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Потърсих я в bgshare, data, b359, dada2, tupalka, mp3.karamel4e и 4shared и не я намира, което ме води на мисълта, че я няма. Има само нормалната версия.

Имаш една друга опция, за която се сещам. Дръпни клипа и просто раздели звука от видеото или просто екстрактни саунда.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Потърсих я в bgshare, data, b359, dada2, tupalka, mp3.karamel4e и 4shared и не я намира, което ме води на мисълта, че я няма. Има само нормалната версия.

Имаш една друга опция, за която се сещам. Дръпни клипа и просто раздели звука от видеото или просто екстрактни саунда.
    Мерси много за помоща!Ама 1во незнам как и от къде да си сваля клипа (имах една програма за вбокс) ии 2ро незнам как да ги разделя..Хич ме няма с тези неща

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Програмата за теглене е vloader и можеш да изтеглиш и само звука на клипа Изключиииително лесно е и ти трябват минимални познания,би трябвало да се оправиш..

Здр

Ол тая песен е страхотна

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    На къс пас у вас .. с двама, трима.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele