.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Бяло Кръгче около бенка

Имам някакво бяло кръгче около една бенка на корема.Нито сърби ,нито нищо.Просто не ме кефи как изглежда,а и поради какво се е появило това бяло кръгче ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Дерматолог! С бенки шега не бива! Откога е това кръгче?

Ми от бая време ама няма никакав проблем.. САмо не ме плаши защото съм притеснителен човек

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpinMeRound
    Ми от бая време ама няма никакав проблем.. САмо не ме плаши защото съм притеснителен човек
    Не те плаша, но има бенки които са канцерогенни или, които стават такива и всяка промяна тяхна или на тъкънта около тях може да е сигнал за нещо. Нищо няма да ти стане да идеш на един дерматолог, който да му хвърли един поглед и да ти каже какво е то. Така по картинка малко трудно.

Мии.. мен ме притеснява това,че се намира на 2-3 санта под пъпа и е на мн такова място и просто изглежда малко тапо,иначе ако ида на дератолог нали няма да боли ?

Град
    София
    Мии.. мен ме притеснява това,че се намира на 2-3 санта под пъпа и е на мн такова място и просто изглежда малко тапо,иначе ако ида на дератолог нали няма да боли ?
    Изобщо няма да боли. Те го гледат с едно като лупа и това е. Това да не ти е доктор Менгеле?

А ако толкова те дразни иди да ти я оперират, за да я няма. А тя на краче ли е?

не бе на корема,малко под пъпа.Ама не искам да боли.. :Д

Град
    София
    не бе на корема,малко под пъпа.Ама не искам да боли.. :Д
    На краче не значи да ти е на някой от двата крака! На краче са някои бенки и това означава освен да е релефна да е силно изхвръкнала над кожата. Не просто като едно леко издадено петънце! Иначе ти гарантирам, че няма да боли! 100% съм сигурен. Колко може да боли докато някой го гледа просто - колкото и ти като го гледаш...

aa ми не е изпъкнала обикновенна бенка петънце

Мега фен Аватара на ameli
    аз скоро ходих на кожен да ме гледа за бенките
    хич не болеше спокойно
    с една лупичка те гледа и сиг ще ти каже да не я излагаш на слънце и да я мажеш с крем с голям фактор
    и на мен ми кажа да я мажа с някакъв спирт, за да падне, щото беше релефна

а махането става с лазер и не е толкова страшно
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

абе тя не е "на краченце" тоест не е изпъкнала,нормална бенка си е просто около нея е бяло :Д ако беше другаде,хич нямеше да се занимавам ама щот малко ме е срам пред момичетата кат правим ... както и да е

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз скоро ходих на кожен да ме гледа за бенките
    хич не болеше спокойно
    с една лупичка те гледа и сиг ще ти каже да не я излагаш на слънце и да я мажеш с крем с голям фактор
    и на мен ми кажа да я мажа с някакъв спирт, за да падне, щото беше релефна

а махането става с лазер и не е толкова страшно
    Истинското и най-безопасно махане на бенки става по хирургичен път с листовиден разрез.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си