.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Тема: Паразити

Мега фен
    Град
    <3

Паразити

Знам,че много хора няма да ме разберат.
    Знам,че съм права.
    Знам,че много ще оспорят това.
    Знам,че и да си мислят,че ме разбират пак няма да са ме разбрали.

Да започна от там,че не знам от къде да започна. Не мисля,да е много подредено,а и едва ли ще успея за това ще говоря каквото ми е на устата.
    Писна ми от еднообразни хора.
    Писна ми от едноопразни,клиширани, банални мнения и изучени фрази.
    Писна ми от това почти всички да се влиаят от очакваното за каквото и да е.
    Писна ми от повърхностното лекомислене на всички. (да...не ми пука за общия ви шибан знаменател на който държите.)
    Писна ми от неоценяващи малките моменти в живота кретени.
    Писна ми от ИЗКРИВЕНИЯ морал на всички.
    Да му се не види...толкова ли си нямате лично и различно мнение всички еми трябва да се преповтаряте като...все едно сте ехо бе мама му стара! Писна ми от всички! Не говоря само за форума...(нищо лошо/лично към никой.) Не обвинявам нито един прозрачен и елементарен човек (най-меко казано човек) за съществуването му. Оо Не ми пука,че сте такива...не ми пука за еднотипното ви мнение. Тук ще проявя егоизъм (няма лошо в това) и ще кажа,че ми пука за мен. Оо Отчайващо е всеки около теб да е един характер с различна физиономия. Оо Отчайващо е да няма и един човек,с който да споделиш разбиранията и възгледите си. Отчайващо е това,че не можеш да споделиш харесванията си и най-вече ДА ЧУЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО. Всеки (не всеки...винаги има и по-тъпи) може да се изкаже в 50 подредени реда перфектно написан текст. КЛИШИРАН И БАНАЛЕН...ЕДНОТИПЕН ТЕКСТ. НЕ ОБИЧАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. НЕ ГИ ПОНАСЯМ. НОРМАЛНОТО ИМА МИЛИОНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ,А СТРАНОТО СЕ БРОИ НА ПРЪСТИ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА СКУЧНИ...ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТЯХ...БОЖЕ (КАКВА ИРОНИЯ В ТОВА ОБРЪЩЕНИЕ) ...КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ (НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ) БЕ?! ВСИЧКИ СТЕ КАТО ЗЛЕ НАСТРОЕНИ РОБОТИ,КОИТО ТЪПЧАТ И ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.
    ОТЧАЙВАЩ ФАКТ.

П.П Може да си спестите мнения от типа на:
    -Лекувай се. Ти си болна.
    -Така е,права си. Разбирам те. Съгласен/а съм с теб.
    -******************************** цензура
    -Като не ти харесва еди кво си...... ***
    -Не пускам темата заради никакви съвети... нито пък ще ви карам да пишете в нея... просто исках да кажа всичко това. Да,без цел. Да,знам,че нищо не променям.
    -ДА,ЗНАМ и ЧЕ РАЗДЕЛА ЕВЕНТУАЛНО НЕ Е ПРАВИЛЕН.
    П.П.П Не мисля да препрочитам всичко което изписах отново.Нямам какво да кажа повече.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на l0lz
    Aw.. How sad.
    Sry за спама, но просто не се сдържах..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

абе несъм го чел и нз закво стаа на въпрос ама сигорно е яко

Мега фен Аватара на Hilary_
    И просто защото ми е скучно в 2 през ноща ...

Знам,че много хора няма да ме разберат
    зависи от гледната точка ...

Знам,че съм права.
    аз пък не знаех ...

Дамм аз явно съм първата ..

За това няма да си правя труда да те разбирам ...

Да започна от там,че не знам от къде да започна.
    хах ... добро начало ...

явно не познаваш достатъчно хора ...

че всички така или иначе ги употребяваме постоянно ...

Писна ми от повърхностното лекомислене на всички. (да...не ми пука за общия ви шибан знаменател на който държите.)
    И аз ше се напраа, че не съм го прочела ...

тук щях да ти напиша .. "да съгласна съм" ама ти забрани ...

емм че ние сме си го напраили такъфф ...

...толкова ли си нямате лично и различно мнение всички еми трябва да се преповтаряте като...все едно сте ехо бе мама му стара!
    мм дамм .. след една овца тръгват сички останали нали знаеш...

Не ми пука,че сте такива...не ми пука за еднотипното ви мнение.
    ако не ти пукаше няяше всяка вечер да пускаш по няколко теми искайки тези "еднотипни" мнения ...

Отчайващо е да няма и един човек,с който да споделиш разбиранията и възгледите си.

оо нима ... ?? До колкото помня имаше един съфорумник ... или се бъркам? ако е така моя грешка ... макар, че дори в една от темите ти споделяше с него ...

Отчайващо е това,че не можеш да споделиш харесванията си и най-вече ДА ЧУЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО.
    продължавай да търсиш ...

Всеки (не всеки...винаги има и по-тъпи) може да се изкаже в 50 подредени реда перфектно написан текст. КЛИШИРАН И БАНАЛЕН...ЕДНОТИПЕН ТЕКСТ.

и как реши, че е такъв след като е "перфектно написан" ?? Нима това би го написал един "тъп" човек ??

НЕ ОБИЧАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. НЕ ГИ ПОНАСЯМ.
    намери си "ненормални" тогава ... има ги много ...

НОРМАЛНОТО ИМА МИЛИОНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ..

аз не виждам нищо лошо в това ...

НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА СКУЧНИ...ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТЯХ...

мм не винаги ... ако беше толкова лесно до сега да се разбираме само с погледи ...

КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ (НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ) БЕ?!

а в кой смисъл ?? аз виждам само един ... или има повече?? Нима ти сама не каза, че скучните хора имат именно повече от една гледни точки ??

ВСИЧКИ СТЕ КАТО ЗЛЕ НАСТРОЕНИ РОБОТИ,КОИТО ТЪПЧАТ И ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.
    нали знаеш, че и ти си една от нас ??

ОТЧАЙВАЩ ФАКТ.
    true ..

Може да си спестите мнения от типа на ...

спестих си ги ... ама малко повечко време ми отне ...

Нямам какво да кажа повече.
    аз имам ... въпроса ми е защо реши, изобщо да пуснеш темата след като не искаш никакви мнения? Може би да споделиш възгледите си за живота и още нещо??

и накрая нещо от мен ... без лоши чувства ... просто искаше нещо различно ... ето ти го!!!
    Макар, че знам какво следва ... хмм толкова предсказуемо ...

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    безнадеждното положение в което се намираш се дължи вероятно на това че в последно време всички се стремят да са различни и в опита си да са различни тъй като по света има милиарди хора иа съвпаденията са възможни те откриват подобни на себе си хора и някакси инстинктивно попадат в някакви групи и граници...неизбжно...но не фатално...
    толкова парадоксално е това че хората са клкото уникални сами по себе си и толкова еднакви в същото време...
    но няма как..
    изхода е един(ще дам пример със себе си и ще говоря за себе си щото и аз не подтискам егоизма си...понякога...и така ми е по лесно...в случая...)...да не ти пука...
    аз лично така подхождам...аз смея да твърдя че съм различен...различн от хората около мен...хората в моя малък и невероятно и непоправимо скучен градец...хората роботи в по-голямата си част...но първо-не се стремя да съм различен...просто съм...и второ-непретенциозно различен съм...просто...не го набутвам в очите на хората за да търся внимание...просто...достатъч но е да поговори някой с мен или да ме наблюдава няколко дни...
    няма смисъл да описвам...
    и какво от това...на мен ми е все тая...
    никога не мие пукало за суетата...за разделенията и принадлежноста на някой си там към някаква си група...с други думи не ми пука кой какъв е...бил той метъл,чалгар,ЕМО,фешън и там каквото и да е...
    хората за мен са си хора...важно е обаче какво може да ти каже определен човек...какво би било отношението му...
    как се изразява...как мисли...това оценявам аз у хората и факта че голям процент от тях почти не се различават никак не ми се явява като проблем...просто го пренебрегвам...разбираш ли...това преди ме дразнеше...
    но спре ли да му пука на човек няма как да се дразни...така един вид побеждаваш проблемите...
    говоря така-без конкретни понятия и не по конкретния въпрос защото смятам че това което казвам би било полезно и при други подобни ситуации...
    за да избегнеш подобен род терзания се съсредоточи върху даден човек или група хора...
    така според мен ако не друго поне ще ти е по лесно да не ти пука за другите...
    или пък дай воля на егоизма си и се съсредоточи върху себе си(виж това не е едно от нещата в които мога да ти дам личен пример...не съм такъв...) но пък....ако отчаянието от неприкритата еднаквост на всички при теб е в особено големи размери то...мисля че варианта не е за изхвърляне...
    амиии...
    те т'ва е...
    другото е някакси дълбоко закодирано в съзнанието ми...мисли и идеи които се въртят в главата на човек който провокиран от собствената си апатия и безразличие както и парадоксално съпровождащата ги мъка от самотата...
    какво да се прави...всички подобни терзания са резултат оот уникалната(според много хора...) за човешкия вид способност да размишлява...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Абе виж се тебе не ме интересува кви глупости говориш некфи тъпизми.Като си толкова разочарована тегли си ножа.Какво се филмираш тука.Да ти имам и проблема бегай се обяснявай на някой друг ;]
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .....
    Хахахахахха. Изкефи ме на макс това. Много ги обичам такива, разбиращи и знаещи всичко. К'во се праиш на отегчена от живота като си на някакви си 15-16 години? Стегни се. Толкова хубави моменти и хора те чакат. Ти, ако сега мислиш така, след 10 години ще си на ръба на някой мост. Айде стига с тези американски филми. Има много по-дразнещи неща от това което си написала - фалша, двуличието, лицемерието, лъжата, предателството? Какво ти пука какво е масата от стадото? В него все пак има и изключения. Всеки човек е уникален. Разбери това и много ще ти помогне да преоткриеш околните.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    свиквай майна...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Иии а3 к'воо? :P

ах да ва люшкам...
    прометох само първото мнение и ми стана лошо...
    само да кажа... и си тръгвам..

ЕМИ МОМЕ ИЗЛЕЗ ОТ ЗАБЛУДЕНИЯ СВЯТ, В КОЙТО ЖИВЕЕШ И СТЪПИ НА ЗЕМЯТА...КАТО ИСКАШ ДА СЕ ОТТЪРВЕШ ИЗХОДА Е ЕДИН..НЕ ВПРОЧЕМ СА МНОГО АМА НАЙ - ЛЕСНИЯ Е ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ТЕ ЗАКОЛИ...ПОСЛЕ ДА ТЕ ИЗНАСИЛИ, СЛЕД ТВА ДА ТИ РАЗПОРИ КОРЕМА ДА ТИ ИЗКАРА ЧЕРВАТА И ДА ТЕ ОБЕСИ НА ТЯХ... ДА СТОИШ ТАКА 2 ДЕНА И СЛЕД ТВА ДА ЗАПАЛИ ПОД ТЕБЕ ОГЪН И ДА ВИКА КАТО ИНДИЯНЕЦ..

ТА ИЗВОДА МИ Е.. ДОКАТО ИМА ХОРА НА ТАЯ ЗЕМЯ ЩЕ ИМА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО МРАЗИШ ИЛИ ОБИЧАШ...

ИИ НЯКОЙ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ СЪМ ЛУД ИЛИ ПСИХОПАТ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стига с тия призиви за масово самоубийство...

Иначе по темата-винаги ще има такива хора за добро или лошо,това не зависи от теб,така че свиквай

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Стига с тия призиви за масово самоубийство...

Иначе по темата-винаги ще има такива хора за добро или лошо,това не зависи от теб,така че свиквай

ае нинджа не ме копирай бе...!!!

Re: Паразити

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Знам,че
    Знам,че
    Знам,че
    си на 16 и те е треснал хормона, обаче, честно ...
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    тебе.

Град
    там където си излишен!

Re: Паразити

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Знам,че
    Знам,че
    Знам,че
    си на 16 и те е треснал хормона, обаче, честно ...
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    Писна ми от
    тебе.
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    там където си излишен!
    1 - ПРЕКАЛЕНО МНОГО ОЧАКВАШ ОТ ЕДИН НЕСЪВЪРШЕН СВЯТ И ЖИВОТ!

2 - ПРЕКАЛЕНО МНОГО ОЧАКВАШ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ роботи тъпчещи на едно място НИЕ СМЕ ХОРА И ТО НЕСЪВЪРШЕННИ КОЛКОТО И ДА ТИ СЕ ИСКА ДА НЕ Е ТАКА

3 - ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ОТДЕЛЯШ НА ТЕЗИ НЕЩА А САМАТА ТИ НЕ СЕ ВИЖДАШ ЧЕ СЪЩО СИ ПОРЕДНИЯ РОБОТ ОПЛАКВАЩ СЕ КОЛКО СМЕ БИЛИ ЕДНАКВИ ВСИЧКИ И Т.Н но не забравяй че и ти си човек като вс и не си МИСС РАЗЛИЧНОСТ а ако си какво правиш на планетата ни а

и 4 - КОГАТО СИ МИНЕШ ПУБЕРА ИЛИ ДЕПРЕСИЙКАТА СИ УДАРИ ГЛАВИЧКАТА НЯКАДЕ ЗА ДА ТИ ИЗЛЯЗЪТ ОТ МОЗЪЧЕТО ТВОИТЕ ПАРАЗИТЧЕТА защото НИЕ НЕ СМЕ ПАРАЗИТИ А ХОРА И ТИ НЕ СИ НИКОЯ ЗА ДА НИ ОБИЖДАШ

ае със здраве
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Paradise
    Хората са си хора. Колкото и да са уникални в един момент ежедневието ги подхваща и ги оеднаквява. Ако бъркаш нормалния ход на живота с скучен паразитен начин на мислене, твой проблем.

ПП. А сега е моментът да заявиш, че ТИ си различна, в тебе няма нито едно клише, нито една слабост, недостатък и винаги цепиш с оригинално и гъвкаво мислене... Хах, да бееее... Клишетата идват от принципите на дадено общество (поне клишета от типа на: "Изневери ли веднъж, ще има пак", "Слушай сърцето си", "За всеки влак си има пътници"...) Ако си абсолютно отцепена от всякакви клишета => нямаш нормални представи за света изобщо. Но... като цяло "Аз съм различна, деля се от стадото" отдавна е клиширано.

B.,

По тази логика с клишетата, излиза че каквото и да помислиш, кажеш или направиш, то винаги ще е клише, защото някъде, някога, някой друг го е помислил/казал/направил. Следователно единственият начин да избегнеш клишетата е да избиеш всички останали хора, да изчакаш един определен период от време, да изтече, аджеба, copyright-a на тези клишета и после спокойно да ги използваш ...

А ако сте пацифисти, можете просто да се изселите на Марс, или дори (по възможност) някъде по-далече. Няма да липсвате никому.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    B.,

По тази логика с клишетата, излиза че каквото и да помислиш, кажеш или направиш, то винаги ще е клише, защото някъде, някога, някой друг го е помислил/казал/направил. Следователно единственият начин да избегнеш клишетата е да избиеш всички останали хора, да изчакаш един определен период от време, да изтече, аджеба, copyright-a на тези клишета и после спокойно да ги използваш ...

А ако сте пацифисти, можете просто да се изселите на Марс, или дори (по възможност) някъде по-далече. Няма да липсвате никому.
    Разбира се, че не Мисълта ми беше, че човек не може да се избави напълно от клишетата по никой начин. Те са си част от живота. А авторката се оплаква именно, че всички и били еднообразни и вечно употребявали клишета. В такъв случай се предполага, че тя не е такава. Което няма как да е така.

Мега фен
    Град
    <3
    Чудя се...да се смея ли...или да се отчая още повече. (което със сигурност няма да ме доведе до ръба на някой мост или ножа както се изказаха някой от вас. ^)
    Не обичам да се повтарям,но... не пуснах темата за съвети и за тва да ми казвате кво да правя и да чувствате/мислите вместо мен. Оо Ето бе...излях си душата. Нали това се иска. йей. ^
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на Aicken
    специален по-здрав за авторката която е много специално момиче -

http://vbox7.com/play:4de2dbaf
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Момичето си е право и поне е искренно!
    Забелязъл съм как ако някой не мисли,като останалите 99% от форума бива нагрубен и обявен за перко на годината.
    И най-лесно е да се слееш с тълпата вместо да се откроиш.Ама нали знаете тва дето бие на очи най-го гледат,може да има мега по-голям идиот от него ама какво да се прави.
    ЩТРУДЕЛЧЕ давай само така ама спокойно с нервитре!

пп

различните в средновековието са ги горяли на клада,тук виждам нещо подобно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И просто защото ми е скучно в 2 през ноща ...

Знам,че много хора няма да ме разберат
    зависи от гледната точка ...

даа,даа...

Знам,че съм права.
    аз пък не знаех ...

е,аз съм убедена

Дамм аз явно съм първата ..

няма да си последната,но тва не е важно

За това няма да си правя труда да те разбирам ...

Грешка на всеки един човек. Гледа само през собствените си очи,без да иска да се опита да погледне през чуждите.

Да започна от там,че не знам от къде да започна.
    хах ... добро начало ...

ама разбира се!

явно не познаваш достатъчно хора ...

Познавам достатъчно. Но не е и нужно. (Новини,телевизия,вестници. .)

че всички така или иначе ги употребяваме постоянно ...

И аз ше се напраа, че не съм го прочела ...

тук щях да ти напиша .. "да съгласна съм" ама ти забрани ...

Не съм забранила. Просто казах,че можете да си го спестите. Това не е забрана. Има разлика.

емм че ние сме си го напраили такъфф ...

Така е. Виновни сте.

...толкова ли си нямате лично и различно мнение всички еми трябва да се преповтаряте като...все едно сте ехо бе мама му стара!
    мм дамм .. след една овца тръгват сички останали нали знаеш...

ахъм...офце...какво да ги правиш...

Не ми пука,че сте такива...не ми пука за еднотипното ви мнение.
    ако не ти пукаше няяше всяка вечер да пускаш по няколко теми искайки тези "еднотипни" мнения ...

Така е. Ако не си със стадото си извън него. Ако не си прост (да,не в този смисъл) и еднообразен не се вписваш. както сега? х) Добър старт с тази тема,а? х)

Отчайващо е да няма и един човек,с който да споделиш разбиранията и възгледите си.

оо нима ... ?? До колкото помня имаше един съфорумник ... или се бъркам? ако е така моя грешка ... макар, че дори в една от темите ти споделяше с него ...

Има да. Свестен съфорумник при това. И то не само един. Едно е да споделиш какво ти е,как се чувстваш,съвсем друго е някой човек да види що за човек си и най-вече да те разбере.

Отчайващо е това,че не можеш да споделиш харесванията си и най-вече ДА ЧУЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО.
    продължавай да търсиш ...

Не съм се отказала. И няма. Все пак вярвам,че сред толкова много еднообразни човечета има и малки изключения.

Всеки (не всеки...винаги има и по-тъпи) може да се изкаже в 50 подредени реда перфектно написан текст. КЛИШИРАН И БАНАЛЕН...ЕДНОТИПЕН ТЕКСТ.

и как реши, че е такъв след като е "перфектно написан" ?? Нима това би го написал един "тъп" човек ??

Няма да го напише неграмотен човек...но тва не му пречи да си е отново с общото мнение на всички.

НЕ ОБИЧАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. НЕ ГИ ПОНАСЯМ.
    намери си "ненормални" тогава ... има ги много ...

Май нямам достатъчно търпение да обяснявам нещо на някой,който няма да ме разбере.

НОРМАЛНОТО ИМА МИЛИОНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ..

аз не виждам нищо лошо в това ...

Няма лошо. Но пак се стига до очакваното. Примиряваш се с обичайното и не търсиш различното. Сиво.

НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА СКУЧНИ...ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТЯХ...

мм не винаги ... ако беше толкова лесно до сега да се разбираме само с погледи ...

Не говоря за разбиране.

КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ (НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ) БЕ?!

а в кой смисъл ?? аз виждам само един ... или има повече?? Нима ти сама не каза, че скучните хора имат именно повече от една гледни точки ??

Прост - като нещо простичко устроено. Представи си пишещата машина и компютъра. Е...повечето са пишещата машина. Не "прост" като глупав човек.
    Мхм...те си ги имат в повече гледните точки... но пак си остават нормални и обичайни. Когато липсват,значи просто се примиряват с водещото.

ВСИЧКИ СТЕ КАТО ЗЛЕ НАСТРОЕНИ РОБОТИ,КОИТО ТЪПЧАТ И ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.
    нали знаеш, че и ти си една от нас ??

Не съвсем. Но,да - човек съм.

ОТЧАЙВАЩ ФАКТ.
    true ..

Може да си спестите мнения от типа на ...

спестих си ги ... ама малко повечко време ми отне ...

Тва,че си ги спестила,не означава,че не ги мислиш.

Нямам какво да кажа повече.
    аз имам ... въпроса ми е защо реши, изобщо да пуснеш темата след като не искаш никакви мнения? Може би да споделиш възгледите си за живота и още нещо??

По-горе казах.

и накрая нещо от мен ... без лоши чувства ... просто искаше нещо различно ... ето ти го!!!
    Макар, че знам какво следва ... хмм толкова предсказуемо ...

Това не е нищо ново и различно. Не е така вълнуващо,след като знам какво ще стане и стана.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знаеш ли, миличка, къде е най-голямата ти грешка? Оглеждаш какви са другите. Ами ако всичко ти пречи да не би пък проблема да е в самата теб, а?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Момичето си е право и поне е искренно!
    Забелязъл съм как ако някой не мисли,като останалите 99% от форума бива нагрубен и обявен за перко на годината.

Хората искат да чуят неща,които ги устройват по една или друга причина. Аз не мисля и не казвам неща според това какво искат да чуят хората. Мога да лицемернича и да го направя... По някога трябва понеже както виждаш ако не си с тях си отхвърлен/отписан. Ако абсолютно всички хора по света бяха искрени и не лъжеха до сега да са се избили. (тук ще последват стадото бойни слонове с изкривения си морал) ...

И най-лесно е да се слееш с тълпата вместо да се откроиш.Ама нали знаете тва дето бие на очи най-го гледат,може да има мега по-голям идиот от него ама какво да се прави.
    ЩТРУДЕЛЧЕ давай само така ама спокойно с нервитре!

Аз съм спокойна.

пп

различните в средновековието са ги горяли на клада,тук виждам нещо подобно

Не казвам,че съм различна и специална. Казвам че еднаквостта в другите ме дразни И заради мен...не заради тях.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Знаеш ли, миличка, къде е най-голямата ти грешка? Оглеждаш какви са другите. Ами ако всичко ти пречи да не би пък проблема да е в самата теб, а?
    ...Не оглеждам. Виждам. Не,не ми пречи...както казах,не ми пука заради тях,а заради мен. Аз съм на ясно със себе си. Не,не съм луда.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си