- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Паразити
Няма да копвам ти си знаеш!
За първото говорим на един и същ език с различни думи.
За нервите сбърках.
За пп нямах предвид специално теб!
И според мен не си луда откачена си,бъди горда и носи титлата си с чест!
Аз се боря за нея сумати време ама няма и няма![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Говорете каквото искате,аз съм на същото мнние като авторката.![]()
Няма какво друго да кажа,то се изказа вече...
Поздрав и от мен за авторката : http://www.youtube.com/watch?v=ScG0i...om=PL&index=51
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Всички са супер компетентни.Никой не приема мнение,което не е същото като неговото.Всички са страшно отегчени от ''глупавите'' мнения на другия,но щом ги цитира те никога не му остават длъжни,нищо че се вземат за неща пъти по-голямо от него.Всички знаят всичко и нямат нужда някой да им казва как да си уредят живота.Нищо,че и те не знаят де.Темата си я бива,но от една страна усетих и някакво самоизтъкване (може би просто не съм усетила правилно тази нотка) И ето,че всички скачат или против,или са пълни защитници.идеални хора няма,няма и хора с абсолютно еднакво мислене.Може би има такива със сходно.Може би това имаше предвид авторката с това,че няма да я разберат.Никъде не е казала,че ще си тегли ножа.На мен лично не ми хареса това,че един вид всички са пад общ знаменател и самата авторка НИКОГА не използва банални фразички или поне такива,които са ни доста познати и натяквани.
никого не визирам или път не точно.Добере,даже и да го правя не го правя с лоши намерения.
П.п критикувайте ме,поправяйте ме.С радост ще приема всяка поправка,стига тя да е адекватно отправена.Всеки сам се оправя в този живот.Приемам,че всeки си има мнeние,чета търпеливо и дори си взимам уроци от грешките си или тези на другите,но този път просто не се въздържах.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
амии...бих могъл да кажа че съм напълно наясно какво имаш впредвид и разсъждавам по същия начин само че проявявам отявлен непукизъм по въпроса(тъй като бидейки различен и уникален човек неминуемо се обрича да бъде 'глас в пустиня' така че не виждам смисъл да се моря в оппити да променянм положението...)...
в тази връзка...ставам ли аз еднакъв с теб...и другите хора които споделят този начин на мислене и мнението ти респективно(каквито несъмнено има...)?...и ставаш ли ти еднаква с тях?...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Май си прекалила с щрудела,айде да те черпя пастичка![]()
един характер с различна физиономия ? мила къде живееш ? въобще можеш ли да твърдиш това при положение че съм почти убеден че на ден не се запознаваш със 100-200 човека който виждаш за първи път...всеки човек е уникален сам по себе си....няма един характер с различна физионоия...
Може би все пак разбирам за какво говориш. Реших да го напиша, но е много дълго, отгоре на това ми се изтри и няма да го пиша отново. Все пак няма смисъл и да недоволстваш, защото това те превръща в тълпата от недоволни...от държавата, от хорта, от циганите, от турците, от политиците, от негрите, от Америка, от Русия и т.н, от което няма смисъл. Няма смисъл от това. Важното е когато човек може да направи нещо, по силите му е и иска да го направи... да го направи. Пратих ти линк към една книжка. Малка е, на моменти вулгарна, но може и да ти хареса, знам ли...
Аз пък ще кажа, че те разбирам напълно, с риска да прозвуча тъпо. Съгласна съм с blader. Мнението му е дълго, така че не смятам да го цитирам.
Това също е вярно. Не отдавна го изпитах на свой гръб.Първоначално написано от haritov
Много съм мислила по тази тема за скучните и еднакви хора и в крайна сметка реших, че аз имам своите приятели, които определено не са такива, и съм радостна от този факт. Скучните да се шибат сами, щото аз нямам намерение да се занимавам с тях. А това, че доста хора изглеждат почти еднакви е точно в следствие на това да се придържат към един стериотип на "готините". И всички станаха толкова готини, че вече не можеш да ги различиш един от друг. Според мен за да си някой, трябва на първо място да си себе си. Наистина се срещат рядко истински хора, които са себе си и вече са на изчезване, но важното е, че се срещат. И за да си щастлив трябва да игнорираш нападките на всички останали, да живееш в своя свят със своите приятели, то своите правила. Човек е точно толкова щастлив, колкото той самия си позволи!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И всички клонинги се постараха да дадат уникално и различно мнение.
Освен наистина тъпите клонинги, защото те така и не разбраха за какво става дума.
И Така ние всички бяхме заблудени, колко разнородни мисли хвъркат в главите на тези люде.
Ииии такам ето ме отново ... добро утроо ..![]()
сега по темата ....
Гледа само през собствените си очи,без да иска да се опита да погледне през чуждите.
Мм ти правиш същото след като говориш за хората като цяло, че са такива и такива ... надали си се вслушвала или обърнала внимание на нашето мислене макар то да е сиво банално иии там всички останало ...
Не съм забранила. Просто казах,че можете да си го спестите. Това не е забрана. Има разлика.
Мерси, че ми го поясни .. аз пък си мислех, че направо си е каране ...![]()
![]()
Така е. Виновни сме.
Така е. Ако не си със стадото си извън него. Ако не си прост (да,не в този смисъл) и еднообразен не се вписваш. както сега? х) Добър старт с тази тема,а? х)
Ако си мислиш, че темата ти е по-различна от всички останали се лъжеш ... това, че си мислиш, че знаеш всичко за всеки и че си Господ едва ли не не те прави по-различна ... най -малкото такива теми съм виждала не веднъж ама от едни други неосъзнати деца наричайки се емота ...![]()
Няма да го напише неграмотен човек...но тва не му пречи да си е отново с общото мнение на всички.
Общо за теб, но за всеки друг съвсем не е ... всеки човек има различен начин на мислене (изключвам копирачите) и това, че в даден момент мнението му се допира с някое друго не значи, че са еднообразни и мислят еднакво ...![]()
Няма лошо. Но пак се стига до очакваното. Примиряваш се с обичайното и не търсиш различното. Сиво.
Всеки си избира как да живее живота си и дали да бъде надут, лицемерен, свестен и всички останали ... повечето избират да подръжават на някой, защото им е по-лесно ...![]()
Не съвсем. Но,да - човек съм.
Не съвсем ??![]()
Това не е нищо ново и различно. Не е така вълнуващо,след като знам какво ще стане и стана.
хмм и какво би значело за теб нещо ново и различно ??
Въмнуващи неща не търси тука във форума ... той е просто най - обикновен форум със СКУЧНИТЕ проблеми на тийнеджърите ... и с ЕДНАКВИТЕ И БАНАЛНИ мнения на всички нас ...
такам ... казах си думата .. твой ред е ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Стана ми интересно и ако на никой не му пречи, бих се включила в спора. [И да му пречи, също бих го направила. xD ]
Първоначално написано от Hilary_
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
MaLkaTa_LaDy незнам какво е породило това твое желание да спориш с мен ама хубаво ...
Ето това най-много ме дразни, когято започнете да преувеличавате.
Нима авторката не преувеличава като цяло изказвайки се така в темата за всичко живо ???![]()
От къде знаеш, че се смята за Гостод? Аз не помня да го е казала. Грешни изводи нещо...
Изводите си ги правя точно от темата ... не може да "съди" всички и всичко ...
Ами като ще е общо за нея, а за повечето останали - не, тогава не си ли правиш някакъв извод, че тя има различно мислене от повечето останали...
Различно ?? И кое е рзличното ... както ВЕЧЕ казах темата й изобщо не е различна ... и мога да го твърдя, защото съм от доста време тук във форума и много други като нея са пускали такива теми и не само момичета, а и момчета ...
Което не говори добре за тях.
жалко, но факт ...
Ново и различно - което не се е случвало преди. Това значи. И не смятам, че който и да е здраво мислеш човек е тук, за да търси вълнуващи моменти.
Нима мислиш, че тук не са се случвали същите неща ... не ами са се повтаряли и ще продължат да се повтарят ...!!!
Е явно тя търси тези вълнуващи моменти, но не ми стана ясно дали от тук ги търси, защото пак казвам няма да ги намери ...
Това, че е пуснала тема хранеща всички не я прави различна ...
Priceless .. <3
Леле, толкова дълго сте вървели пътеката на attention whore-a, че вече от солидарност си цитирате малоумните постове, без коментар, просто за да има по-голям шанс някой да се излъже да ви ги прочете ;/.
Сериозно ..., родителите ви, не ви ли обръщат достатъчно внимание?
Къде видя някой да е цитирал нещо без да отговори ??Първоначално написано от Python5
![]()
И не е никаква солидарност ... а желание за спор ...![]()
хмм последния въпрос не знам дали се отнася включително и за мен ... ако е така обръщат ми достатъчно мерси, че попита ...![]()
Priceless .. <3
Само за малко ще се намеся в разговора,за да подкрепя позицията на Хилари_
Щрудел този път малко се обърка май.Говориш за еднотипните хора-добре,но не придавай масовост на това...Не всички са такива,еднотипни,скучни.Да, казваш че всеки трябва да мисли различно-знаеш ли колко хора има по света,не може абсолютно всеки един да мисли различно от останалите,винаги ще има групи от хора които да мислят еднакво,да споделят общи идеали,да имат сходен характер.В темата предполагам говориш за определена група от хора,но не всички са такива това не можеш да го твърдиш нито ти нито някой друг...Това исках да кажа,може би затова те нападат всички.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вие (повечето) сте прозрачни. Какво има да гледам. Разбирам. Оо
Ти си първия човек, който разбира всички останали хора ...
Не мисля,че зная всичко за всеки.
ъхъ ... >> Вие (повечето) сте прозрачни. Какво има да гледам. Разбирам. Оо
Няма специални хора.
Нима ? Аз пък си мисля, че цял живот търсим точно такъв човек до себе си ...![]()
Онези деца за които говориш наистина са неосъзнати и глупави. ^ Е...съжалявам,че го разкривам пред теб,но не съм едно от тях.
Оппаа и тука имаме разногласия ... за мен не са неосъзнати и глупави, а деца, които виждат нещата по друг начин и за всички нас той е грешен, но за тях е правилния и ние като цяло "дружно" стадо ги нападаме просто, защото са РАЗЛИЧНИ!!!!!
Раздвам се,че тук не ме разбираш и се дразниш.
Ако това целиш не ти се получава ... просто трябва да си убия някъде времето ... а и след малко излизам така, че ще продължа вечерта ...
Priceless .. <3
Не съм се объркала в нито един момент.Първоначално написано от Sh@d0w
РАЗБИРАМ,че не всички са еднакви. Разбирам,че има милиони хора по света,които не познавам. В случая не говоря за всички тези хора,да. Не съм си изградила сегашното мнение само въз основата на един форум.
Добре...няма да слагам под общ знаменател като толкова много пискат всички. Да,разбирам,че не трябва и не е вярно. НО ПОВЕЧЕТО СА ЕДНООБРАЗНИ И БЕЗИНТЕРЕСНИ.
П.П Това второто го прочетете няколко пъти,за да разберете.
4XCOKИ
Оооо, много си зле честно! Мислех те за по-нормална, но ти с всеки следващ пост се дозакопваш. Била разбирала всичко и всичики и всички сме и били прозрачни. На какво отгоре това самоучвствие? Колко си живяла този живот? Някой ден толкова яко ще се изтърсиш от там, където си литнала, че не искам и да си го предтавям.
И като не ти пука за мнението на хората, защо бълваш по няколко теми на ден из форума? Да ти четем прозата и холивудските сценарии ли? Аре слез малко на земята. Нищо не си открила. Ако си мислиш, че си най-уникалното и проникновено същество много жалко...
И какво си ни тръшнала всички в общото стадо? Като сме ти толкова прозрачни и си такава телеПАТКА защо си пишеш с нас прозрачните и кухите? Аре намери си другарчета на твоя левъл.![]()
Хаха моля те, не мисли, че разбираш всички защото определено не е така. Слез на земята, момиче , докато е време.. Защото после ше паднеш от високо и ще те заболи доста![]()
Знаеш ли колко хора прикриват истинската си същност? И точно хората, които си мислила за "прозрачни" и са били ясни за теб .. всъщност нямат нищо общо с мнението, което ти си си изградила за тях![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Странното е че всички толкова пискат че имат различни мнения, а изказват едно и също.
Нима ? Добре, че беше ти да го забележиш ... когато очевидното си е такова няма кой да го промени!!!Първоначално написано от w0sh
![]()
Ооо чакай ... или има ... може ти да имаш като някои хора супер сили и да виждаш и променяш сичко ... ?!![]()
Priceless .. <3
4XCOKИ
Хъ. На мен не ми трябва нищо да променям, а нещата които виждам не е нужно да ги разгласям като селския глашатай.
Трупам наблюдения, все пак психолог човек съм.
Дете.Първоначално написано от Hilary_
Нито той,нито аз,нито който и да е има "супер сили" ...още повече...никой не може да промени повечето средностатистически идиоти...за огромно съжаление...
4XCOKИ