- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Паразити
Да.Разбирам. Теб и такива като теб например ги разбирам.
Не знам за другите, НО мен определено не можеш да разбереш ... нито съм прозрачна като тях ... в един момент съм една в друг коренно различна!!!Хората виждат в мен това, което им позволявам да видят!!!!
Не,не разбирам всички останали.
Не се и опитвай ...
Добре,това е сложен въпрос,съжалявам.
Извинена си ...
Виждаш ли как започваш да осъзнаваш? ^ РАЗЛИЧНИТЕ ги нападат и отхвърлят. ^ Ето за това са малко.
Дамм включително и ти ги нападна ... (говоря за емо децата)
Не ми пука,че ще ме нападате...аз държа на своето отдавна.
ме 2 ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изключително смело изказване като за човек на възраст под 30 години.Не знам за другите, НО мен определено не можеш да разбереш ... нито съм прозрачна като тях ... в един момент съм една в друг коренно различна!!! Surprised Хората виждат в мен това, което им позволявам да видят!!
Дам ... но това аз съм решила да бъде така и никой не може да ме убеди в противното а именно, че ме познава и съм прозрачна като всички останали ...Първоначално написано от w0sh
![]()
Не познавам всички хора, но определено всеки крие нещо малко в себе си, което никой друг не може да види ...
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И църквата никой не можел да я убеди че земята се върти около слънцето.
Ооо не вярвах, че ще почнем да спорим и за емо децата ...![]()
По дяволите няма такова нещо като "емо деца". Техните "проблеми" са като на всички останали,просто преиграват/драматизират.
Има такова нещо като "емо деца" ... няма такива в България, защото всички за позьори, но иначе има!!!
Да проблемите са им същите, но за тях това не е преиграване, а начин на живот и преодоляване на болката, страданието (вътрешните) чрез външната ... + проблемите ...
Priceless .. <3
Сигурна съм,че този факт (клише) не можеш да го обясниш.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Не бъди толкова сигурна ... ще ти го обясня, но вечерта ... сега излизам ...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Priceless .. <3
Говориш глупости. . .Първоначално написано от Hilary_
Начина на живот е само един и го живеем всички. Раждаш се,живееш и умираш. Щом тези индивиди са избрали да са недоволни от живота - техен проблем. Колко трябва да си жалък,за да се наричаш с такива имена?
4XCOKИ
Ами то не трябва и да се обяснява. Ако са ти толкова прозрачни всички щеше да го забележиш само, но уви... Не знам кой прозира в случая...Първоначално написано от ShtrudeL
Мхм...имаш време...помисли си.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Всеобща заблуда, че човек може да скрие нещо от наблюдателните хора.
Защо да не трябва? Лесно е да говориш изучени работи,но дали е толкова лесно да ги обясниш?Първоначално написано от amk933
И...аз съм го забелязала от много време.
Аз знам.
4XCOKИ
И като го знаеш, за какво ти е да ти го обяснява? Да я тестваш на вербални и аргументативи умения ли?Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
И до преди малко пееше друга песен...
Не. Може би да й покажа,че нищо не знае (даа, и аз не разбирам от всичко ...да,да.) и че говори неща които говорят повечето. Макар че се съмнявам,че ще го осъзнае. Все тая. ^Първоначално написано от amk933
4XCOKИ
Хм,нтересна тема.В интерес на истината обаче мила животът е такъв какъвто си го направиш.Не си срещнала подходящите хора.Намери си екстравагантни приятели,разнообрази си живота .Видях че не искаш съвет но все пак ми се струва че имаш нужда.Приятен ден![]()
Щрудел, ти какво очаваш от света?
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
От света нищо. Нямам очаквания от никой.Първоначално написано от evi_vd
4XCOKИ
Честито дами и господа,прецакахте хубавата тема.Шанс.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
добре, очаквания нямаш, а цели някакви имаш ли ?Първоначално написано от ShtrudeL
But I am never beaten
Broken not defeated,
Разбира се,че имам. Но са си лични и са си мои.Първоначално написано от evi_vd
4XCOKИ
това е хубаво. виж не искам да ти ставам моралистПървоначално написано от ShtrudeL
обаче я се замисли как би успяла сама в този свят?
нима забрави родителите си ? често ги забравяме. нима нищо не очакваш от тях ??и те са най-простият пример..има и мн др хора, от които ти се нуждаеш
виж не целя да се карам с теб.. аз очаквам от теб да се замислиш върху всичко, което си написала, препрочети го отново и се замисли
би ли успяла да оцелееш сама.. колкото и да се мислиш за силна и самостоятелна
вярно е,че животът на едни е по-труден от на други, вярно е, че едни хора обстоятелствата ги правят по-силни от други
и дай за това да избием всички слаби хора,които са паразити. не се обиждай, но според мен не си от силните, знаеш ли защо ? защото ако беше, тези неща, които изписа до тук не би ги мислила, и още нещо и може би това обобщава всичко, което казах до тук :
ти самата каза, че не очакваш нищо от света и може би в това се състои проблемът ти .. щом не очакваш нищо .. не очакваш и да получиш нещо, следователно и няма да получиш нищо, защото дори и да го полоучиш, ти няма да разбереш, че го имаш до момента, в който не го изгубиш..
сама прецени кой е виновен за положението ти в момента, изглеждаш ми умно момиче, просто си объркана от несъвършенството на нашия живот![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Така като за начало към авторката:
Сигурна съм,че този факт (клише) не можеш да го обясниш.
От кога фактите станаха клишета??
А и до колкото знам аз "дали даден израз е клише или не зависи в голяма степен от това кой дава тази оценка" (извадка от чичко гугъл) ...
Най - малкото хората около мен (а съм сигурна, че не съм единствена) са доказвали, че в един момент могат да са едни (и ти да си мислиш, че си ги опознала), а в друг да се окажат съвсем различни ... нима всички не сме едни актьори в тоя живот??Има наистина прекалено прозрачни хора ... но дори и те понякога се оказват просто една измама и рано или късно свалят маската си на тази предполагаема "прозрачност" ...
![]()
Щом тези индивиди са избрали да са недоволни от живота - техен проблем. Колко трябва да си жалък,за да се наричаш с такива имена?
Често пъти не сме ние тези, които избираме съдбата си да не кажа, че тя ни е предопределена и не можем да я променим ... да живота е един раждаш се и умираш, но съдбата на всеки е различна и уникална сама по себе си ... надали са си "избрали" сами да им се случва всичко това, а именно да са мразени от повечето хора, да са неразбирани, гонени и малтретирани!!! Уж се толерира да няма дискриминация у хората а какво излиза ... точно обратното ... и не емо децата са жалки, а тези, които се мисля за нещо повече от тях ... всички сме равни (макар, че повечето пъти някои се мислят за по - равни от останалите) ...Ето това за мен в ЖАЛКО ...
Шанс да ...Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
ShtrudeL още от вчера до сега всичкото аз съм го написала ... така че да аз го написах ...![]()
А за останалото явно няма да се разберем .. е поне се получи добро спорче ... пак ще поспорим някой път ...![]()
Priceless .. <3