- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Паразити
Ако тези хора можеха да го направят с думите си,отдавна...вярвай ми много отдавна щях да съм "свалена" на Земята (кавички...да...всъщност аз съм си на нея...не разбирам защо употреби този израз). Е...дали ме интересуват думите им?Първоначално написано от Priceless
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
еххх дано дано... че дотогава само ше ми хлътват м*дурите от тебеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
^^ Такъв е израза, мозък гениален!! И не ти говоря с думи да го направят![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Въдворявам мир сега!
*въдвор, въдвор*
Това не е спорене, просто размяна на обиди.
Ааамаха , не ви отива на годините.
Първоначално написано от Kostadin_682
Под "повече" можеш да разгледаш много много неща,не само мислене и държание.
4XCOKИ
Не почнах аз с обидитеПървоначално написано от w0sh
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ахм. Като изключим простотията,която казват повечето понеже не могат да се защитят с друго....не каза нищо умно.Първоначално написано от DemonchY
4XCOKИ
Не е важно кой е почнал.
Просто край.
Държанието ти е под всякаква критика... просто четейки прекрасните ти смислени теми... айде няма да говоря повече...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
А пък за мисленети ти...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Добре. Аз спирам. Заради тебе самоПървоначално написано от w0sh
![]()
Hilary_![]()
Айде...Първоначално написано от Kostadin_682
4XCOKИ
Осъзнавате ли че наговорихте 8 страници глупости.
трябва да ви е срам.
Аз, срам и пари нямамПървоначално написано от w0sh
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Слава богу че ти казваш умни неща...
П.С. къде остана темата за моите т*пки![]()
![]()
П.С.2 "Прах и бутилка мастило"
Май си ошмъркала праха и си гаврътнала бутилката малстило а![]()
![]()
аз нямам срам ...Първоначално написано от w0sh
![]()
и ако за тебе са глупости ... не ги чети ама си ги прочел нали ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Демончо айде спри се мойто момче.
За какво ми е да чета простотии.Първоначално написано от Hilary_
Ако в тях откривате смисъл, то аз ви съжалявам.
и аз те съжалявам, че говориш за нещо, което дори не си прочел ...Първоначално написано от w0sh
и после ние сме били повърхностните ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
*емотка - много в едно*
4XCOKИ
Сега ще ти кажа нещо много неклиширано. Глезено момиченце си ти. Твърде много си получвала от живота и все хубаво. Не пиши 'ама аз много страдах', защото не знаеш какво е да страдаш много. Видяла си прекрасния живот или си направила своя такъв, без клишетата, с разнообразието, така както на теб ти харесва, защото е нямало какво да ти попречи. Тъпата ти тема, ти какви други коментари очакваш? Ако искаш паметник ще ти вдигнем...
ShtrudeL мислех че съм те разбрал, но май наистина вече започвам да се чудя дали е така. Какво е това бунтарско поведение към всичко и всички с леко показващ се на повърхността нарцисизъм. Да, много от хората мислят твърде еднакво, да, има и по различмо мислещи или
различни,които често са отхърлени от обществото, защото са различни. За някой идеи може да те освидетелстват като луд. Ако си различен може да те изолират и да останеш сам. Но дори и ти, проповядвайки подобни идеи не можеш да разбереш че с недоволството си към всички и всичко правиш по изкуствен начин да си различна. Не защото си, а защото по този начин искаш да се отскубнеш от масата. Трябва малко толеранс. Опитай се да гледаш и през чуждите очи колкото и
трудно и безмислено да ти се струва това действие.Няма смисъл да се правиш на нещо повече от останалите. Не слагай всички под общ знаменател. Опитай се да погледнеш през техните очи и да ги разбереш (колкото и да ти е неприятно). Мен например ми е неприятно и затова избягвам да го правя, да гледам през очите на курви, курвари,лъжци, крадци, убийци, но като го направя все пак отчасти разбирам тяхната позиция. Избягвам обаче да го правя, защото това е против моите принципи и ако го правя по-често може и да възприема позициите им и да стана като тях. А не искам. Стига да не желая да погледна през нечия гледна точка е много лесно. Затварям се и изобщо не правя опити за това. Много по-лесно е да гледаш нещата само от своята позиция отколкото от няколко.Да няма нищо лошо в това да се бунтуваш против нещо, но това да мрънкаш против всички и всичко не си е работа.Понякога, когато гледаш много позици едновременно се налага и да избереш една, което си е доста трудно. Мога да кажа че отчасти те разбирам. Отчасти разбирам също и позициите на противниците ти.
Например ти каза емотата. Погледни през техните очи. Малко по чувствителни хора с не чак толкова силна психика и може би с по-лош живот. На никой живота не е еднакъв. На едни е един, а на други съвсем друг.Едни са заобиколени от лукс, други тънат в нищета. Едни имат приятели, други нямат.Едни се радват на любов други не.Едни са здрави други не.Едни спортуват, други не. и т.н.. Затова всички сме толкова различни един от друг макар и понякога да се стремим да
мислим и да сме едно общо с цялата маса просто за да не бъдем отхвърлени.Какво ти пречат на теб в случая емотата. Така са решили така правят? Нещо да са ти направили? Или просто се вписваш в масата на мразещите емотата...и ти не знаеш защо?Защо трябва да мразим непременно? Защо трябва да се делим на тъпи, умни, можещи, неможещи, грамотни, неграмотни, раси, религии, националностти, стилове музика и т. н.. Та нима не сме всички хора от една
планета макар и някога различни в своите рабирания и схващания опитвайки се да се нагодим към разбиранията на масата. Да, дори мога да рабера и хората, които мразят като скинари, убийци, крадци, изнасилвачи...но не искам, защото ме дранят и не искам да им размишлявам по позициите, защото все още съм нямал възможност на практика да си тествам принципите.
И да може да има прозрачни хора, може и да има такива, които се правят на такива, а може и да има такива, които показват това, което искат другите да видят.
Ще ти дам пример с мен. Дори и аз не се познавам напълно, защото спрямо различните хора и условия се държа различно. Може да съм тих и мълчалив и да гледам срамежливо.мога да не се чувствам на мястотот си, мога да говоря без никой да може да ми затвори устата, мога да съм вулгарен и да ръся простотии, мога да се напивам като животно, мога и да не близна алкохол.
Дори понякога мога да съм нагъл или рядко, но все пак да си отстоявам позициата с нокти и зъби или просто да си мълча и да се правя на съгласен със всичко. Мога и да лицемернича в името на
приятелството и добрите отношения. Това съм го правил. Не знам какво още мога да правя.
Различните хора ме познават като различен човек и някой се изненадват като видят човека, които на тях не съм показал,а на други да.И въпреки това изключително, ама изключително малко хора
знаят моята същност, моите чувства, мечти, разсъжедения, странности, дори и някои по странни случки както и много други неща, защото аз понякога дори и неосъзнато се стремя да се смеся с масата колкото и да ми струва това. Да аз например вярвам в свръхестественото, в сънищата, не се притеснявам да говоря за смъртта, но както казах няколко човека ме познават като такъв какъвто съм и с тях не съм се виждал нокога на живо(да кажа момичета са), защото когато
заговориш за нещо по различно от общите разбирания или те гледат насмешливо или отклоняват тематата, или ти казват че това са фантасмагории или просто те пращат в най-близката лудница
да ходиш да се лекуваш. Някои хора издържат тези нападки. Аз не съм от тях и затова гледам да се смеся възможно най-добре с масата. Не ме интересува например че при опит за тълкуване на
собственият ми сън, един в един форум за сънища ме нарече лунатик и ме нахрани със Salvinia Divinorum, но да ми го каже лице в лице това някой познат или близък на когото държа или да ме освидетелстват половината ми град няма да ми е много приятно така че си трая.
...Почти никой никога не сваля маската си. Хората имат много маски. Аз също...Можеш да ги сваляш и слагаш когато си поискаш,но го прави добре. Можеш да показваш лицето си под маската...,но никога не я сваляй напълно.
А замисляли ли сте се защо хората си слагат маски?
Хайде компетентната,като не знаеш не ми казвай,че съм глезена?Първоначално написано от Adda
Под "хубав живот и получаване на всичко" влиза ли това баща ти да почине,когато си още малък например? Наистина - прекрасен живот човече. И все пак не се оплаквам от това нали? Моя живот си е мой и няма нищо общо с клонингите както ги нарича w0sh.
Разбирачи. х)
Наистина е хубаво да теглиш една майна на всички. ^
4XCOKИ