- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Паразити
Защото са страхливи да бъдат себе си.Първоначално написано от totik
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На такива като теб им е най-лесно да теглят една майна на всичко, права си.![]()
О,не на всичкО. На всичкИ. (с изключение на хората които обичам) ^^Първоначално написано от Adda
4XCOKИ
Че те не са ли еднакви и клиширани ?!?!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
ами тогава като те интересуват само хората, които обичаш, какво ти пука за фалша извън приятелския ти кръг... ?
Не съвсем. ^^Първоначално написано от Nellynka
4XCOKИ
Абе защо всички толква много се засегнаха от тази тема. Нападате Щрудела като стадо хиени.
По спокойно. имате си мнение, ама то това грубо изразяване не е нормално.
Първоначално написано от ShtrudeL
Да обобщя - тези които обичаш не са еднакви и клиширани , а тези които не ги познаваш въобще - са. Бре бре бре..![]()
w0sh , спорим де , какъв е проблема сегаА и не е грубо,тя има мнение ... ние също.
Това не е спор поради 2 причини.
1-во :не се изразяват доводи, само се дискредитира опонента
2-ро :епитетите преобладават над всичко останало.
Ами какво вървиш само и въдворяваш редИзказвам се по темата и говоря с автора, не съм се обърнала към теб.
Да бе, w0sh, също само си говори с теб =)Първоначално написано от Nellynka
Ако искате ще въдворявам ред човешки, а мога и мода да викна.
Опитвам се да ви усмиря за ваше добро, защото страничен човек ще ви се смее.
И не ми казвайте че няма да ви пука.
По темата: аз моето мнение съм го изказал.
Добре , спирам.Аз и без това от вчера се смея на идиотизмите на Щрудела.![]()
То от много смях може да се задавиш!Първоначално написано от Nellynka
И какво си мислите бе?
Тук оаквам темите какво ще ме стигате ли?
Внимавайте в картинката ши въ плющя!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Точно така,но не само отделните личности са виновни за това.Неведнъж съм казвал че живеем в много затворено общество-дори социопатско бих казал.А на някои хора препоръчвам вместо да нападат авторката да помислят първо над думите йПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Какво разбираш под "познаване"?Първоначално написано от Nellynka
4XCOKИ
Първоначално написано от haritov
О,извинявай,а това с каква цел беше?
![]()
Ти няма ли кой да "плющиш" ?
Ами ти познаваш например 300 човека , от които си правиш изводи че всички са еднакви и еднообразни.Първоначално написано от ShtrudeL
Както и да е.
Казах че спирам.
То от имане глава не боли!Първоначално написано от Nellynka
Знам,че ти се иска ама не те харесвам!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
смешник! една единствена да ти пусне и ти да и биеш шутаПървоначално написано от haritov
![]()
Аз на тебе като ти го бих радваш ли се?Първоначално написано от kindergarden
Мога само да ти кажа,че чувставата ни /това че не ме харесваш/ съвпадат НАПЪЛНО с моите спрямо теб.Първоначално написано от haritov
Ако обичаш спести изключително "интелигентния" си отговор като ми цитираш мнението...
...
а ако не обичаш - майната ти.
в кой сън е било това бе слънцеПървоначално написано от haritov
![]()
Аз ко ти казах да спреш да ме наричаш слънце не съм ти никакъв вече!Първоначално написано от kindergarden
Нормално е да се ядосаш следкато те резнат.Разбирам те!Първоначално написано от Nellynka