- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Паразити
а значи си ме сънувал в някой мокър сън..милият...събуди се жалко налиПървоначално написано от haritov
![]()
Да си направим пирамидка от цитати.Първоначално написано от kindergarden
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти явно не си виждал ядосана жена...ако си мислиш че съм се ядосала...Първоначално написано от haritov
![]()
Язък ти за годините.
Пък и не си струва да се ядосвам,че си ме "резнал" , нямам мерак за нищо с теб.Аз не искам да ме разбираш.Под нивото си ми.
Приятен ден.
Аз се сещам за 2 причини да ме псувашПървоначално написано от Nellynka
1 ядосана си
2 селянка си![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от kindergarden
за 4 часа сън на ден идва ли имам време да сънувам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
брей...Първоначално написано от Nellynka
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хубаво ще е да имаше мод онлайн че да и тегли един ключ на тая тема.
Затваряме цирка сега.