Знам,че много хора няма да ме разберат.
Знам,че съм права.
Знам,че много ще оспорят това.
Знам,че и да си мислят,че ме разбират пак няма да са ме разбрали.

Да започна от там,че не знам от къде да започна. Не мисля,да е много подредено,а и едва ли ще успея за това ще говоря каквото ми е на устата.
Писна ми от еднообразни хора.
Писна ми от едноопразни,клиширани, банални мнения и изучени фрази.
Писна ми от това почти всички да се влиаят от очакваното за каквото и да е.
Писна ми от повърхностното лекомислене на всички. (да...не ми пука за общия ви шибан знаменател на който държите.)
Писна ми от неоценяващи малките моменти в живота кретени.
Писна ми от ИЗКРИВЕНИЯ морал на всички.
Да му се не види...толкова ли си нямате лично и различно мнение всички еми трябва да се преповтаряте като...все едно сте ехо бе мама му стара! Писна ми от всички! Не говоря само за форума...(нищо лошо/лично към никой.) Не обвинявам нито един прозрачен и елементарен човек (най-меко казано човек) за съществуването му. Оо Не ми пука,че сте такива...не ми пука за еднотипното ви мнение. Тук ще проявя егоизъм (няма лошо в това) и ще кажа,че ми пука за мен. Оо Отчайващо е всеки около теб да е един характер с различна физиономия. Оо Отчайващо е да няма и един човек,с който да споделиш разбиранията и възгледите си. Отчайващо е това,че не можеш да споделиш харесванията си и най-вече ДА ЧУЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО. Всеки (не всеки...винаги има и по-тъпи) може да се изкаже в 50 подредени реда перфектно написан текст. КЛИШИРАН И БАНАЛЕН...ЕДНОТИПЕН ТЕКСТ. НЕ ОБИЧАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. НЕ ГИ ПОНАСЯМ. НОРМАЛНОТО ИМА МИЛИОНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ,А СТРАНОТО СЕ БРОИ НА ПРЪСТИ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА СКУЧНИ...ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТЯХ...БОЖЕ (КАКВА ИРОНИЯ В ТОВА ОБРЪЩЕНИЕ) ...КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ (НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ) БЕ?! ВСИЧКИ СТЕ КАТО ЗЛЕ НАСТРОЕНИ РОБОТИ,КОИТО ТЪПЧАТ И ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.
ОТЧАЙВАЩ ФАКТ.

П.П Може да си спестите мнения от типа на:
-Лекувай се. Ти си болна.
-Така е,права си. Разбирам те. Съгласен/а съм с теб.
-******************************** цензура
-Като не ти харесва еди кво си...... ***
-Не пускам темата заради никакви съвети... нито пък ще ви карам да пишете в нея... просто исках да кажа всичко това. Да,без цел. Да,знам,че нищо не променям.
-ДА,ЗНАМ и ЧЕ РАЗДЕЛА ЕВЕНТУАЛНО НЕ Е ПРАВИЛЕН.
П.П.П Не мисля да препрочитам всичко което изписах отново.Нямам какво да кажа повече.