И просто защото ми е скучно в 2 през ноща ...
Знам,че много хора няма да ме разберат
зависи от гледната точка ...
даа,даа...
Знам,че съм права.
аз пък не знаех ...
е,аз съм убедена
Знам,че много ще оспорят това.
Дамм аз явно съм първата ..
няма да си последната,но тва не е важно
Знам,че и да си мислят,че ме разбират пак няма да са ме разбрали.
За това няма да си правя труда да те разбирам ...
Грешка на всеки един човек. Гледа само през собствените си очи,без да иска да се опита да погледне през чуждите.
Да започна от там,че не знам от къде да започна.
хах ... добро начало ...
ама разбира се!
Писна ми от еднообразни хора.
явно не познаваш достатъчно хора ...
Познавам достатъчно. Но не е и нужно. (Новини,телевизия,вестници. .)
Писна ми от едноопразни,клиширани, банални мнения и изучени фрази.
че всички така или иначе ги употребяваме постоянно ...
Писна ми от повърхностното лекомислене на всички. (да...не ми пука за общия ви шибан знаменател на който държите.)
И аз ше се напраа, че не съм го прочела ...
Писна ми от неоценяващи малките моменти в живота кретени.
тук щях да ти напиша .. "да съгласна съм" ама ти забрани ...
Не съм забранила. Просто казах,че можете да си го спестите. Това не е забрана. Има разлика.
Писна ми от ИЗКРИВЕНИЯ морал на всички.
емм че ние сме си го напраили такъфф ...
Така е. Виновни сте.
...толкова ли си нямате лично и различно мнение всички еми трябва да се преповтаряте като...все едно сте ехо бе мама му стара!
мм дамм .. след една овца тръгват сички останали нали знаеш...
ахъм...офце...какво да ги правиш...
Не ми пука,че сте такива...не ми пука за еднотипното ви мнение.
ако не ти пукаше няяше всяка вечер да пускаш по няколко теми искайки тези "еднотипни" мнения ...
Така е. Ако не си със стадото си извън него. Ако не си прост (да,не в този смисъл) и еднообразен не се вписваш. както сега? х) Добър старт с тази тема,а? х)
Отчайващо е да няма и един човек,с който да споделиш разбиранията и възгледите си.
оо нима ... ?? До колкото помня имаше един съфорумник ... или се бъркам?

ако е така моя грешка ... макар, че дори в една от темите ти споделяше с него ...
Има да. Свестен съфорумник при това. И то не само един. Едно е да споделиш какво ти е,как се чувстваш,съвсем друго е някой човек да види що за човек си и най-вече да те разбере.
Отчайващо е това,че не можеш да споделиш харесванията си и най-вече ДА ЧУЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО.
продължавай да търсиш ...
Не съм се отказала. И няма. Все пак вярвам,че сред толкова много еднообразни човечета има и малки изключения.
Всеки (не всеки...винаги има и по-тъпи) може да се изкаже в 50 подредени реда перфектно написан текст. КЛИШИРАН И БАНАЛЕН...ЕДНОТИПЕН ТЕКСТ.
и как реши, че е такъв след като е "перфектно написан" ?? Нима това би го написал един "тъп" човек ??
Няма да го напише неграмотен човек...но тва не му пречи да си е отново с общото мнение на всички.
НЕ ОБИЧАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. НЕ ГИ ПОНАСЯМ.
намери си "ненормални" тогава ... има ги много ...
Май нямам достатъчно търпение да обяснявам нещо на някой,който няма да ме разбере.
НОРМАЛНОТО ИМА МИЛИОНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ..
аз не виждам нищо лошо в това ...
Няма лошо. Но пак се стига до очакваното. Примиряваш се с обичайното и не търсиш различното. Сиво.
НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА СКУЧНИ...ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТЯХ...
мм не винаги ... ако беше толкова лесно до сега да се разбираме само с погледи ...
Не говоря за разбиране.
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ (НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ) БЕ?!
а в кой смисъл ??

аз виждам само един ... или има повече?? Нима ти сама не каза, че скучните хора имат именно повече от една гледни точки ??
Прост - като нещо простичко устроено. Представи си пишещата машина и компютъра. Е...повечето са пишещата машина. Не "прост" като глупав човек.
Мхм...те си ги имат в повече гледните точки... но пак си остават нормални и обичайни. Когато липсват,значи просто се примиряват с водещото.
ВСИЧКИ СТЕ КАТО ЗЛЕ НАСТРОЕНИ РОБОТИ,КОИТО ТЪПЧАТ И ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.
нали знаеш, че и ти си една от нас ??
Не съвсем. Но,да - човек съм.
ОТЧАЙВАЩ ФАКТ.
true ..
Може да си спестите мнения от типа на ...
спестих си ги ... ама малко повечко време ми отне ...
Тва,че си ги спестила,не означава,че не ги мислиш.
Нямам какво да кажа повече.
аз имам ... въпроса ми е защо реши, изобщо да пуснеш темата след като не искаш никакви мнения? Може би да споделиш възгледите си за живота и още нещо??
По-горе казах.
и накрая нещо от мен ... без лоши чувства ... просто искаше нещо различно ... ето ти го!!!
Макар, че знам какво следва ... хмм толкова предсказуемо ...
Това не е нищо ново и различно. Не е така вълнуващо,след като знам какво ще стане и стана.