Стана ми интересно и ако на никой не му пречи, бих се включила в спора. [И да му пречи, също бих го направила. xD ]
Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Така е. Ако не си със стадото си извън него. Ако не си прост (да,не в този смисъл) и еднообразен не се вписваш. както сега? х) Добър старт с тази тема,а? х)
Ако си мислиш, че темата ти е по-различна от всички останали се лъжеш ... това, че си мислиш, че знаеш всичко за всеки и че си Господ едва ли не не те прави по-различна ... най -малкото такива теми съм виждала не веднъж ама от едни други неосъзнати деца наричайки се емота ...

Ето това най-много ме дразни, когято започнете да преувеличавате. От къде знаеш, че се смята за Гостод? Аз не помня да го е казала. Грешни изводи нещо...

Няма да го напише неграмотен човек...но тва не му пречи да си е отново с общото мнение на всички.
Общо за теб, но за всеки друг съвсем не е ... всеки човек има различен начин на мислене (изключвам копирачите) и това, че в даден момент мнението му се допира с някое друго не значи, че са еднообразни и мислят еднакво ...

Ами като ще е общо за нея, а за повечето останали - не, тогава не си ли правиш някакъв извод, че тя има различно мислене от повечето останали... Бляяя, сама се затапи. Иии да, всеки човек има различно мислене. Въпроса е колко по-различно!

Няма лошо. Но пак се стига до очакваното. Примиряваш се с обичайното и не търсиш различното. Сиво.
Всеки си избира как да живее живота си и дали да бъде надут, лицемерен, свестен и всички останали ... повечето избират да подръжават на някой, защото им е по-лесно ...

Което не говори добре за тях.

Не съвсем. Но,да - човек съм.
Не съвсем ??

Мисля, че не става дума за форма на живот.

Това не е нищо ново и различно. Не е така вълнуващо,след като знам какво ще стане и стана.
хмм и какво би значело за теб нещо ново и различно ??
Въмнуващи неща не търси тука във форума ... той е просто най - обикновен форум със СКУЧНИТЕ проблеми на тийнеджърите ... и с ЕДНАКВИТЕ И БАНАЛНИ мнения на всички нас ...

Ново и различно - което не се е случвало преди. Това значи. И не смятам, че който и да е здраво мислеш човек е тук, за да търси вълнуващи моменти.