MaLkaTa_LaDy незнам какво е породило това твое желание да спориш с мен ама хубаво ...

Ето това най-много ме дразни, когято започнете да преувеличавате.

Нима авторката не преувеличава като цяло изказвайки се така в темата за всичко живо ???

От къде знаеш, че се смята за Гостод? Аз не помня да го е казала. Грешни изводи нещо...

Изводите си ги правя точно от темата ... не може да "съди" всички и всичко ...

Ами като ще е общо за нея, а за повечето останали - не, тогава не си ли правиш някакъв извод, че тя има различно мислене от повечето останали...
Различно ?? И кое е рзличното ... както ВЕЧЕ казах темата й изобщо не е различна ... и мога да го твърдя, защото съм от доста време тук във форума и много други като нея са пускали такива теми и не само момичета, а и момчета ...

Което не говори добре за тях.
жалко, но факт ...

Ново и различно - което не се е случвало преди. Това значи. И не смятам, че който и да е здраво мислеш човек е тук, за да търси вълнуващи моменти.
Нима мислиш, че тук не са се случвали същите неща ... не ами са се повтаряли и ще продължат да се повтарят ...!!!
Е явно тя търси тези вълнуващи моменти, но не ми стана ясно дали от тук ги търси, защото пак казвам няма да ги намери ...
Това, че е пуснала тема хранеща всички не я прави различна ...