Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Ииии такам ето ме отново ... добро утроо ..

сега по темата ....

Гледа само през собствените си очи,без да иска да се опита да погледне през чуждите.

Мм ти правиш същото след като говориш за хората като цяло, че са такива и такива ... надали си се вслушвала или обърнала внимание на нашето мислене макар то да е сиво банално иии там всички останало ...

Вие (повечето) сте прозрачни. Какво има да гледам. Разбирам. Оо

Не съм забранила. Просто казах,че можете да си го спестите. Това не е забрана. Има разлика.

Мерси, че ми го поясни .. аз пък си мислех, че направо си е каране ...

Така е. Виновни сме.

Така е. Ако не си със стадото си извън него. Ако не си прост (да,не в този смисъл) и еднообразен не се вписваш. както сега? х) Добър старт с тази тема,а? х)
Ако си мислиш, че темата ти е по-различна от всички останали се лъжеш ... това, че си мислиш, че знаеш всичко за всеки и че си Господ едва ли не не те прави по-различна ... най -малкото такива теми съм виждала не веднъж ама от едни други неосъзнати деца наричайки се емота ...

Колко си неразбрано. Оо Не мисля,че зная всичко за всеки. Не мисля,че съм гОСПОД...не вярвам в това същество. Оо Не казвам и че съм по-различна и специална както казах. Оо Няма специални хора. ХАХАХАХ и тук идва най-смешната част. ^ Онези деца за които говориш наистина са неосъзнати и глупави. ^ Е...съжалявам,че го разкривам пред теб,но не съм едно от тях. ^ И със сигурност не съм неосъзната.

Няма да го напише неграмотен човек...но тва не му пречи да си е отново с общото мнение на всички.
Общо за теб, но за всеки друг съвсем не е ... всеки човек има различен начин на мислене (изключвам копирачите) и това, че в даден момент мнението му се допира с някое друго не значи, че са еднообразни и мислят еднакво ...

ясно, ясно...

Няма лошо. Но пак се стига до очакваното. Примиряваш се с обичайното и не търсиш различното. Сиво.
Всеки си избира как да живее живота си и дали да бъде надут, лицемерен, свестен и всички останали ... повечето избират да подръжават на някой, защото им е по-лесно ...

Да се оправят.

Не съвсем. Но,да - човек съм.
Не съвсем ??

Ахъм. ^ Раздвам се,че тук не ме разбираш и се дразниш.Радвам се и че ще го отречеш. ^ Все тая. ^

Това не е нищо ново и различно. Не е така вълнуващо,след като знам какво ще стане и стана.
хмм и какво би значело за теб нещо ново и различно ??
Въмнуващи неща не търси тука във форума ... той е просто най - обикновен форум със СКУЧНИТЕ проблеми на тийнеджърите ... и с ЕДНАКВИТЕ И БАНАЛНИ мнения на всички нас ...

Изобщо...изобщо не търся вълнуващи неща тук...просто имам странното желание да пиша някъде ^ И за някой друг такъв спор. ^
Да,и именно,че е такъв и хората (99%) в него са такива
ме стимулира мъничко да споря с теб в момента примерно. ^_^ Уви,когато някой не осмисля и не разбира това,което му повтаряш,преповтаряш,потре тваш и т.н ....ти става скучно. ^

такам ... казах си думата .. твой ред е ...