Цитирай Първоначално написано от DemonchY
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от DemonchY
чакай, чакай само да обобщим...
начи ти казваш че "ние - нормалните" имаме еднотипни мнения и казваме едно и също и в крайна сметка гледните ни точки са милиони?
писа 1 милион реда, поетесо такава, всичките са с едно и също и имаш около 2 смислени израза хубавото е поне че такива като Hilary_ си играят малко повече за да те нацепят за почти всичко казано от теб, за което аз лично и благодаря
На някои хора им е скучно в 2 през нощта и пишат теми, вкисвайки се от живота... ми твари се колкото искаш на бас че утре ше тръгнеш с някоя "нацепена батка" ше облечеш Адидаса и ше са връткаш насам натам и на бас че половината неща които каза не са верни, както казаха за това за споделянето - щом споделяш с човек от форум смятай за кво си говорим...
И, за бога, стига с тва "клише", "клиширано", "клишарка" и не знам си кво още че ми се вдлъбнаха т*пките само да я чувам тая дума
Добре. Глупав/а си.
Смешно ми е. В същото време съжалявам всички като теб.
И как да не се повтарям като кухите ви глави не осмислят и не попиват нищо.
хах добре имам т*пки, но не се знае дали съм момиче или момче
освен това не съм си играл да чета сички дето са писали само някои коментари
а и добре че ме съжаляваш, толкова се нуждая от това ... винаги съм искал да бъда като теб, силен по-характер, човек който не се отказва от живота, този който говори само смислени неща и никога не се повтаря като "нормалните"
Радвам се. Дано се оправиш и никой да не те съжалява.