- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с оголването на песина
Здравейте, извинявам се за поредната ми тема тук по този въпрос, но просто вече полудявам. Таааа когато пениса ми е в надървено състояние главичката не излиза сама трябва аз да я вадя и то по-някой път не излиза цялата и тамън съм я извадил опитвам да си набия чекия и кожата се свлича до максимума това нормално ли е или трябва да отида на лекар?
ахаПървоначално написано от Alex3nd
![]()
хмм иди на доктор..мисля че е нормален и често срещан проблем
![]()
недей се притеснява и кажи на ваще да ти запишат час
Айдее нов полов орган! Какъв песин какви 5 леваИди на лекар..
Споко пичаго са имаш к** за 2 кожи , като остарееш ще имаш кожа за 2 к*** , не се притеснявай![]()
Първоначално написано от ludiq0maks
![]()
А по темата иди на лекар![]()
aбе пич,един въпрос...девствен ли си ?Първоначално написано от Alex3nd
НеПървоначално написано от dif4u1912
![]()
Еми иди на лекар според мен не е нищо притеснително, но поне ще ти каже какво да правиш.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ходи на лекар
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Alex3nd
![]()
Абе простаци момчето има фимоза,трябва да отиде на лекар,и това дали е девствен или не,няма никакво значение,щом неможе да го заголи значи има фимоза или някакво възпаление,аман от разбирачи в тоа форум!![]()
Горд Варненец!
Приятелю дали си девствен или не има голямо значение.....при 1вото вкусване от вагината на момиче пениса почва да се държи по доста различен начин...както при момичета е различно при техния 1-ви път така и при нас има разлики макар и частични...и да щом не си девствен а имаш проблем със заголването си за лекърПървоначално написано от zevzeck
![]()