- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- забърках каша и не мога да реша
++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от Thefrostless
По темата:
Единствено целувки и гушкане и това е .
че то и друго остава ...![]()
![]()
не мога да се откажа нито от единият , нито от другият.
е ще ти се наложи ...![]()
да скъсам с Мишо , и да оставя Боби сам да реши дали ще е с мен официално или ще си остане с приятелката си но и това не мога да направя .. много ми е гадно и криво.
защо гледаш само себе си ?? На тебе ще ти е гадно и криво ??? А на Мишо питаш ли го какво ще му е ??
Извод: Гледай да се осъзнаеш час по скоро и да решиш какво искаш и какво не ... Мишо може да е перфектен АМА НЕ ЗА ТЕБ, а за всички останали!!!![]()
![]()
Боби си има 5 годишна връзка ?? Мислиш, ли че всичко ей така може да се зареже ???
Решавай какво ще правиш и гледай накрая да не останеш от двата стола на земята ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
++ ..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Аз ли не знам как стоят нещата бе пикльо.Я си виж неадекватните коментари.Първоначално написано от l0lz
1-во : Не съм аз с 5 годишна връзка , аз съм с Мишо от 8 месеца, Боби ходи с момиче от 5 години. Проблемът и защо все още не може да скъса с нея са все неща от рода ,че техните майки са най-добри притателки , всичките приятели ,които имат са им общи ,заедно от години и него просто го е страх как биха реагирали всички .Малко или много - това са всички хора в живота му , нормално е да е трудно и за него.
2-ро : когато казвам ''целувки и прегрътки'' , нямам в предвид ,че се мляскаме цяла вечер с езици - говоря за целувки по БУЗАТА . Да, гадно и тъпо че сме спали в едно легло - но никога не сме се докосвали даже на по-такива места , а мисля ,че самият факт говори за отношенията ни ,че не е просто някаква страст и някакво сексуално влечение.
3-то : приятелката на Боби ,наистина обича го - няма спор . Но за цялото това време Боби се чувства изчерпан в тази връзка , тя го е заебала и е заминала - като казвам далеч говорим за около 800км и се връща много рядко . Той просто обясни - никога не й е изневерявал и не е поглеждал друга - просто в един момент е осъзнал , че чувствата му вече не са същите и не иска да е с нея. Преди 2 месеца тя замина за АФРИКА за 6 месеца, като отново го оставя сам да се спасява . Както той сам каза '' тя ме оставя за супер много време сам , после се връща за наяколко дни и очаква всичко да е същото за мен - но то не е.''
Да - 5 години са много време , но ако той самият не се чувства добре вече - трябва ли да остане с нея , просто защото така трябва .. ей така заради тия 5 години или защото майка му би му казала ? Не е ли въпрос на лично щастие ? Вие как мислите?
4-то : НЕ се е случвало да спим в едно легло и т.н. от както живея с Мишо - само си пишем смс-и.
5-то : ако бях егоистка и курва , нямаше да се чудя какво да правя , да пускам темата и .т.н Точно защото се опитвам да не нараня никого и да взема правилното решение се опитвам да потърся съвет. Ако нямете такъв - няма смисъл от нападки , и аз не се чувствам перфектно от ситуацията и нямам нужда от нападки.
6- то : нямам намерение да стоя и да се ''уреждам'' с Боби и тогава да късам с Мишо - целта на занятието не е '' КАК ДА НЕ ОСТАНА ОТ 2 СТОЛА НА ЗЕМЯТА'' . Не съм влизала във връзката с презумцията да му изневерявам ''с първият срещнат''
Въпросът е на чувства - а не от това аз дали ще остана ''от 2-та стола на земята'' . Ако просто исках да НЕ съм сама - щях да си взема КОТКА ,а не приятел.
Благодаря .
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Добре ще ти кажа какво направи братовчед ми в подобна ситуация само където неговата връзка беше около 4 месеца. Разбра въпреки че момичето си претрайваше че се занимава с един чичко. И бавно и постепенно кой откъде е. А момичето понеже е от друг град даже вече не познава никой от компанията му. Е братовчед ми не си даваше толкова зор, защото беше понаранен преди това и така, пък и не е от най-влюбчивите.
А във форума, знам ли, може и да пишеш с очакване хората тук да ти дадът кураж да се хвърлиш с рогата напред.
Моят съвет все пак е: Прави каквото намериш за добре и ако ти стиска прецакай една 8 месечна връзка и 5 годишна на момчето заради едно евентуално мимолетно изживяване. Ти си знаеш. Само че ако някога на теб ти направят този номер изобщо не се оплаквай. И не се сърди на курварите. ТЕ НЕ СА СЕ РОДИЛИ ТАКИВА. А са просто хора, които им е писнало да ги нараняват и са решили да минат по по-лесният и безболезнен път на готините.Чак да се неначуди човек защо ли толкова не ми допадат като мислене.