Горда съм, че прочетох цяяялата тема.

Май си с тоя Мишо, защото е такъв и онакъв за другите, а не защото е такъв и онакъв за теб. Така де, мисълта ми е, че се влияеш от това колко готин бил за тая и оная, а всъщност за теб е просто приятелче.
Явно не чувстваш сигурността, от която се нуждаеш и на едно психологическо ниво това е нормално. По принцип, жените се чувстват сигурни в прегръдките на мъже, колкото тях или по-големи.
А Мишо как не е разбрал за цялата история? Живеете заедно, а ти изчезваш по купони сама и оставаш да преспиваш някъде си. Ако ще и най-тъпия да е, би трябвало да му присветне лампичката, да навърже нещата.
Дори и да избереш Боби, не мисля, че можеш да разбереш по някакъв начин дали са скъсали. Ако тя реално живее далеч, наистина е трудно. Имам предвид, той може да ти каже, че са скъсали, а всъщност да си има едно гадже на майната си, и едно тук. Ти си преценяваш в крайна сметка. Само ти си видяла как те гледа, само ти си чула какво ти е казал, само ти си усетила за какво иде реч. Колкото и описателна да е цялата тема, едно е във форум, друго е на живо.
И защо изобщо ти пука какви епитети ще ти се наслагат? Голяма жена вече си станала, оттам следва, че си и по-зряла, а се тревожиш за мнението на едни 13-16-годишни.