Емии..значи миналата година си харесвах едно момче 5 години по голямо от мен ( аз бях на 12 а той на 17) но нищо не се получи защото за него сигурно съм била малко дете ( .... тази година когата навурших 13 а той 18 нешо се обурка както си седяхме на една пейка пред блока му той излезе с неговият най-добър приятел и седнаха до нас ..... на мен не ми пукаше защото го бях забравила.... стана някаде към 21 или 21.30 вечерта и този които си го харесвах миналата година започна да ме гушка и да ме целува пурво по врата после по бузата и после стигна до устата аз го спях и му казах : не не не ! но той не се отказа започна отначало и най-накрая аз се отказах да казвам "не" и той започна да ме целува и аз започнах той ми пусна език и аз на него ,това се повтори няколко пъти и най-накрая аз трябваше да си тръгвам защото беше късно и им казах "чао" вечерта си писахме с него по скайпа и той постоянно ми говореше на " слънце "писах ме си ..... и аз станах от компютъра . На другият ден пак се случи същото но по много пути.На другият ден аз трябваше да замина за един ден с родителите ми , деня ж който заминавах аз не го видях .... по пътя получих СМС от него "айде излез ние сме на пейката обичам те " и аз му отговорих " аз не съм в софия " той спря да ми пише ..... след около 2 часа ми се обади и си говорехме нещо ...... той ме попита кога ще се връщам защото му е домучняло за мен и аз му казах че в неделя и се сетих да го попитам какво трябва да означава неговото " Обичам те" нещо приятелско или наистина ме обича той ми отговориче наистина имачувства към мен .... аз замлъкнах и той ми каза че трябва да затваря защото имал работа и аз ОК .... след като се върнах го видях на пейката пред моя блок с неговият приятел и веднага щом занесох багажа си в н ас излязох и той започна да ме гушка целува и т.н. ...... вечерта пак се повтори същото както онези дни ..... ! Незнам какво ства ,нязнам какво да правя ,незнам абсулютно нищо как се случи и защо се случи моля те ми помогни и ми кажи какво трябва да направа и как да постъпя и дали това е просто някаква закачка (( много съм объркана