.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Може ли да си толкова наивна?

spored men za da razbere6 dali toi naistina darji na teb pokaji nqkoq druga tvoq 4erta. Toi e sviknal da te vijda (izvinqvam se) kato lekoto momi4e koeto zadovolqva negovite nujdi. Naprimer edna ili dve ve4eri badi malko po-nedostapna za nego. Ako vidi6 4e toi gubi interes kam teb zna4i ne e imal istinski 4uvstava kam teb. A ako te pita za6o se darji6 taka s nego mu otgovori 4e toi sam trqbva da razbere. Normalno e i ti da go haresa6 za6oto vsqko edno momi4e obi4a da e uhajvano no... ne trqbva da pozvolqva6 na emociite na pobedqt razuma
    eclipse

Град
    Europe
    13 годишна

Мега фен Аватара на vagarious
    Да, и защо ли тоолкова много е настоявал да идеш с него на КУПОН в момче, което ти не познаваш!? Много странно, какво ли ще иска ..
    Big or small, lies are lies!

Виж сега, ти си на 13, той на колко беше 20 - 21...Какво мислиш иска от теб? На него му е много ясно, че ти все още не знаеш какво значи любов и си страшно наивна,което е нормално за 13 годишно момиче. Обаче явно не му връзват момичета на неговата възраст,та е решил с теб да се занимава.
    Не може да ти каже, че те обича след 1-2та среща пред блока. За да бъдат истински тези думи трябва много повече време от 2-3дни. Просто те заблуждава, за да му вържеш..А ти засега успяваш. Хубаво, е че поне писа тук, за да ти кажат хората мнението си.
    Ти си още дете. Не се занимавай с него, нищо добро няма да излезе...
    Кажи му, че между вас не може да има нищо и толкоз....
    ПП: Пиши какво стана на този купон.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от totik
    Твърде си малка.Не съм моралист ,но ми се струва че това просто не е редно.
    Подкрепям

Емии..на купона постоянно ми се натискаше и искаше секс но аз не му го дадох защото все още съм малка ,имаше още много закачки между нас ноо...аз му казах че по добре да си останеме приятели отколкото да усложняваме нещата той не го прие добре и ми говореше че ме обича шпвече от всичко насвета че не го интересувало тва че той е на 18 а аз на 13 и някакви такива това беше сега постояно иска да разбере от мен дали го обичам и аз но аз му го казах че искам да си останеме приятели........ след купона на другия ден той през целият ден ме следеше и кадето седна аз и той се сядаше това ме дразни много Защо така прави ???

100% НЕ ТЕ ОБИЧА!
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Ебаси 'къв е тоя келеш на 17 години да се занимава с 12 годишно момиче Т'ва си е извратено, дори и за мен е извратено и ненормално

Мега фен
    Град
    <3
    Наивните трябва да се научат да не са толкова наивни и да режат хората,които просто си нямат друга работа и си правят кефа.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си