Ужасно зле ми е ! Не мога да разбера защо така се случва..
Бяхме заедно 2 години след раздялата ни тръгна с едно момиче - ходиха около месец и там 2 седмици и се разделиха , каза че той я е скъсал , защото не издържал постоянното им каране ,,
Не го преодолях , не успях да го забравя , какво ли не направих , какво ли не ми говориха , как ли не се опитах , НЕ стана !!
Разбирате ли ?! Не мога ! Продължавам да виждам живота си с него , да изживявам и мечтая за неща с него ,, Имахме приятели общи тяхната връзка също беше почти толкова дълга и те се разделиха , но по - късно се събраха ,, Всички се събират , и той се събира с онази ,, На профила му , навсякъде е написах името й и сърца,, Аз от камък ли съм , защо при мене не се върна веднъж ?! Защо след като твърдеше пред собствените му родители , че аз съм живота му .. Какво стана ,, ПОлудяваааааааааааааааам ,, Не си намирам кътче у нас , след като видях , че отново са заедно а бяха разделени 4 - 5 месеца .. Не мога да си го обесня какво не му дадох , цялата се излях и не му стигна .. А караниците с нея му станаха сладки , какво толкова не направих , че веднъж отново да каже обичам те .. Полудявам като гледам профила и страницата му , бясна съм ,,!! Направо не знам и е толкова хладнокръвен , уж постоянно като си говорим прегръдки ми изпраща ,,Вярно е , че сме вече на 50км един от друг , затова ли ?! Някой да ми каже , затова ли ?! Защото нея я вижда по-често , защото му е по - прясна или защото си запълва времето,,А всички казват , че още ме обичал ,, Попилях се всичко му дадох и за какво ,,
Благодаря , излях се ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.