Ужасно зле ми е ! Не мога да разбера защо така се случва..
Бяхме заедно 2 години след раздялата ни тръгна с едно момиче - ходиха около месец и там 2 седмици и се разделиха , каза че той я е скъсал , защото не издържал постоянното им каране ,,
Не го преодолях , не успях да го забравя , какво ли не направих , какво ли не ми говориха , как ли не се опитах , НЕ стана !!
Разбирате ли ?! Не мога ! Продължавам да виждам живота си с него , да изживявам и мечтая за неща с него ,, Имахме приятели общи тяхната връзка също беше почти толкова дълга и те се разделиха , но по - късно се събраха ,, Всички се събират , и той се събира с онази ,, На профила му , навсякъде е написах името й и сърца,, Аз от камък ли съм , защо при мене не се върна веднъж ?! Защо след като твърдеше пред собствените му родители , че аз съм живота му .. Какво стана ,, ПОлудяваааааааааааааааам ,, Не си намирам кътче у нас , след като видях , че отново са заедно а бяха разделени 4 - 5 месеца .. Не мога да си го обесня какво не му дадох , цялата се излях и не му стигна .. А караниците с нея му станаха сладки , какво толкова не направих , че веднъж отново да каже обичам те .. Полудявам като гледам профила и страницата му , бясна съм ,,!! Направо не знам и е толкова хладнокръвен , уж постоянно като си говорим прегръдки ми изпраща ,,Вярно е , че сме вече на 50км един от друг , затова ли ?! Някой да ми каже , затова ли ?! Защото нея я вижда по-често , защото му е по - прясна или защото си запълва времето,,А всички казват , че още ме обичал ,, Попилях се всичко му дадох и за какво ,,

Благодаря , излях се ,,