.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

1ва целувка във връзката

Реших да пусна тема, в която всеки може да сподели в сегашната си връзка кой е направил стъпката за 1вата целувка и как предпочитате:
    дали момчето да ви целуне, или вие да го целунете /за момичетата/
    дали момичето да ви целуне, или вие да я целунете /за момчетата/

П.П. Не съм сигорен дали има таква тема и ако има някой модератор може да я запрати в кошчето

хмм..първата целувка разбира се е най-запомняща..все пак за първи път усещаш устните й..дъха и..трепета..бяхме в градската градина на техния град и седяхме на една пейка и се шегувахме, прегръдки, ала бала, и така докато не дойде очаквания момент в който се спогледахме,усмихнахме се и леко се приближихме един към друг и хоп

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    хмм..първата целувка разбира се е най-запомняща..все пак за първи път усещаш устните й..дъха и..трепета..бяхме в градската градина на техния град и седяхме на една пейка и се шегувахме, прегръдки, ала бала, и така докато не дойде очаквания момент в който се спогледахме,усмихнахме се и леко се приближихме един към друг и хоп
    мм, било е супер но главно се интересувах, понеже ми беше интересно кой е поел "стъпката" към целувката, явно при вас и 2мата сте се целунали "едновременно" но в теми съм срещал например "Не мога да се целувам, срам ме е" и прочие и затова оставят другия партниьор да зароди целувката

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    аз правя първата крачка,обичам да поемем иниациативата
    но не бих се дръпнал ако и тя го направи

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В последните ми две връзки аз правех първата крачка и първа се "нахвърлях" на момчетата ,но по принцип за мен няма НИКАКВО значение кой ще се реши да направи първата крачка
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Ем ... повечето пъти оставам момчето .. ,но когато
    не се сеща ... аз го целувам изненадващо и го
    поглеждам с един такъв поглед ... и от там той почва

Супер фен Аватара на galu6a
    оо моята първа целувка беше също много интересна начи беше лято беше вечер беше тъмно под звездите и идна падаща звезда падна ,а аз си намислих желяние "искам да се целувам" не се смейте и така след наколко минути той пе дръпна на една старана и се добижи до мен и ме цулина макар ,че аз бях паникьосана незнаех какво да направя и как да реагирам беше много хубаво.И сега като го питам как беше и той не се спомням е аз , не се прави и той ами личеше си ,че незнаеш какво да правиш беше като парализирана
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

определено аз

galu6a според мен е станало супер а btw подписа ти много ми харесва и мисля това да го направя, само че с моите обувки

NaNa_SladuRana това понякога е добре, защото не всички момчета са супер отворени и понякога се притесняват

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    galu6a според мен е станало супер а btw подписа ти много ми харесва и мисля това да го направя, само че с моите обувки

NaNa_SladuRana това понякога е добре, защото не всички момчета са супер отворени и понякога се притесняват
    а моя е точно такъв сладък срамежливко

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    оо моята първа целувка беше също много интересна начи беше лято беше вечер беше тъмно под звездите и идна падаща звезда падна ,а аз си намислих желяние "искам да се целувам" не се смейте и така след наколко минути той пе дръпна на една старана и се добижи до мен и ме цулина макар ,че аз бях паникьосана незнаех какво да направя и как да реагирам беше много хубаво.И сега като го питам как беше и той не се спомням е аз , не се прави и той ами личеше си ,че незнаеш какво да правиш беше като парализирана
    ахахах аз като фърфалак бях видял ей така една звезда падаща и си пожелах да хвана голяма риба (понеже в този период бях запален риболовец) и така на другия ден хванах.. да не вярваш

мм, било е супер но главно се интересувах, понеже ми беше интересно кой е поел "стъпката" към целувката, явно при вас и 2мата сте се целунали "едновременно" но в теми съм срещал например "Не мога да се целувам, срам ме е" и прочие и затова оставят другия партниьор да зароди целувката
    е не мога да кажа, че заедно наравно я поехме..понеже тя беше срамежливо мишоче (ама не винаги :P ) аз тръгнах първи...то си се усеща кога е момента и дали е желан..а това дето го казват, че щото не можели да се целуват кво било..някак много ми е странно..все едно за да целунеш някой преди това се ходи на курс и има строго определени правила за целуване...има ли чувства има и хубава целувка...няма ли чувства кво може да очакваш...

е не мога да кажа, че заедно наравно я поехме..понеже тя беше срамежливо мишоче (ама не винаги :P ) аз тръгнах първи...то си се усеща кога е момента и дали е желан..а това дето го казват, че щото не можели да се целуват кво било..някак много ми е странно..все едно за да целунеш някой преди това се ходи на курс и има строго определени правила за целуване...има ли чувства има и хубава целувка...няма ли чувства кво може да очакваш...
    да, прав си, имаш ли истински чувства и обичаш ли човека който целуваш, можеш да създадеш целувка, която никой друг не може

Град
    in my world!
    ами имало е и случеи в които аз съм поемала инициативата имало е случеи и момчето....наистина помня една незабравима целувка...валеше дъжд ние бяхме под навеса на едно училище прегръщахме се...и двамата искахме да се целунем и се гледахме толкова искащо нз как да го кажа и най-накрая той ме целуна.... това беше най-незабравимата целувка...все още никой не е успял да я надмине
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на Aicken
    тварде пиянннн
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    то не е град,а джунгла...
    в сегашната ми връзка първо беше целувката, после се появиха и чувствата. малко като на бъзик стана, после взехме че се харесахме много

Цитирай Първоначално написано от chelsea
    в сегашната ми връзка първо беше целувката, после се появиха и чувствата. малко като на бъзик стана, после взехме че се харесахме много
    на бъзик, на бъзик, ама виж какво е станало, затова с любовта щега не бива

Град
    то не е град,а джунгла...
    хич и не съжалявам да ти кажа честно

Цитирай Първоначално написано от chelsea
    хич и не съжалявам да ти кажа честно
    да, това е хубаво, щом сега се обичате

В нашата връзка определно той пое инициативата за първата целувка.A и аз така предпочитах
    Бях срамежлива,млада и зелена тогава
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Той ме беше яко ... всъщност така и тръгнахме ... и предпочитам момчето да ме целуни,а не аз него ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Още не се е случило, и не мога да ти отговоря

Град
    nqkude tam
    Той пое инициативата и аз бях много изненадана изобщо не го очаквах точно тогава.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    И при мен е така.. и ся не знам какво да направя и дали да поема риска да я целуна, щото има 2 вариянта:
    1ви: тя ми отвръща с целувка
    2ри: зашива ми един здрав шамар

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    И при мен е така.. и ся не знам какво да направя и дали да поема риска да я целуна, щото има 2 вариянта:
    1ви: тя ми отвръща с целувка
    2ри: зашива ми един здрав шамар
    Поне се виждаш с нея всеки ден ... опитай, най-много да изедеш шамара, макар че се съмнявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си