- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя моля ви помогнете ми :(((
Емии..значи миналата година си харесвах едно момче 5 години по голямо от мен ( аз бях на 12 а той на 17) но нищо не се получи защото за него сигурно съм била малко дете( .... тази година когата навурших 13 а той 18 нешо се обурка както си седяхме на една пейка пред блока му той излезе с неговият най-добър приятел и седнаха до нас ..... на мен не ми пукаше защото го бях забравила.... стана някаде към 21 или 21.30 вечерта и този които си го харесвах миналата година започна да ме гушка и да ме целува пурво по врата после по бузата и после стигна до устата аз го спях и му казах : не не не ! но той не се отказа започна отначало и най-накрая аз се отказах да казвам "не" и той започна да ме целува и аз започнах той ми пусна език и аз на него ,това се повтори няколко пъти и най-накрая аз трябваше да си тръгвам защото беше късно и им казах "чао" вечерта си писахме с него по скайпа и той постоянно ми говореше на " слънце "писах ме си ..... и аз станах от компютъра . На другият ден пак се случи същото но по много пути.На другият ден аз трябваше да замина за един ден с родителите ми , деня ж който заминавах аз не го видях .... по пътя получих СМС от него "айде излез ние сме на пейката обичам те " и аз му отговорих " аз не съм в софия " той спря да ми пише ..... след около 2 часа ми се обади и си говорехме нещо ...... той ме попита кога ще се връщам защото му е домучняло за мен и аз му казах че в неделя и се сетих да го попитам какво трябва да означава неговото " Обичам те" нещо приятелско или наистина ме обича той ми отговориче наистина имачувства към мен .... аз замлъкнах и той ми каза че трябва да затваря защото имал работа и аз ОК .... след като се върнах го видях на пейката пред моя блок с неговият приятел и веднага щом занесох багажа си в н ас излязох и той започна да ме гушка целува и т.н. ...... вечерта пак се повтори същото както онези дни ..... ! Незнам какво ства ,нязнам какво да правя ,незнам абсулютно нищо как се случи и защо се случи моля те ми помогни и ми кажи какво трябва да направа и как да постъпя и дали това е просто някаква закачка
(( много съм объркана
не мисля че те обича , мисля че иска да те обича 1-2 пъти и толкова.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Значи първо според мен това "обичам те" дето го е казал е супер смешно.. 1-2 целувки и Обичам те.. някво много лапешко ми изглежда.. а това дали е закачка или нещо повече ще разбереш с течение на времетоама ми се струва че си малка и не си готова за връзка още но все пак не те познавам а и живота си е твой
![]()
Толкова ли няма момчета твоята възраст, та ходиш се буташ между шамарите. Според мен той е прекалено голям за тебе. ТОЧКА
P.S. Ако съм ти един баща бих му показал малко бащинска обич![]()
Първоначално написано от Aicken
подкрепям
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
хора, знаете ли какво изобщо значи "ОБИЧАМ ТЕ" ???
знаете ли колко са силни ии специални са тези думи .. вече обичам те е равнозначно на "яде ми се баница"
иначе по темата нямам си и идея дали това момче те обича, може би и той не знае. Но аз бих те посъветвала да си изясниш ти какво би искала от него и какво той ти предлага. Ако действията му не се препокриват с очакванията ти се опитай да го забравиш. ако е такъв какъвто искаш ... би било мн хубаво, но не забравяй, че разликата в годините ви е мнооого голяма![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
По-добре първо се запитай дали и ти имаш чувства към него!?! Или пък най-добре ще е въобще да се опиташ да не започваш да се привързваш към него, защото според мен още малко и нищо няма да излезе. А това обичам те, което ти го е казал, не е истинско, на него просто си му липсвала. Въобще не си мисли, че наистина те обича, защото ще е грешка.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Като начало се замисли как може "да те обича" след 2 целувки....не ти ли звучи малко....смешно. ДА. Това не е обич.
Според мен това момче иска да се позабавлява.
Освен това не смяташ ли, че си малко малка за "любов" с толкова по-голямо момче от теб. Най-малкото - ти не можеш да му дадеш връзката, която той евентуално би искал (в случай , че наистина те харесва).
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Твърде си малка.Не съм моралист ,но ми се струва че това просто не е редно.
пуска стръв и ,която риба му клъвне ..Първоначално написано от Aicken
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И ако е акула кво прайм тогава?Първоначално написано от teenems
![]()
Лято е все пак.Момчето си търси флирт и до там ще е.Наистина не си мисли, че те обича.Не бива да си го помисляш.Опитай да не се привързваш към него, нали все пак ти сама каза, че си "го забравила".Мисля, че ти харесва някой да ти обръща по-специално внимание и сега се филмирваш едва ли не.Прекрати всичко, преди да е започнало(така да се каже).
Big or small, lies are lies!
Мило мое 13 годишно заблудено момиче.Нали не смяташ че батко на 18 ще се хване с 13 годишно девойче което не познава материята?!А и че те обичал моля те не му се връзвай на глупостите,защото после като спре да те търси а ти си яко хлътнала ще е твърде късно и много ще страдаш.Моя съвет е въобще да не се занимаваш с него!![]()
Това "обичам те" нали знаеш, че звучи смешно ...![]()
Това, което ще те посъветвам е да внимаваш много с тоя "батко" ... прави си кефо ... гушкайте си се, целувайте си се, НО ако тръгне да иска нещо повече от теб му бий шута ...![]()
още си прекалено малка ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не му се връзвайПървоначално написано от svetlidim
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много е лесно да кажеш на някой "обичам те" в 1 СМС... Много е лесно да го кажеш и по скайпа и когато му се обадиш .. дори и когато го гледаш в очите .. всъщност ти може да не го чувстваш изобщо ... А и да обикнеш някой за 1-2 дни. Абе, може и да изпитва нещо , но не мисля ,че 18 годишен толкова лесно ще обикне момиче на 13 ( и не само това ) .. 100% той има опит и иска още нещо.. Не му се връзвай ,за да не съжаляваш ... Изчакай го .. нека ти докаже ,че те обича ...
Надеждата умира последна ... все пак може да чувства нещо..
П.П: По - добре не се занимавай с него![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
На "обичам те" от 1-вия ден недей да вярваш. Възможно е наистина да те харесва, но е възможно и да му е за единия път. Ти си по-малка от него, на 13. А той е на 18 години, затова много внимавай с неговите истински намерения.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хорааа аз се привързах към него ,знам че е много голям за мен нооо..... днеска постояно ми говореше че ме обича..... но нищо друго и на мен ми ее гадно защото се привързах така да се каже а той ми казва само обичам те... но най интересното беше че днеска си поговорихме за нас двамата и той ми каза че иска да тръгнем не просто така а защото ме обича аз го попитах дали не съм малка за него и той ми каза че според него няма значение в възрастта аз му казах че ще си помисля за това но и знам че ако тръгна с този тъй наречен от вас "батко" той ще иска секс а аз няма да мъ го дам иии ..... помогнете ми какво да правяяя
Ако те "обича" както твърди ще те разбере и ще те чака, нооо нека не се заблуждаваме ...Първоначално написано от cookie66
Едно "обичам те" повторено хиляди пъти не значи нищо ак оне се докаже с действия ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
НЕ не те ОБИЧА.Първо това обичам наистина звучи много смешно при положение че сте се целували няколко пъти.А и разликата ви...не ми се струва нещо сериозно.Залагва те за да те убеди да легнеш с него и после![]()
Ти си на 13.
Аз на 13 години ,знаеш ли какви работи правих(не не е това)
Мотаех се с приятели (както и сега) Ти си 13 годишно лапе ,което още акъл в главицата нямаш (не се сърди - така си е)
![]()
![]()
![]()
оффф немога повечееееее привързах се към него и сега..... вчера нито ме погледна нито нищо дори и едно здрасти не ми каза а днеска се правеше че не ме познава а вечерта ми обяснява че ме обича........ ебаси мъжетееее
а и по скайпа жеднага щом седна ми пише некфи глупости говори ми на миличка на слунце на любов моя и некфи такива ......... според вас какво да права
Виж по някога не е нужно да ти каже "аре да станеме гаджета..." или нещо от сорта ако наистина има любов и една целувка е достатъчна
Мисля, че вече сама си се убедила колко мнооого те обича.Абе остави го бе.Абе не му вярвай бе.Винаги съм казвала, че един човек трябва до последно да държи на принципите си.ОК, тръгваш с него и всичко върви добре.Идва момента в който ще поиска секс(ти сама си каза, че няма да му дадеш) и ти ще му откажеш.Знаеш какво следва нали!?Би ли искала това за себе си!?Мм не мисля.Живей си живота сега и не мисли за друго.Първоначално написано от cookie66
![]()
Big or small, lies are lies!
Днеска съм на купон с него в едни негов приятелкойто аз не го познавам а той настоява да дойда ако отида какво ли ще станееееееоффф вечерта ще ви напиша какво е станало ама вие помагайте сега мопя вии да му обясна ли всичко че не съм готова да бъда с него ..... и другите неща