- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли изключения?
Сега си пиша с едно момче по скайп и коментираме момчетата, аз казах че в комбинация с характер и външност повечето са или хубави и гадни, егоисти и ала бала или грознички и добри. Така ли е?
Толкова ли е просто всичко?
Затова ли в повечето теми момичетата с хубави гаджета се притесняват момчето да не им изневери, а тези с добрите се притесняват те да не им изневерът(момичетата)? Толкова ли е просто всичко или има и изключения? Споделете попадали ли сте на такива момчета, които хем да са хубави хем галантни и добри.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
има изключения , грешки , различия ..... нищо не е по писани правила.. всичко е каша
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Естествено,че има изключения. Аз съм със живото доказателство !![]()
![]()
Пък и .. ти не можеш да определиш за всички кой е хубав и кой не е. Всеки с вкуса сиЕй ся примерно за тебе един може да е грозен, но мил .. но на мене в същото време да ми харесва ааадски много и за мен да е хубав, мил и галантен и ето ти - момчето мечта за мен
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
има
аз лично знам 2 хубави и свестни момчета![]()
единият ми е мн добър фр
другият пък .. гледам на него с друго око![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
абе много се съмнявам че съществува такова момче хем хубаво хем галанто пък и добро може и да има ама вероятноста да е обратно или заето е почти 100%
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Виж ме мен. Ем съм хубав, ем добър и изневерявам много рядко
Аз не моа да кажа, че съм толко хубав, ама имам много хубав характер.. Според аверите де. И много приятелки са ми казвали, че съм хубав, ама не е вярно.![]()
Неземна простотия -или грозни и добри или хубави и гадни (rofl).Откъде я измисли тая глупост ?
Първоначално написано от l0lz
Хахах и аз съм така... немога да кажа,че съм хубав ама повечето приятелки това ми казват ама аз не им вярвамНо пък за сметка на това имам много хубав характер
Весел човек
усмивката не слиза от устата ми
![]()
Това дали някой е хубав или не на вид е крайно относително ---> теорията ти пада.
И да - при жените произведението от интелекта и красотата е константа.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
ами дай да те видимПървоначално написано от l0lz
.
аз също се чудя
грозен пък със страхотен характер
красив пък вътре чудовище .
така може би се получава ,защото си мислят ,че като са красиви мацките ще се лепят по тях като мухи на мед .
еми не с гадното си държание те ни отблъскват .
това лято се случиха и 2-та случая ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мдааа .. като изключим основното ти занимание .. си душичка направоПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
^ става напеченно тука![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
НЕ не .. това са си лични неща![]()
Hilary_![]()
Я направо на по кафе с райбер. Не губете времеПървоначално написано от l0lz
Така е както и да го обмислиш е така...Първоначално написано от totik
Много си зле, знаеш ли?Първоначално написано от dimitar_ak
ами всъщност има нещо такова.Ама и ако чакате да намерите някой супер красавец с гениален ум,който да е напълно и 100% отдаден на вас,с добро потекло () и готини родители (демек ще имате готина свекърва) просто само с чакането ще си останете.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами то красотата е много относително нещо. На едни им харесва едно на други друго. Вярно е че когато даден индивид е смятан за доста красив от много хора, независимо дали е мъж или жена, момче или момиче. Просто като му се лепят като мухи на мед му/и се вдига самочувствието до небето че може да има всяка/всеки и съответно това рефлектира върху характера и образуването му. Особено ако е във възраст, когато точно характера се образува. Обратното също важи в пълна сила. Затова може би красивите мъже и жени, които като малки не са били толкова харесвани имат по добър характер или пък се надуват и решават да отмъщават.
Но стига толкова разсъждения. Ако постна моя снимка и ви се сторя грозен...значи това важи в пълна сила.![]()
Има изключения!!!
Аз познавам две такива изключения и за съжаление и двете преди време ги зае*ах,защото си мислех,че обичам един кретен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз те обичамПървоначално написано от l0lz