.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Град
    Los Angeles baby ;]
    Аз мисля че преди да направиш 16 години недей ... смисъл вижда ми се тъпо 13-14 годишни да се пляскат наляво надясно но това е моето мнение ... като си убедена че ти е дошло времето сама ... тогава го направи ... не сме ние хората които трябва да ти кажем малка ли си или не ...
    A single chance is a galaxy of hope !

Град
    Los Angeles baby ;]
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    И аз съм на 14,ама не пускам смотани теми като твоите,изчакай да станеш на 15-16 ,тогава го прави, до тогава си чети книжките и да не забравиш да прочетеш важните теми в разделите ; "Любов,Секс" , щото след 1-2 годинки да не пишеш тема от сорта на "Глътнах му спермата,бременна ли съм? ; Правихме го без презерватив и много съжълявамммм ;( "
    Абе и ти не си особенно голям да даваш акъли ... земи и ти чети книжки пък като пораснеш още малко се включи ;]
    A single chance is a galaxy of hope !

аз пък ще кажа, че не си малка, но ще те излъжа
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Таити
    ехеейййййй на 14 годинки и вече се чудиш дали да спиш с някой батко или не... ми дилемата е много сериозна според мен...
    Щом се чустваш малка за какво изобщо ни питаш дали да спиш с някой или не да не би ние да сме хората които ще ти диктуват животеца..... странна работка.... пък щом имаш много обожатели незнам как ще им обесниш че не искаш да спиш с всички тях.... ама ако почнеш можеш да станеш от онея мнооооого вървежните и да ядеш много ... близалки
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен Аватара на YourPoison
    малка си .. само това ще ти кажа ...

Град
    Пловдив
    Всеки е устроен различно и е строго индивидуален при едни боли при други не при едни има кръв при други не но щом задаваш тези въпроси предполагам си още малка изчакай да се почувстваш готова и тогава го направи

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Давай момиче шибай се твоят ред е дошъл аз направих сефтето на 11 ПС за неразбралите аз съм момче

Град
    Пловдив

Re: Малка ли съм ???

Цитирай Първоначално написано от cookie66
    Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
    Ako si готова няма да питаш НАС- непознатите за теб хора от нета. Отваряне.... абе ти да не мислиш, че си консерва бе?
    Не всички ги боли и не при всички има кръв, но ако обичаш или поне държиш на човека всичко ще е ок. Сексът е удоволствие, но не си мисли,че отваряш краката и сичко е супер, не е така. Сексът (удоволствието) се научава с времето... ако ще го правип просто ей така, защото е модерно или защото другите го правят НЕДЕЙ.
    Абе девствеността си е твоя, ти решаваш

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
    Ето защо НЕ трябва да го правиш :
    1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
    И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
    Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Е,ти избери как искаш да бъде.
    Какво по-ясно,точно и изчерпателно искаш от този отговор!!!

Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.
    ...Добре казано!!!
    Май е излишно да ти казвам че си малка още и ти е раничко за секс още...Не се придържай към правилото"всичките ми приятелки са го правили,само аз не съм"... Според мен първият път е изключителен момент в живота на всяко момиче,затова не бързай,а го направи когато наистина се чувстваш ГОТОВА и с човека на когото имаш ДОВЕРИЕ и ОБИЧАШ...това е от мен!Успех!!!

ХАЬАХЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬАХ ЬА!!!!
    УМИИИИИРАААААААМ!

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Малка си, щом не си готова и те е страх.
    Аха, виждам, че се мъчищ да напишеш нещо свястно, но..нямаш сивак за това..та щом я е страх и не е готова е малка? То има момичета на по 17-18 години дето ги е "страх и не са готови" и значи ли, че са малки ВЕ.
    Pagani Zonda

Ами при някои боли при други не ,при някои има кръв при други не или тече , но малко.Ние не можем да ти кажем, защото при всеки е различно
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Цитирай Първоначално написано от uBo
    Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен
    ами ако е на под 15 едвали ще знае кфо е CV

бтв аа CV се учи в 7 клас

По темата:Недей

Град
    Сливен

БРАВО! От малка курветка ще ставаш - ето такива ви обичам най-много. Като ти дойде акъла в тиквата - тогава ще си готова

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Щом не си готова значи си малка

Support your local club!!!

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    Докъде стигнахме божкее ... на 13 мисли за секс . . . УЖАС !
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от u3BaH3eMeH
    Докъде стигнахме божкее ... на 13 мисли за секс . . . УЖАС !
    E какво говориш в една тема бях чела 4е нек'во момиче 1ви клас било праило секс.Тази си е закаснела направо
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Няма да казвам нищо за годините ти,защото не те са главния ти проблем...Моя съвет е да изчакаш да се намери човека,който ще те обича,както и ти него,да си имате достатъчно доверие и бла-бла...Просто не го прави ей така за спорта,защото всички "съгрешили" по този начин сега съжаляват(не,не съм една от тях)...И това е...Ти сама си решаваш след всички дадени мнения по темата ти...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Абе при всяка момиче е различно-при едни има кръв и болка, при други няма...Но ако с чувстваш малка почакай и когато мислиш, че си готова го направи.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Виж сега , и аз съм на 13 , може би мнението ми няма да е от голямо значение , но все пак ще го дам.Мисля ,че си малка и НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ ТОЛКОВА РАНО.Ами ти от сега като почнеш със секса на 22-23 ще ти омръзне . Няма да ти избяга спокойно.А и немога да рзбера ти самата като смяташ , че си малка защо изобщо трябва да питаш дали си..Прочети във форумите , влез и в сайта на cosmopolitan и още хиляди такива , поне да имаш обща сексуална култра, че като гледам си много зле в тази област . Тва е от мен.
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

оф защо всички говорите за тъпите години ??? и аз съм на толкова -13 ще правя януари 14 , когато се почувства готова ще го направи... може да стане и на 17-18 и пак да не е готова... всичко зависи от психическото й развитие и от това как ще се държи с нея пратниора й ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Щом питаш такива неща ..ДА МАЛКА СИ .ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО!! Изчакай още няколко годинки ;]

--------------------------------------------------------

всичко казано до сега е вярно ...
    щом се чустваш малка значи си !
    щом те е страх значи не си готова !
    щом имаш много предложения , значи искат просто секс от теб !
    щом се чустваш малка и не си готова значи ще те боли и ще тече кръв !
    (не искам да те плаша ама според мен е така .. колкото по малка толкова повече болка забелязала съм го при много хора )
    при мен болеше адски много и мн крав течеше .. и бях на 14 не съжелявам , но можеше и да изчакам малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си