- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малка ли съм ???
Аз мисля че преди да направиш 16 години недей ... смисъл вижда ми се тъпо 13-14 годишни да се пляскат наляво надясно но това е моето мнение ... като си убедена че ти е дошло времето сама ... тогава го направи ... не сме ние хората които трябва да ти кажем малка ли си или не ...
A single chance is a galaxy of hope !
Абе и ти не си особенно голям да даваш акъли ... земи и ти чети книжки пък като пораснеш още малко се включи ;]Първоначално написано от iwancho
A single chance is a galaxy of hope !
аз пък ще кажа, че не си малка, но ще те излъжа![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
ехеейййййй на 14 годинки и вече се чудиш дали да спиш с някой батко или не... ми дилемата е много сериозна според мен...![]()
Щом се чустваш малка за какво изобщо ни питаш дали да спиш с някой или не да не би ние да сме хората които ще ти диктуват животеца..... странна работка.... пък щом имаш много обожатели незнам как ще им обесниш че не искаш да спиш с всички тях.... ама ако почнеш можеш да станеш от онея мнооооого вървежните и да ядеш много ... близалки
There is no right or wrong, only fun or boring
Всеки е устроен различно и е строго индивидуален при едни боли при други не при едни има кръв при други не но щом задаваш тези въпроси предполагам си още малка изчакай да се почувстваш готова и тогава го направи![]()
Давай момиче шибай се твоят ред е дошъл аз направих сефтето на 11ПС за неразбралите аз съм момче
Ako si готова няма да питаш НАС- непознатите за теб хора от нета. Отваряне.... абе ти да не мислиш, че си консерва бе?Първоначално написано от cookie66
Не всички ги боли и не при всички има кръв, но ако обичаш или поне държиш на човека всичко ще е ок. Сексът е удоволствие, но не си мисли,че отваряш краката и сичко е супер, не е така. Сексът (удоволствието) се научава с времето... ако ще го правип просто ей така, защото е модерно или защото другите го правят НЕДЕЙ.
Абе девствеността си е твоя, ти решаваш![]()
![]()
Какво по-ясно,точно и изчерпателно искаш от този отговор!!!Първоначално написано от Punisherrr
...Добре казано!!!Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.![]()
Май е излишно да ти казвам че си малка още и ти е раничко за секс още...Не се придържай към правилото"всичките ми приятелки са го правили,само аз не съм"... Според мен първият път е изключителен момент в живота на всяко момиче,затова не бързай,а го направи когато наистина се чувстваш ГОТОВА и с човека на когото имаш ДОВЕРИЕ и ОБИЧАШ...това е от мен!Успех!!!
Аха, виждам, че се мъчищ да напишеш нещо свястно, но..нямаш сивак за това..та щом я е страх и не е готова е малка?Първоначално написано от l0lz
То има момичета на по 17-18 години дето ги е "страх и не са готови" и значи ли, че са малки ВЕ.
![]()
Pagani Zonda
Ами при някои боли при други не ,при някои има кръв при други не или тече , но малко.Ние не можем да ти кажем, защото при всеки е различно
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Първоначално написано от uBo
бтв аа CV се учи в 7 клас![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Недей![]()
Първоначално написано от cookie66
БРАВО! От малка курветка ще ставаш - ето такива ви обичам най-много.Като ти дойде акъла в тиквата - тогава ще си готова
![]()
Щом не си готова значи си малка![]()
Support your local club!!!
Докъде стигнахме божкее ... на 13 мисли за секс . . . УЖАС !![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
E какво говориш в една тема бях чела 4е нек'во момиче 1ви клас било праило секс.Тази си е закаснела направоПървоначално написано от u3BaH3eMeH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Няма да казвам нищо за годините ти,защото не те са главния ти проблем...Моя съвет е да изчакаш да се намери човека,който ще те обича,както и ти него,да си имате достатъчно доверие и бла-бла...Просто не го прави ей така за спорта,защото всички "съгрешили" по този начин сега съжаляват(не,не съм една от тях)...И това е...Ти сама си решаваш след всички дадени мнения по темата ти...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Абе при всяка момиче е различно-при едни има кръв и болка, при други няма...Но ако с чувстваш малка почакай и когато мислиш, че си готова го направи.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Виж сега , и аз съм на 13 , може би мнението ми няма да е от голямо значение , но все пак ще го дам.Мисля ,че си малка и НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ ТОЛКОВА РАНО.Ами ти от сега като почнеш със секса на 22-23 ще ти омръзне . Няма да ти избяга спокойно.А и немога да рзбера ти самата като смяташ , че си малка защо изобщо трябва да питаш дали си..Прочети във форумите , влез и в сайта на cosmopolitan и още хиляди такива , поне да имаш обща сексуална култра, че като гледам си много зле в тази област . Тва е от мен.
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
оф защо всички говорите за тъпите години ??? и аз съм на толкова -13 ще правя януари 14 , когато се почувства готова ще го направи... може да стане и на 17-18 и пак да не е готова... всичко зависи от психическото й развитие и от това как ще се държи с нея пратниора й ...
Щом питаш такива неща ..ДА МАЛКА СИ .ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО!! Изчакай още няколко годинки ;]
--------------------------------------------------------
всичко казано до сега е вярно ...
щом се чустваш малка значи си !
щом те е страх значи не си готова !
щом имаш много предложения , значи искат просто секс от теб !
щом се чустваш малка и не си готова значи ще те боли и ще тече кръв !
(не искам да те плаша ама според мен е така .. колкото по малка толкова повече болка забелязала съм го при много хора )
при мен болеше адски много и мн крав течеше .. и бях на 14 не съжелявам , но можеше и да изчакам малко !