.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    6tom se 4uvstva6 malka zna4i e taka poiz4akai malko
    fuck off

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Щом не се чувстваш готова не го прави!

има си лаф за това. "Чула жабата, че подковават воля и тя вирнала крак".

То малките на години в днешно време бързат да порастнат, ама не са наясно колко от каките им искат да са на тяхно място.

Вярно, за секса няма години вече. Тъпо е да кажеш "като станеш на 16 ще се е..ш!"

Нека всеки си го прави когато си иска, но да мисли, за да не съжалява после.

Все пак, ако забраняваме нещо, после ще са като пуснати от гората

Смея се, ама е тъжно...

Град
    Gabr0v0
    Не го прави рано ти е още..а и както казаха преди мен - направи го с някой който наистина обичаш, защото това е мн важен момент и ако е с някой на когото не държиш и не обичаш после ще съжаляваш много...

Мисля че всички и казваме едно и сащо .Не е ли време да се заключи тая тема :P :P :P
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Какво значение имат годините??...Една приятелка се разви супер бързо и го направи в 6ти клас ии даже успява да свърши
    Някой пък казват,че ще се развиеш и ще си готова за секс след 2 години като ти дойде за пръв път Незнам дали е вярно
    Сама трябва да си прецениш ,но е ясно,че трябва да го направиш с човек,който обичаш!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Щом задаваш такива въпроси, значи си малка. Стига сте бързали! Това не е като да отидеш на дискотека за 1-ви път.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: Малка ли съм ???

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от cookie66
    Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
    Ето защо НЕ трябва да го правиш :
    1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
    И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
    Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Е,ти избери как искаш да бъде.
    Ахааа... с т'ва темата трябва да приключи мисля!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Малка ли съм ???

Цитирай Първоначално написано от cookie66
    Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
    а предложения за самообииство все още нямаш ли?
    курва?!
    на повикване?
    мастия?!
    <N>

Мега фен
    Ако някой те нае#е ще кажа на майка ти.

6tom kazva6 4e ne si gotova i se 4ustva6 malka ne trqbva da pravi6 ni6to.ne ti pre4i da si detstvena.opredeleno 6te zgre6i6 ako sega pravi6 sex.ima vreme za vsi4ko ne barzai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си