Първоначално написано от
cookie66
Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето

( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
Ето защо НЕ трябва да го правиш :
1.
''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!
2. ''
ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.
3.
''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!
4. ''
обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.
Е,ти избери как искаш да бъде.