- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчета
Момчета как предпочитате да ви режат : директно или леко и внимателно с финес? Много ми е важно , за да знам за напред от кое боли по-малко .
Благодаря ви предварително , патенца![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
не,че съм момче, но съм сигурна, че при всеки е различно
никой не може да ти отговори на въпроса, защото никой не знае точно какъв тип е твоето момче![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
И все пак ще почакам момчетата да се събудят и да кажат твърдата си мъжка дума. На теб благодаря![]()
директно..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
въпроса е може ли да боли по-малко ?
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Е да...това е добър въпрос.
Аз лично, предпочитам да ми кажат директно, за да не се надявам на някакви безмислици. Но ето , че ми се наложи аз да съм със секирата и тръгнах по галантния начин и когато не ме разбра си казах всичко директно.....и ето го сега страда....дано да му мине бързо на момчето...![]()
По принцип не обичаме да ни режат, а да режем. За мен най безболезненият начин е да бъдеш директна с него, мила но директна. Така няма неразбрали и всеки може да си продължи по пътя.
Май е по-добре директно, отколкото да ми увъртате и да не ви разбераПък ако ме зарежете заради друг и двамата ще ви бия...
![]()
![]()
Не заобикаляй. Аз лично предпочитам директните отговори. Иначе в моите очи ще си "още една дето не знае какво иска".Първоначално написано от svetlidim
Аз предпочитам директно, ако човека до мен нейска да сме заедно ми казва, аз опитвам да оправя нещата и ако нестане край...по-бързо става и "по-безболезнено"
Директно естествено...мразя момичета които уж отказват,после пак се присламчват,и накрая не знам какво искат .
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Като те гледам къв си изнежен на снимката си, ако си ти де, много ясно, че леко и внимателно..Първоначално написано от Sexy_boy_94
Shots Fired.Първоначално написано от l0lz
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Директо в лицето кресни "НЕ!!!!!!!" и един здрав шамар ! <--- защото последната караше по заобиколното три месеца и травмира психиката ми.
Има отговор Да и отговор Не - "Може би" не съществува.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
дори и аз да не съм момче ще кажа мойто мнение . Казваш направо без да овърташ щото така става много по заплетено![]()
честно казано незнам на някой да му хареса да го режат по какъвто и да било начун дори и да е мазохист но честно казано предпочутам нещо средно между двете бяз много овъртаници и да не е и прекалено грубо а и също така бих искл да знам истинската причина поради която ме зарязва а не да ми разправят че вината е в тях нз какво си и някакви подобни приказки от 1001 нощ
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Дирекшън и напред!![]()
.... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари
Директно. И ако може без присмиване. И все пак ми се иска да ми каже причината, поради която не иска да тръгнем. А не нещо от рода. Много си готин, голям си пич, кефиш ме, обичам те, уважавам те...ама само като приятел разбираш ли.