- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отново за борбата с пъпките
Една приятелка ми каза,че неин познат си мажел пъпките с оцет и по този начин те изгаряли.Някой друг използва ли същият метод или чувал ли е за него?Има ли ефект?
Поздрави!![]()
освен после че ще мирише, за др възможност незнам
абе х0ра забравете ги тези бабините . . има си спец, тествени и ефикасни продукти . . не се занимавайте с нещо в което не сте сиг
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Не знам за това с оцета. За първи път го чувам.![]()
Аз лично използвам салицилов спирт 2% и хлорнитромицин.
И това ми изгаря пъпките.
За оцета не знам .. другите да кажат.![]()
Дааа и после с оцета ще вуниш на гадно :Д
.. купувайте си продукти , вместо да се мажете с някакви глупости , дето са ви казали . тва се е ползвало преди , когато хората не са имали такива глупости от сорта на Гарниер и пр.
иначе на някои бабините неща им помагат , ама аз лично ползвам само едни кърпички на Балеа и ми е супер с тях![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пробвай със сол... изсипваш малко сол в някаква кутийка/или каквото и да е../ и с един мокър памучен тампон взимаш сол и се мажеш.
Не съм го пробвала, но на една фр е помогнало.
имам един коректор за пъпки на AVON попринцип аз не ползвам мн техните продукти, но от това съм мн доволна, а иначе силицилов спирт 1% и крем Здраве след това и си готова![]()
Просто аз
оцета помага, но не при такива пъпки, а при ухапване от комар или т.н.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Купи си крем здраве.. на втория ден вече са изсъхнали, вместо да се мажеш с оцет, мед, брашно и там всичко дето ти казаха![]()
крем здраве рълз![]()
не си се представям да се мацам с брашно или оцет
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
цинкова паста![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Става с ябълков оцет \Първоначално написано от fenkatakrisi952
/ ! Пробвала съм
!
Оцет се ползва директно върху пъпката. Напояваш една клечка за уши и минаваш мястото два пъти на ден. Ако имаш много пъпки правиш разтвор оцет:вода (2:1) и мажеш с памучен тампон, изчакваш 10-15 минути и изплакваш лицето с хладка вода. Пак се прави два пъти дневно.
п.с. Крем *Здраве* не е за всеки тип кожа и не на всеки действа еднакво.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз понеже се бръсна на контра и ми избиват
пъпчици не са много, но нз гадни са ми 3/4 са някъде
и незнам как да ги третирам, че да се махнат :/
уж гледам по-рядко да се бръсна на седмицата веднъж, но
пак не се махат ... а сидя брадясал кат дядо поп![]()
за оцет не съм 4увала ... но аз използвам силицилов спирт .. и наистина действа ... изгаря пъпките![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Аз като ми излезне някоя вечер я мажа с пасата за зъби и на сутринта я няма![]()
абе 4увала съм 4е пастата за зъби отпу6вала порите ... или само съм 4увала ... ? хах![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ами един път ме бяха омазали цялата и след това кожата ми беше много хубаваПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
А със силицилов спирт от 2% или 1% колко пъти на ден трябва да се мажа?![]()
fenkatakrisi952 зависи каква ти е кожата .. и колко пъпки имаш.
Ако искаш пиши ми на ЛС.![]()
аз съм чувала че оцета помага.. би трябвало все пак е киселина : )
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
За оцета не знам, но салицилов спирт (2%) и хлорнитромицин наистина помага![]()
Първоначално написано от bubsy_f
а какво представлява хлорнитромицин?![]()
Първоначално написано от fenkatakrisi952
Лекарство под вид на ампулка.Аз лично в едно шишенце спирт 2% разтварям 8 ампулки и съм много доволна.![]()