.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Срам/за момичета

как точно да го кажа имам приятел от 1 година и все още не сме го правили..това не ме притеснява притеснява ме факта да ми види с една дума пу***та незнам защо..а като става на въпрос за оралната любов не мога да приема някои да ме лиже в смисъл аз да лижа да ама на мен.. при вас така ли е било
    п.п на 17 съм

Недей да се притесняваш от приятеля си. За 1 година би трябвало да се познавате достатъчно добре, за да му се довериш. Няма от какво да те е срам. Ако толкова те е срам, недейте да си правите орална (в смисъл той на теб) ами направо давайте. Пробвай и ще видиш, че ще ти хареса!

И мен отначало ме беше много срам някой да ме види гола,но всъщност няма нищо за тревожене.

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    и мене ме беше срам,но вече ми стана навик и даже си ходя гол по улиците,спокойно няма да види нещо необичайно,освен ако не си шимейл..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

много ви благодаря сега вече ми е по спокоино

Град
    Таити

Re: Срам/за момичета

Цитирай Първоначално написано от thfenka13
    ..а като става на въпрос за оралната любов не мога да приема някои да ме лиже в смисъл аз да лижа да ама на мен.. при вас така ли е било
    п.п на 17 съм
    не виждам как ти ще лижеш а теб няма.... интересна работа .. пък и щом сте от 1 год заедно какво толкова да му се покажеш гола...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен
    Съвсем нормално е да се срамуваш,щом все още не си правила секс.Но това е най-естественото нещо на света,няма смисъл да се сдухваш.Опитай се да се отпуснеш и не насочвай вниманието си към голотата си,а се отдай на усещанията.Няма по-прекрасно нещо на този свят от това да получаваш и да даряваш ласки и нежност на любимият човек.
    А колкото до лизането-престрашиш ли се един път и го допуснеш да усети най-интимното ти местенце,всеки път ще му насочваш главата на юг :P

ммм постепенно постепенно става всичко пииш една водка и на тъмно :P а за лизането наистина в началото е малко срамно ти да лежиш а той да е там долу но се свиква после ти ще му казваш отивай долу спокс само се отпусни

Мен пък не ме беше срам
    В смисъл в секса, в половите органи няма нищо срамно.. ноо ще го научиш вече като придобиеш малко повечко опит.

Супер фен
    Ми не знам според мен ако чувстваш човека достатъчно близък не би трябвало да има срам.

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Мен пък не ме беше срам
    В смисъл в секса, в половите органи няма нищо срамно.. ноо ще го научиш вече като придобиеш малко повечко опит.
    +1

На 17 си все пак.... няма нищо срамно все едно банския ти е прозрачен,както казаха преди мен отдай се на удоволствието,а и на приглушена светлина няма страшно И мен ме беше съвсем малко срам,но после видях,че няма срамно Даже го намирам за яко някой да те гледа докато се събличаш

Викам постепенно да го даваш. Например, когато се решите на секс, ако си толкова притеснителна, може гърдите да ти види, след това по-надолу и така постепенно, докосвания, целувки в близост и накрая в горещата точка
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Няма от какво да се притесняваш. Та вие ходите от една година и още не си му пуснала. Това може да говори само хубави работи за момчето. Той държи на теб и няма да те остави. Много момчета за една година ходене и ако не са правили секс с теб, биха те оставили. Момчето е пич да знаеш.
    А иначе пробвай те го и се отпусни. Ще ти хареса, няма нищо срамно. все пак такъв е живота и секса е невероятен. После със сигурност ще започнете често да го правите.
    Хайде пиши какво е станало.

Няма от какво да се срамуваш.нормално е да,но лека по лека ще го преодолееш този срам успех ти желая

Не би трябвало да те притеснява това да се показваш гола пред когото и да е... Това си е нещо нормално.Тов е най-естественото нещо на света ... Така че няма от какво да се притесняваш

И мен ме е срам...абе в същата позиция съм...даже не съм почитател изобщо (на мен да ми правят) ама...бифшия м иизкаше и...но аз така и не се отпуснах и така и не ми хареса

Мега фен Аватара на Hilary_
    мен и до сега ме е срам ..

А иначе не се притеснявай толкова ... все пак 1 година не е малко време ... Пък и кой е казал, че трябва да е на светло ..

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    И мен отначало ме беше много срам някой да ме види гола,но всъщност няма нищо за тревожене.
    +1

^^

Според мен няма от какво да те е срам .. 1 година е достатъчна за да се познавате добре .. има и по - срамежливи хора .. факт е .. но преодолей го .. в името на удоволствието ;дд [/b]

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    по-готино е да го правите анално и да се наака..
    Oще по- яко е да й лиже задника и да се наака.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

aa нe aналeн aз нямa да правя

Мен в началото също ме беше срам, но срама ми минаваше точно 10 мин след началото . А сега вече съм с приятеля си от 3 год. и не ми пука и гола на челна стойка да застана пред него хах.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Позволяай му всичко

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво толко срамно има,боже господи.Всичко е до психологичската нагласа.Ако постоянно си го втълпяваш нищо няма да постигнеш.Просто се отпусни,позволи му да си върши работата и се отдай на удоволствието,няма нищо по хубаво от това да ти правят орална любов.

Четах из коментарите някъде,че на някои не им било харесало.Еми ако партньора/партньорката ти незнае как да ти достави удоволствие много ясно че няма да ти хареса.

Така че това ми беше мисълта няма от какво да се срамуваш...освен ако не се поддържаш отдолу.Разбираш ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си