- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тера нова..
Извинявайте ако има такава тема..Как да разгледам стоките им..Бях влязла преди и ги разглеждах,а сега не мога..
ПОМОГНЕТЕ!!
Че ние от къде да знаем.Може сайта да им е нещо прецакан.
А колкото до въпоса дали я харесваме?
-НЕ...всяка 2-ра е с дрехи от там и са големи парцали,ама за (12-13 год.)стават,нека се кефят децата.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от Carmen_Kass
Еммм питам ...Някой ако знае защо да каже..![]()
и аз преди ги гледах в нета ама ся не.. а колкото до стоките да харесват ми..80% от дрехите са ми от там и нищо им няма/смисъл качествени са/
![]()
Като влязох вътре веднъж беше толкова шарено в тия гадни сурови цветове,че получих световъртеж.![]()
+ И аз така мисляПървоначално написано от tanchu
![]()
![]()
Пълни буклуци са.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
нищо интересно.
само едни и същи стоки ,и всяко 2-ро момиче е с дреха от там .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Според мен от Теранова пазаруват ''кифлите'' без собствен стил ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Защо просто не отидеш да ги разгледаш в мола (до там се стига с тролей или рейс 74).![]()
пфф... стоките са отвратителни.На второто изпиране вече са раздърпани даже една фр ,която работи там ми каза , че даже такъв магазин нямало дори в Италия.... [а се води италянски стоки] Дрехите са отвратителни.Моделите също... да не говорим ,че повечето дрехи са някакъви обикновени потници или блузи с ужасна щампа...
+1Първоначално написано от Punisherrr
Bring it on baby.. I taste good!
С риск да ме нападнете казвам ,че дрехите на Terranova не са лоши и не са с високо качество -вярно е ,но цените им са добри и има хубави модели и се чудя защо всеки ги напада ,като това е най-купуваната марка в последната 1 година.Като искате високо качество идете в скъпи магазини ,аз също си купувам скъпи неща ,но имам и доста неща от Trn , просто се дразня от мнение като тези по горе ,че дрехите им са боклуци (нищо лично) ,защото имам чувството ,че го казвате е така все едно са под нивото ви тези дрехи. И да всяко момиче е с тези дрехи защо ли? - Защото имат хубави неща и на достъпни цени.![]()
Akcent - delight (music)
М...не съм особена фенка,но тук таме има нещо...ъм...ставащо за носене.
Ясно е че качеството е кофти,но то и при такива цени как да е по-добро?
Нямат много модели де..те са по хиляда тъпи цвята от една и съща дреха.
Се пак...биват [от време на време]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
преди имаше хубави модели ,вече не ми харесват ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз имам няколко дрехи от там и съм доволна![]()
ъ...и защо без собствен стил?Първоначално написано от GreenMimss
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не съм фенка,но който иска да купува.
На мен също ми харесват повечето дрешки там.Имам поличка, потник, дънки.А относно качеството не съм имала никакви проблеми, майка имаше една тениска от там и я носи 3-4 години...още е здрава.![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Винаги, когато вляза в магазина нещо ме тласка да изляза. Преди ми харесваха някой неща, но след като видях колко некачествени са стоките просто се отказах. Може би тук-таме се среща нещо свястно, но не знам. Не съм фен.
Имат някои хубави дрешки ...нямам мн неща от там....чувала съм че били некачествени стоките им....аз не съм попадала на такива хах
^иначеее сега в сайта на теранова видях едно сууперско лилаво якенце и съм решила да го имам на всяка цена![]()
сайта е www.terranovastyle.com май.... там поразгледай
Аз много обичам цветните дрехи и за това магазина ми харесва, но не съм пазарувала там, предпочитам дрехи, които може да се комбинират с повече неща и аксесоари, а там някои са прекалено шарени.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от viki_beb4ety
вече не е гаранция че в скъпите уж маркови магазини стоката наистина е маркова..![]()
мхм .. освен че имам само една суперска чена поличкаПървоначално написано от Dollystar
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3