.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

може ли помощ. нз какво да правя

Здравейте на всички,
    направо ще започвам по проблема:
    значи падам си по едно момиче от стария ми клас (завършихме тази година, на 19 съм). Докато бяхме в даскало нещата не станаха, сега е още по-трудно, но не може да ми излезе от главата. Първо е бях отписал лятото, до преди да реша да е поканя на рожденния ми ден преди 1 седмица. Не знам защо е поканих даже и сега пак само за нея мисля и направо не знам какво да правя. Тя 100% знае, че е харесвам, просто не може за толкова много време да не е разбрала.
    Хем си казвам да е забравя и, че няма смисъл да се занимавам, хем токова ме кефи, че просто не мога, максимум 10-15 дена да минат и пак ще и се обадя да е чуя, ей така просто. Вчера съвсем случайно е видях в скайпа и си пописахме малко, и и казах, че пак през седмицата ще е потърся да се видим. По-другата седмица пък ще се събираме в нейното село (там имам приятел и с него уредих нещата), тя иначе живее е града, но си ходи чат-пат нататък, та ще се съберем и вече наистина се чудя дали да не я питам изобщо има ли шанс да стане нещо между нас или няма. Не знам вие какво ще ме посъветвате, но вече предпочитам да говоря директно с нея, и по-добре да ми каже, че не иска отколкото да гадая непрекъснато кво става. Нз оттук нататък сте вие

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    падаш си по нея а?

е като толкоз си падаш не можа ли на абитуриентската да я напиеш?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо така плахо действаш? Тя знае, че не я търсиш просто защото харесваш гласа и по телефона. Следващия път като и звъннеш направо вкарай оферта. Кафе, пица, кино, разходка, каквото ти хрумне. Дръж се мъжки и ще стане. Ако път ти откаже директна оферта просто се отдръпни.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми говори с нея де,подкрепям с две ръце.. :P
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Go for it! Успех!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Ръка по коляното, после плъзгане на горе...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Защо така плахо действаш? Тя знае, че не я търсиш просто защото харесваш гласа и по телефона. Следващия път като и звъннеш направо вкарай оферта. Кафе, пица, кино, разходка, каквото ти хрумне. Дръж се мъжки и ще стане. Ако път ти откаже директна оферта просто се отдръпни.
    +++

Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Ръка по коляното, после плъзгане на горе...
    +
    Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...

Голям фен Аватара на RaZzer
    По информацията, която даваш не можем дори да гадаем дали тя има нещо към теб, но щом твоите чувства са толкова силни - пробвай се и й ги признай! Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си