Ами значи първо аз се хранех много вредно. Чипсове, коли, пуканки, шоколад, сещаш се, но не бях дебел. И така се започна. Първоначално леко ми се подуваше корема. Газове имах. Дискомфорт също. След това започна да идва и болката, спзмите. Пийнех ли нещо студено или хапнех ли семки, чипс тичах до тоалетната за минути. От колата даже и за по-кратко. Ужасни болки, диария, кръв...Ходех по 4-5 пъти един след друг и се превивах от мъка, но не казвах на нашите. Пиех болкоуспокоителни за гладка мускулатура и все едно нищо не е станало. Да обаче така не става и продължи, докато не можех да изляза от тоалетната от болки, тръшнах се на леглото, привит на кълбо и съм седял така няколко часа. Та те разбраха естествено. Връзки, за да ме прегледат най-добрите доктори по спещност, че, ако трябваше да чакаме 3 месеца, не ми се мисли. И оказа се остър колит. Пих първо антибиотик, защото беше тежко положението. (Антибиотик се дава само при силно възпаление в случай на колит). Още 1 година пиех 5 или 6 лекарства, ензими и т.н. Много строга диета - никакво сладко, тестяно, пържено, мазно, диня, череши, праскови, круши, праскови и още куп плодове. Никакви чипсове и сие. Никаква кола, газирано и т.н. Така карах 1 година и се пооправиха нещата. За сега от доста време насам не съм се оплаквал, но този период ме научи на много неща и сега определено има едно на ум какво ям. Ако ям чипс ще е веднъж в седмицата и няма да е основно ядене, ако пия кола няма да е повече от чаша. Ако се сетиш нещо друго питай!