.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Te нашите не искаха да ме оставят в Плевенската болница за няколко дена, какво пък остава за София.
    Иначе вече гледам да не пия хапчета. Когато ме заболи, че да ми причернее, си капвам 2-3 капки мента във малко вода и ме облекчава. И без това вече не ми помагат хаповете.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Хора, проблема ми е от една седмица, та даже и повече. Остри болки (понякога по-леки) в горната част на корема (стомаха). В началото не обърнах внимание, мислех че е един от онези пъти, в които ме боли корема, защото предишната вечер съм прекалил малко повечко с храната, но така и не утихна болката, а се засили. Странното е, че болката се локализира само в гораната част (стомаха). Наскоро се появиха и киселини, който направо ме убиват. Трудно ходя и до тоалетна, подут корем (сякаш балон - издут, но кух отвътре). Втора поредна вечер прекарвам в безсъние . Някой, ако има някакво обяснение или сходен проблем, ще съм му благодарен да сподели. Бъдете здрави, това е най-важното!

Surgeon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JullsJ Виж мнението
    Хора, проблема ми е от една седмица, та даже и повече. Остри болки (понякога по-леки) в горната част на корема (стомаха). В началото не обърнах внимание, мислех че е един от онези пъти, в които ме боли корема, защото предишната вечер съм прекалил малко повечко с храната, но така и не утихна болката, а се засили. Странното е, че болката се локализира само в гораната част (стомаха). Наскоро се появиха и киселини, който направо ме убиват. Трудно ходя и до тоалетна, подут корем (сякаш балон - издут, но кух отвътре). Втора поредна вечер прекарвам в безсъние . Някой, ако има някакво обяснение или сходен проблем, ще съм му благодарен да сподели. Бъдете здрави, това е най-важното!
    Има един индивид които се нарича гастро-интеролог, да вземеш да го посетиш да ти каже дали имаш гастроезофагиален рефлукс или колит или някъв интерит от тоя род защото резервен стомах няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си