.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Баба ми :D

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Баба ми :D

Звучи смешно...Баба ми постоянно се оплаква,колко малко ям.Това не е вярно,защото има случаи,в които ям повече...друг път не съм толкова гладна.Но тя през цялото време ми казва,че съм щяла да се разболея,щяла съм да стана анорексичка и някакви такива глупости.Ама не е вярно!Ям си нормално!Тя обаче постояно готви много и мазни работи и като и кажа,че не ми харесва и пак почва.Или пък"Яж хляб!"...Ужасна е.Повече няма да оставам за толкова дълго през ваканцията при нея.Обаче толкова ме дразни с тая храна...Иска да ме тъпче като за световно!Не стига,че е и мазно...ужас.
    Е какво да кажа на такъв вироглав човек?! Умръзна ми само за храна да ми говори.Кой знае колко много мазнина съм погълнала заради нея!

Мега фен Аватара на vagarious
    Всички баби са така бе споко Нали можеш всеки момент да се махнеш..какъв е проблема?
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен
    Баба ти така е възпитана.От една страна на нея й е било натяквано,че е една жена,за да е здрава трябва да е доста килограми над това,което днес е идеал за красота,а от друга страна бабите винаги така треперят над внуците си,опитват се да бъдат по-близки с тях,особено,ако не са успели да изградят желаната връзка с тях.

Недей да търсиш начин да го промениш.Ако й обясниш как стоят нещата,не мисля,че ще има полза.Утре пак ще трябва да направиш същото.А нервите и на двете ви са ценни.
    Не казвам да се примиряваш - само външно.Недей да ядеш ,колкото тя те кара,просто подминавай забележките,погледни ги от веселата и хубавата страна,че на някого му пука за теб.

С моята баба сме имали безумно много разногласия,никога по този въпрос,но когато тя почина разбрах,че предпочитам да имаме разногласия,но да е тук.Иначе живота не е шарен.А и имаш шанс да се поучиш от нейната грешка и когато станеш на 60-70 да не я правиш(макар че съм убедена,че тогава ще си забравила всичко това).

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Мда и моята е така ... аз гледам да ям пред нея, за да не ми каже после , че не съм яла нищо днес

Някой път даже ми иска отчети какво съм яла и все ми чете лекции '' Ще си съсипеш организма, детенцее, само глупости ядеш ''

Но! въпреки това много си я обичам много е яка ^^
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Ооо и мойта е така.
    Обядвали сме преди два часа и ме пита дали искам да ям още манджа, например... XD
    То по принцип на старите хора им се яде повече, поне до колкото съм забелязала....

Град
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Всички баби са така бе споко Нали можеш всеки момент да се махнеш..какъв е проблема?
    Ама ако се махна по-рано от предвиденото ще я обидя...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    на мен пък цялота ми семейсво ме мисли за някакъ анорексик и ме тъпчат ама аз кат им кажа че нямя дя ям е подивявят

Супер фен
    И моите баби са така.Обаче все готвят с някви мазнотии и аз постоянно отделям мазничките неща ии все казват,че съм голяма махнаджийка т.е. че все нещо не харесвам. Ама така съм си,к'во да се правя...

Град
    из източната част
    обяснете им на бабите че прехранването води до също толкова сериозни проблеми колкото и недохранването човек трябва да яде колкото му се иска..
    това за който го мързи ,да бе

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    При всички е така... !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    баба ми е около 200 кг и като ми каже нещо и аз и казвам нищя да стана като теб
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ама ако се махна по-рано от предвиденото ще я обидя...
    Ееми ще потърпиш още колкото трябва.Не си само ти така.
    Big or small, lies are lies!

Град
    из източната част
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    баба ти да не е двуметров мутант???
    това за който го мързи ,да бе

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    няма оправия. всички баби са така.

moqta pyk ne e... da vi qdd poneje sym dale4 ot neq... no mn q obi4am...

kirilicatta mi e skapana syjelqvamm....
    It's too late...

да,всички са така.. и моята вианги ми казва: яж бе гледай каква си, другите ще те минат-виж ги какви са
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Re: Баба ми :D

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Звучи смешно...Баба ми постоянно се оплаква,колко малко ям.Това не е вярно,защото има случаи,в които ям повече...друг път не съм толкова гладна.Но тя през цялото време ми казва,че съм щяла да се разболея,щяла съм да стана анорексичка и някакви такива глупости.Ама не е вярно!Ям си нормално!Тя обаче постояно готви много и мазни работи и като и кажа,че не ми харесва и пак почва.Или пък"Яж хляб!"...Ужасна е.Повече няма да оставам за толкова дълго през ваканцията при нея.Обаче толкова ме дразни с тая храна...Иска да ме тъпче като за световно!Не стига,че е и мазно...ужас.
    Е какво да кажа на такъв вироглав човек?! Умръзна ми само за храна да ми говори.Кой знае колко много мазнина съм погълнала заради нея!
    Бабешка работа, грижи се жената за внучката си! Моята е същатата 5 пъти ме пита дали съм се нахранил..пък и е за добро ако го погледнеш от една страна. Не всеки има баба като твоята, може да се радваш само.

Град
    Аз я обичам и я ценя.
    Но може ли да прави така??Казах й,че не искам да ми взима кроасани повече или поне докато не ги изяда.Тя днес ми купила 5!Пита ме кебапчета или кюфтета,казвам 2 кюфтета...Когато отида-тя ми направила 3 кюфтета и 2 кебапчета. Плюс салата...И ми вика колко флии хляб ше ядеш. После "Ама ти имаш и пържени картофи в хладилника".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    баба ти да не е двуметров мутант???

казах 200 КГ,не см...иначе е метър и 20
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и мойта баба е тъй.Сипва ми все едно ще храни 3ма от 1 чиния и после "що не си си дояла?!"
    Споко!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Варна
    и мойта баба е нещо подобно само че тя повече мърмори аз не съм мн слаба /може още малко да се свали / ама понеже не ям бял хляб ами само черен и вечерям със салата и тя все "ще се разболееш не трябва така..."

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    XAXax и моите баби саа същитее..Луда работааа..По-някой път мн се дразня ама какво да се прави,нали са ми баби
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    XAXax и моите баби саа същитее..Луда работааа..По-някой път мн се дразня ама какво да се прави,нали са ми баби
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Страхувам се, че няма как да й обясниш, когато не ти се яде повече , на нея всеки път ще й се струва, че не ти е достатъчно.

На моята също й е кеф да ме гощава със 101 и едно неща всеки път, като й отида на гости. Един път, в най-големите жеги, какво стана на въпрос, та изтърсих, че не съм яла нищо цял ден, 'щото не ми се е ядяло, жената чак се втрещи.
    Т'ва ми е по-малкото зло, обаче.
    Любимото на баба и дядо е, да ми пращат разни неща - сладка, лютеници, разни готвени неща.. Все едно вкъщи не се готви изобщо и гладна си умирам. Връщайки се от баба, винаги съм с някаква чанта. Да кажеш, че живеят на село или накрая на града, ама те са на 10 минути път пеша. Аз съм им се карала да спрат да пращат разни кутии и буркани, като крайна мярка вече, баща ми им е държал лекция, ама то им минава покрай ушите.
    Не си ти най-зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си