.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: Баба ми :D

хехе всички баби са такива.не и обръщаи внимание

ем моите си готвят без мазно (слава богу) щото зн че аз не обичам такива неща ама иначе и те като другите секи път искат да ми слагат още което малко ме дразни щото ако искам ще кажа иначе са мн печени
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Супер фен Аватара на gabi_94
    моята баба е готвачка и готви каквото си избера и е супер вкусно, даже тя ми се кара че ям като разпрана
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Горката ти!Идваме от форума да те спасяваме от бабчето!Споко,не се безпокой,повечето баби са такива-много са загрижени за внуци и внучки и искат да са добре.Няма спор обаче че в понякога са досадни с тяхното натякване че всички освен тях са слаби и не ядат достатъчно,затова когато са при тях трябва да ги тъпчат като за световно.Не си само ти,споко!Като не ти се яде или ако ти е писнало си го казваш,понякога просто не се търпи! :P

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И баба ми е същата... даже преди като дойдеше у нас, първата й работа беше да отвори хладилника

Град
    чикаго

Re: Баба ми :D

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Звучи смешно...Баба ми постоянно се оплаква,колко малко ям.Това не е вярно,защото има случаи,в които ям повече...друг път не съм толкова гладна.Но тя през цялото време ми казва,че съм щяла да се разболея,щяла съм да стана анорексичка и някакви такива глупости.Ама не е вярно!Ям си нормално!Тя обаче постояно готви много и мазни работи и като и кажа,че не ми харесва и пак почва.Или пък"Яж хляб!"...Ужасна е.Повече няма да оставам за толкова дълго през ваканцията при нея.Обаче толкова ме дразни с тая храна...Иска да ме тъпче като за световно!Не стига,че е и мазно...ужас.
    Е какво да кажа на такъв вироглав човек?! Умръзна ми само за храна да ми говори.Кой знае колко много мазнина съм погълнала заради нея!
    все едно аз съм го писала

И моята е така.Вика ми,че нищо не съм яла(не е така),била съм ужасно слабичка,никое момче нямало да ме хареса,момчетата не обичали слабите момичета,а по-пухкавите..Постоянно ми слага по 2 филии да ям,въпреки че 100 пъти и казвам,че си ям само по 1 на ядене,Сутрин като се събудя първите и думи са какво ще закусвам,иска да ям даже и следобед .Както и да е,аз дори като съм там си ям какато винаги,ама тези постоянни разговори за ядене ме дразнят вече...

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    оох леле... мнооооого ми е познато това с яденето... винаги като отида у тях се опитва да ме угоява...
    времет0 тu uztuча

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Всички баби са така бе споко Нали можеш всеки момент да се махнеш..какъв е проблема?
    Моята е у дома ама поне не готви с маз и не ми натяква, че ям малко, а ми се кара че ще изям всичко от хладилника за 1 ден!

Град
    Qmaika

Re: Баба ми :D

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Звучи смешно...Баба ми постоянно се оплаква,колко малко ям.Това не е вярно,защото има случаи,в които ям повече...друг път не съм толкова гладна.Но тя през цялото време ми казва,че съм щяла да се разболея,щяла съм да стана анорексичка и някакви такива глупости.Ама не е вярно!Ям си нормално!Тя обаче постояно готви много и мазни работи и като и кажа,че не ми харесва и пак почва.Или пък"Яж хляб!"...Ужасна е.Повече няма да оставам за толкова дълго през ваканцията при нея.Обаче толкова ме дразни с тая храна...Иска да ме тъпче като за световно!Не стига,че е и мазно...ужас.
    Е какво да кажа на такъв вироглав човек?! Умръзна ми само за храна да ми говори.Кой знае колко много мазнина съм погълнала заради нея!
    Леле да нямаме една баба

всички са така...ако не се натъпчеш те обявяват за болен

Град
    Stara Zagora
    мойта баба пък нищо не ми вика за яденето единствено и само с вуйчо ми кат отидем някаде на вънка да ядем до кат тя сготви и после кат се приберем айде сядайте да ядете яденето е готово и ние с вуйчо ми ами ние ядохме и се хилим гадно гадно и тя вика иии вие двамата нямате оправия
    Коя е думата с наи-много наставки и представки?
    - Изпонасрахме се!!!

ти на колко си години
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на Amateur
    И баба беше така до преди 2 години но от както станах 90 кг спря

Град
    BurgasS
    охх всички са така

мнооооого познато.и сутрин става в 6 а аз и сестра ми в 10-11 и тя не е яла и веднага докат види 4е сме станали бам масата.а аз искам поне 20 мин след с1н поне да се опрая спокойно.или мазното в манджите.капе мазнотия отсякъде и се викам че е много мазно ама....големи дебати са като готви и ши се сбием за шишето с олиото о6те малко ама то какво да прая .кат отхапаь макарона на фурна и ми потече олио по брадата.то ти минава и апетит и сичко.иначе е вкусно ама....и все едни неща.ако кажа че ми се ядат картофи тя пържи.а знае че обичам варени повече ама... или питки и крастачки баници и така нататък.а като е сама на село никакви такива не си прави. и й се карам.що тря само кат сме там.тя жената не кусвала кюфте от нз колко време а каймата седи "за ко да готвя само за мене" и така.... затва гледам кат доди в града аз да я угоявам прая манджи,печено пиле,кифлички и секви такива.... и тя се "ти ме угои тука" така че спок всички са така...и за нас ще се пише по форумите след време...
    банната ;(

И баба ми и наще с атакива ... забавно е
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Цитирай Първоначално написано от dan40123
    обяснете им на бабите че прехранването води до също толкова сериозни проблеми колкото и недохранването човек трябва да яде колкото му се иска..
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    ахахаа, диди
    и моята до преди година две беше едно към едно с твоята,
    моят инат обаче победи и успях да й докажа, че когато не ми се яде или просто не ми харесва, това, което е приготвила, няма земна сила, която да ме накара да ям...

и на жената й писна и ме остави, ама аз си хапвам де, то си ми личи
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Моята баба е същата ... и на мен ми се качва на главата , знам,много е досадно ! И когато се ядосам и казвам ,че ако не престане да ми повтаря едно и също нещо, няма да ям нищо или пък си тръгвам ! .... и така

Хах..Същата история..Като малка ядях по 6 мекички на закуска понеже иначе "нямало да имам сили за през деня"..Но сега вече не я слушам..Ям си каквото искам,просто й казвам да не се бърка и тя се кротва..Иначе много си я обичам,ама като почне с лекциите си,ме влудява понякога...

Град
    Пловдив
    всички баби са такива-притесняват се,к'во да правим
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    няма оправия. всички баби са така.
    даа

Град
    Near To Hell
    И мойта е същата а пък и дедо ми също
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    София
    Аз пък се тъпча при бабите ми, но с нашите малко ям. Просто баба ми готви толкова вкусни неща, че не мога да не се здържа да не ям и винаги колкото и да ми е тежко искам да ям още и още, ама нямам място. Само да отбележа, че не съм някакъм склад за сланина от това което съм ял при нея, полуфабрикатите които всеки ден ядем са далеч по-вредни и мазни от това което готвят бабите ни, а и не са чак толкова вкусни.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си