- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми :D
ем моите си готвят без мазно (слава богу) щото зн че аз не обичам такива неща ама иначе и те като другите секи път искат да ми слагат още което малко ме дразни щото ако искам ще кажаиначе са мн печени
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
моята баба е готвачка и готви каквото си избера и е супер вкусно, даже тя ми се кара че ям като разпрана![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Горката ти!Идваме от форума да те спасяваме от бабчето!Споко,не се безпокой,повечето баби са такива-много са загрижени за внуци и внучки и искат да са добре.Няма спор обаче че в понякога са досадни с тяхното натякване че всички освен тях са слаби и не ядат достатъчно,затова когато са при тях трябва да ги тъпчат като за световно.Не си само ти,споко!Като не ти се яде или ако ти е писнало си го казваш,понякога просто не се търпи!:P
И баба ми е същата... даже преди като дойдеше у нас, първата й работа беше да отвори хладилника![]()
все едно аз съм го писалаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
И моята е така.Вика ми,че нищо не съм яла(не е така),била съм ужасно слабичка,никое момче нямало да ме хареса,момчетата не обичали слабите момичета,а по-пухкавите..Постоянно ми слага по 2 филии да ям,въпреки че 100 пъти и казвам,че си ям само по 1 на ядене,Сутрин като се събудя първите и думи са какво ще закусвам,иска да ям даже и следобед.Както и да е,аз дори като съм там си ям какато винаги,ама тези постоянни разговори за ядене ме дразнят вече...
оох леле... мнооооого ми е познато това с яденето... винаги като отида у тях се опитва да ме угоява...
времет0 тu uztuча
Първоначално написано от vagarious
Моята е у дома ама поне не готви с маз и не ми натяква, че ям малко, а ми се кара че ще изям всичко от хладилника за 1 ден!
Леле да нямаме една бабаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мойта баба пък нищо не ми вика за яденето единствено и само с вуйчо ми кат отидем някаде на вънка да ядем до кат тя сготви и после кат се приберем айде сядайте да ядете яденето е готово и ние с вуйчо ми ами ние ядохме и се хилим гадно гадно и тя вика иии вие двамата нямате оправия![]()
![]()
![]()
![]()
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
ти на колко си години![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
И баба беше така до преди 2 години но от както станах 90 кг спря![]()
охх всички са така![]()
![]()
![]()
мнооооого познато.и сутрин става в 6 а аз и сестра ми в 10-11 и тя не е яла и веднага докат види 4е сме станали бам масата.а аз искам поне 20 мин след с1н поне да се опрая спокойно.или мазното в манджите.капе мазнотия отсякъде и се викам че е много мазно ама....големи дебати са като готви и ши се сбием за шишето с олиото о6те малко![]()
![]()
ама то какво да прая .кат отхапаь макарона на фурна и ми потече олио по брадата.то ти минава и апетит и сичко.иначе е вкусно ама....и все едни неща.ако кажа че ми се ядат картофи тя пържи.а знае че обичам варени повече ама... или питки и крастачки баници и така нататък.а като е сама на село никакви такива не си прави. и й се карам.що тря само кат сме там.тя жената не кусвала кюфте от нз колко време а каймата седи "за ко да готвя само за мене" и така.... затва гледам кат доди в града аз да я угоявам
![]()
прая манджи,печено пиле,кифлички и секви такива.... и тя се "ти ме угои тука"
![]()
![]()
така че спок всички са така...и за нас ще се пише по форумите след време...
![]()
![]()
банната ;(
И баба ми и наще с атакива ... забавно е
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Първоначално написано от dan40123
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ахахаа, диди
и моята до преди година две беше едно към едно с твоята,
моят инат обаче победи и успях да й докажа, че когато не ми се яде или просто не ми харесва, това, което е приготвила, няма земна сила, която да ме накара да ям...
и на жената й писна и ме остави, ама аз си хапвам де, то си ми личи![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Моята баба е същата... и на мен ми се качва на главата , знам,много е досадно ! И когато се ядосам и казвам ,че ако не престане да ми повтаря едно и също нещо, няма да ям нищо или пък си тръгвам ! .... и така
![]()
Хах..Същата история..Като малка ядях по 6 мекички на закуска понеже иначе "нямало да имам сили за през деня"..Но сега вече не я слушам..Ям си каквото искам,просто й казвам да не се бърка и тя се кротва..Иначе много си я обичам,ама като почне с лекциите си,ме влудява понякога...
всички баби са такива-притесняват се,к'во да правим![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И мойта е същата а пък и дедо ми също![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Аз пък се тъпча при бабите ми, но с нашите малко ям. Просто баба ми готви толкова вкусни неща, че не мога да не се здържа да не ям и винаги колкото и да ми е тежко искам да ям още и още, ама нямам място. Само да отбележа, че не съм някакъм склад за сланина от това което съм ял при нея, полуфабрикатите които всеки ден ядем са далеч по-вредни и мазни от това което готвят бабите ни, а и не са чак толкова вкусни.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]