- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми :D
Не и мойта. Поне едната ми де . Тя е точно обратното на повечето баби .Само ми прави забележка за храната , а дори нямам проблеми с теглото . Всеки път като се видим и почва : ''Не яж много хляб , спри със сладкото ''. А аз дори не прекалявам . Знам,че го прави за мое добро ама тя вече прекалява.Първоначално написано от KoRnFlAkE
п.с : Та написаното дотук не е за да си излея душата , а за да покажа ,че мойта баба е малко по- различна от повечето.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Какво значение има на колко съм години?...почти на 16.Защо?Първоначално написано от EritYy
![]()
Тя си продължава иначе...Казах и няколко пъти да престане.Ядоса ми се.
Вече ще и ходя на гости само по няколко дена.![]()
Радвай се че пак е баба ти.При мен е майка ми.И аз понякога ям,но има дни в които нищо не ми се яде. Е в тея дни се почва викане,каране как съм била отслабнала.За два дена толкоз се фрапирщо се отслабва даа... не мога да я понасям в тея моменти.Тва е все едно да ти кажат нищо ,че ти се пикае няма да пикаеш.![]()
Спокоо..и мойта е такава
аз и кресвам веднъж и тя млъква
![]()
Зелевата чорба на баба просто няма аналог в света. Но аз съм момче и папкам - станах голям.
Имам абсолютно същата баба.. :х Даже понякога идва до нас само за да ми каже да ям ,и ме пита дали съм яла днеска.. Направо ме побърква!Казвам и да ме остави на мира ,но тя пак продължаа..
А пък другата ми баба ми казва да не ям толкова сладко ,защото е вредно.. ;д И изобщо едната ме тъпчи другата ме карра да не ям..
![]()
Някой ШварцеНегЪр?!Първоначално написано от dan40123
Who's next!