.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Баба ми :D

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    няма оправия. всички баби са така.
    Не и мойта. Поне едната ми де . Тя е точно обратното на повечето баби .Само ми прави забележка за храната , а дори нямам проблеми с теглото . Всеки път като се видим и почва : ''Не яж много хляб , спри със сладкото ''. А аз дори не прекалявам . Знам,че го прави за мое добро ама тя вече прекалява.
    п.с : Та написаното дотук не е за да си излея душата , а за да покажа ,че мойта баба е малко по- различна от повечето.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    ти на колко си години
    Какво значение има на колко съм години?...почти на 16.Защо?

Тя си продължава иначе...Казах и няколко пъти да престане.Ядоса ми се.
    Вече ще и ходя на гости само по няколко дена.

Радвай се че пак е баба ти.При мен е майка ми.И аз понякога ям,но има дни в които нищо не ми се яде. Е в тея дни се почва викане,каране как съм била отслабнала.За два дена толкоз се фрапирщо се отслабва даа... не мога да я понасям в тея моменти.Тва е все едно да ти кажат нищо ,че ти се пикае няма да пикаеш.

Спокоо ..и мойта е такава аз и кресвам веднъж и тя млъква

Зелевата чорба на баба просто няма аналог в света. Но аз съм момче и папкам - станах голям .

Имам абсолютно същата баба.. :х Даже понякога идва до нас само за да ми каже да ям ,и ме пита дали съм яла днеска.. Направо ме побърква! Казвам и да ме остави на мира ,но тя пак продължаа.. А пък другата ми баба ми казва да не ям толкова сладко ,защото е вредно.. ;д И изобщо едната ме тъпчи другата ме карра да не ям..

Супер фен Аватара на cookie_master
    моята е същата.едва ли не ми бута храна в устата

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    баба ми е около 200 кг и като ми каже нещо и аз и казвам нищя да стана като теб
    баба ти да не е двуметров мутант???
    Някой ШварцеНегЪр?!

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си