- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Начупена коса.
Абе,хора.. знам,че вие много хубави съвети давате,така че имам един въпрос.![]()
Много искам понякога да си начупвам косата.. или просто да ми е леко къдравка.
Нямам маша,за жалост.
Опитах т'ва с бирата,обаче или аз не го правя както трябва,или просто попринцип ефектът си е нулев.
С пяна косата ми става ужасна..
Не знам и аз какво да пробвам.
Идеи?
Според мен най-бързо, лесно и ефективно е с дифузер.
ролки
плитики после с лак
спиш с кокче и пак се начупва
... друго не се сещам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
как с дифузер?Първоначално написано от BlueCat
![]()
Абе може и проблемът да е в мен..
Косата ми е страшно неподатлива на такива манипулации и това с плитките никога няма да стане..нито с кока.
Пример:Стояла съм 2 дена с едни рогчета и после,като ги пуснах,очаквах някакъв къдрав резултат и го исках,но си останах с искането.. съвсем леко начупена.. и то седеше грозно.
Тц,тая коса.![]()
Пяна + дифузер.
едит: не видях, че си писала, че ти става ужасна с пяната... ама ти си изредила всички начини и нито един не е подходящ за косата ти... тогава си ходи права.
Хупява пяна, дифузер, здрави ръце и вакса![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
^^Еми да де..аз затова с права си ходя,ама мнооого искам да ми е поне начупена и малко къдрава.
![]()
дифузер и бира при мен ефекта е покъртителен![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Правиш по 3 кокчета от двете страни като ги мачкаш с вода и лак преспиваш с тях на другия ден когато си спуснеш косата я оформи с пяна и лак![]()
Чети сега
Косата ти трябва да е почти суха (под почти суха разбирай направо суха ).
Пяна на Wella, без значение професионалната или не, само гледай да е със силна фиксация.
Мачкаш, мачкаш, мачкаши чак след това се започваш с дифузера.
Трябва пяната да се е слепнала по косата и ръцете ти.
Много хубаво я мачкаш и върху дифузера, като след това я оставяш поне 30-40 секунди да си стои в ръката ти.
След това си слагаш малко вакса (SERI) , като я разтриваш хубаво в корените и съвсем малко по дължината на къдриците![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ролки и после пяна
хора я кажете какво е това с бирата.. как се къдри така![]()
Просто аз
мда . . мисля че може да се получиПървоначално написано от Jeuelle
аз пък как искам права косааа е толкова чуплива мойта - ай да менкаме
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Аз ти предлагам да ти е леко мокра косата да сложиш пяна и след това да си я вържеш на кокче.След това слагаш лак и си готова.
Дръг вариант,защото каза,че не ти харесва така с пяната е да си сплетеш косата на няколко плитки и всяка една от плитките да минеш с пресата,и така ще се начупи,от топлината на пресата.След това отплиташ и зависи от косата пръскаш с лак.Аз лично рядко използвам лак но си е индивидуално.За други начини не се сещам,освен тези който са ти изброени преди мен![]()
gabi7u и аз искам да съм с права коса..![]()
По темата : Аз за хубави къдрици се правя с пяна и дифузер. Много хубаво става.
Също си правя косата и с маша , но ти нямаш.
![]()
До сега съм пробвала всичко и най хубаво става с машата но ...![]()
С дифузер.
Аз понякога като ми е мокра косата я намачквам и захващам с шнола. Така стоя няколко часа или цяла нощ. После махам шнолата и подреждам кичурчетата. Стилизирам с лак за коса или ваксаЕфекта колко да е къдраво зависи от времето, което е защипана с шнолата
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Каква пяна ще ми препоръчате?От каква вие сте доволни?
Аз имам на Taft и Wellaflex.
Много съм доволна , но май Wellaflex ми действа по-добре.
:P
оф, как го правите тва с дифузера?![]()
Абе, аз да ти кажа - косата ми, когато се намокри, се чупи сама. Та или като се изкъпя, или просто я навлажня и после я стерилизирам с лак..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...