.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Абе много ли е лошо че

... уча в училище което като завърша не излизам с професия сещате ли се ? Принципно паралелката ми е с насоченст към право ама завършвам и фактически нищо не мога да работя .. Много ли е лошо това ? Имам си амбиции да уча задължително висше след това ама все пак кой знае кво ще стане ... чак сега се замислих
    phah

Повече от фен
    Че то май навсякъде е така,без няколко техникума.
    Училището дава знания,университета - професия,която не е задължително да е по изучаваното

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Училището дава знания,университета - професия,която не е задължително да е по изучаваното
    и аз така мисля
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

м да ама например ако бях в Ломоносов да речем, то не е техникум училището и като завърша си излизам метафизик или нещо подобно и мога да си направя веднага оптика примерно и да си работя в нея и да следвам след тва ... поне 1 приятелка учи там и така ги вижда нещата ...
    phah

Аз уча в ПГ по икономика и си имам професия след като завърша. Това беше главната причина, заради която предпочетох тази гимназия пред другите. Иначе винаги можеш да си получиш професия в университета, но така си е по-сигурно.
    Audio ergo sum

Фен
    Да, лошо е.... да си мислила преди
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Град
    Бикини-Ботъм
    На мен ми казваха за средното да не се узорвам много,защото Висшето е това,което ни е важно,там дипломи,знания,бележки ала-бала.
    Така че споко.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    На мен ми казваха за средното да не се узорвам много,защото Висшето е това,което ни е важно,там дипломи,знания,бележки ала-бала.
    Така че споко.
    Ъм...точно,защото висшето е важно дипломата ти от средното трябва да ти е много добра.Така,че...как така да не се узорваш много? Нали трябва да имаш хубава диплома.Как ще стане без учене?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    м да ама например ако бях в Ломоносов да речем, то не е техникум училището и като завърша си излизам метафизик или нещо подобно и мога да си направя веднага оптика примерно и да си работя в нея и да следвам след тва ... поне 1 приятелка учи там и така ги вижда нещата ...
    Няма техникуми вече, има професионални гимназии. И изобщо не мисля, че е лошо, че излизаш без професия. В днешно време без висше си за никъде. Единственото, с което би ти помогнало обучението в професионална гимназия, е със знания в дадената сфера и ще ти е по-лесно да завършиш висше.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Така че споко.
    Ъм...точно,защото висшето е важно дипломата ти от средното трябва да ти е много добра.Така,че...как така да не се узорваш много? Нали трябва да имаш хубава диплома.Как ще стане без учене?
    Общо взето без да учиш до 7ми клас ... най-мн в 7 де , не можеш да идеш в хубаво училище, без да учиш по време на средното няма да имаш хубава диплома за вишето, без да учиш по време на вишето няма да си взимаш изпита ... с две думи ... ТРЯБВА ДА УЧИШ ;d няма айляк , брат
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Какви техникуми?
    Техникуми няма от 4-5 години.Всичко е професионална гимназия...
    Не мога да те разбера, как излизаш без професия?
    Ако си приета професионално образование(демек си кандидаствала за някое училище), ще имаш Професионално образование, вече ако училището ти и специалността ти предлага, можеш на държавен изпит да се явиш (след 12-ти клас).Ако го вземеш, получаваш едно кирливо свидетелство.
    Какви професии, какви 5 лева?
    Ако мислиш да учиш висше, тая професионална диплома, просто няма да ти послужи за нищо, ако завършиш висше де
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на storex
    Че то хората университети завършват и пак излизат без професии, какво си се притеснила за гимназията ) раничко ти е
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    и аз така мисля
    и аз
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от skailer
    Да, лошо е.... да си мислила преди
    Какво му е лошото? Ми те всичките езикови и математически гимназии и СОУ-та не дават никаква професия, но много хора се насочват натам.

Повече от фен
    Ако не учиш за висше не е лошо,а направо трагично Ама ако си влезнеш в университет нямаш проблеми.

Повече от фен
    Училищата не дават професии. Дори със свидетелство от професионална гимназия доста трудно би си намерила работа по въпросната специалност.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не съм на 100% сигурен, но казаха по новините,ама беше отдавна юли месец, че тея които са завъшили ветеринарна медицина, лаборант и там паралелките в такива гимназии могат да работят това което са учили без да изкарват висше образование, но ако греша нека ме поправят! А и тука в България само с висше образование може да се реализираш по някакъв начин и да изкарваш нормални пари..това е моето мнение !

Еми лошо е.. , но с връски можеш да си намериш работа и без професия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си