.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: 9 клас

Голям фен Аватара на mey_si

9 клас

Хей хора споделете мнение как беше в 9 клас,трудно ли беше ?По спeцялно питам хората от професионалните училища e ?

Има си раздел за училище. Темата не е за тук.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

На ман не ми беше трудно.. но то си зависи и от специалността която си записал..
    П.П. Темата не е за този раздел..

Град
    Варна
    о0о зема ми са акъла от щкурене и рязане на дървета (в професионална гимназия по дървообработване съм) + туй на 2 пъти щяха да ма изкл. и беле пълна лудница...това беше най-гадната година през живота ми Успех
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

на мен си ми беше доста трудничко..ама ..с малко труд всичко се постига

не искам да съм груба нещо ама като прочете Козметика и диети как реши че тва е мястото за темата ти бе ?
    phah

Абе кофти е от началото ама се свиква

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И аз съм за 9 клас...обаче не мисля,че ще чуем нещо по-различно от"Това е една от най-трудните и ужасни години" или"Много ще трябва да учите" и т.н.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ХОХООХо успех с химията
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    ами честно да ти кажа... в училище ли си и искаш ли да имаш високи отценки все ще ти е трудно
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Град
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ХОХООХо успех с химията
    Оо...мойта има възможност да е на немски ,както и биологията .

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ХОХООХо успех с химията
    Оо...мойта има възможност да е на немски ,както и биологията .
    пф радвай се, че е химия няма кой знае какви неща в смисъл много думи, развиване на уроци, биологията е по- зле....аз пък имах история на френски- кошмар ама както и да е химията си е гадничка в 9ти клас, започва се органична химия, но ако седнете да учите още в началото уроците ще ви е мн лесно

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    не искам да съм груба нещо ама като прочете Козметика и диети как реши че тва е мястото за темата ти бе ?
    е съжалявам просто бях в този раздел и се сетих да попитам и забравих за раздела :S

Град
    Пловдив
    Аз като бях 9 клас и тея 36 часа език на седмица ме побъркаха,защото не бях свикнала на толкова часове език досега.иначе в професионалните гимназии знам,че зора идва после с нарастването на специалните предмети
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    аз искам да се оплача от биология- на френски беше nightmare ;X

Но да ти кажа то зависи и от учителите и училището СЪЩО ;dd
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Хубава година си беше 9 клас и много лесна, освен математиката.. беше някъв ужас за мене, но не се стряскай за химията не е толкова трудна колкото казват ! Даже бих казал, че е най-интересния дял от химията, който изучаваме в училище

Общо взето нищо интересно, няма трудно, стига да искаш! Забавлявайте се!

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Хубава година си беше 9 клас и много лесна, освен математиката.. беше някъв ужас за мене, но не се стряскай за химията не е толкова трудна колкото казват ! Даже бих казал, че е най-интересния дял от химията, който изучаваме в училище
    аз ОБОЖАВАМ химията любимият ми предмет в училища просто мога да седна и да си изчета учебника на 1 дъх :d

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    аз ОБОЖАВАМ химията любимият ми предмет в училища просто мога да седна и да си изчета учебника на 1 дъх :d
    Aз даже нямах и учебник.Не е трудна

Сега знам ,че навлизат психология и логика и ми е интересно по логиката какво се учи и кое ви е било по-интересно от двете ?

Град
    ....in the rain...
    Сега знам ,че навлизат психология и логика и ми е интересно по логиката какво се учи и кое ви е било по-интересно от двете ?
    вече 2 години имам такова нещо, ама даскала е супер пекан и 4ките са ми в кърпа вързани и без да уча, нито си нося учебник, нито имам тетрадка, нито го слушам в час....ама съм чела 3/4 урока за 2години, интересен е предмета

Като за 1ва година психологията ми беше много интересна жалко,че я учихме само 1вия срок и то по 1 1ас седмично,а логиката 2рия срок .Имам 6 по тоя предмет без да си давам зор,не мисля,че е трудно,но от моя клас имаше хора които останаха на изпит по тоя предмет незнам защо

Град
    А литературата как е?Госпожата каза,че ще има много объркващи неща и че за тази година,за да разберем литературата не трябва да имаме сегашното мислене...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    А литературата как е?Госпожата каза,че ще има много объркващи неща и че за тази година,за да разберем литературата не трябва да имаме сегашното мислене...

Абе права е жената учи се библия ала бала,ама на мен от всики призведения които учихме ми допадна наи-много Електра и вместо да го четем го гледахме преди 4 5 дена също го даваха по бтв интересно е

Вярно е,че органична химия се учи в девети клас,но в профилираните гимназии се учи в десети,така че ще учите неорганична.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си