Хей хора споделете мнение как беше в 9 клас,трудно ли беше ?По спeцялно питам хората от професионалните училища e ?![]()
Има си раздел за училище. Темата не е за тук.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На ман не ми беше трудно..но то си зависи и от специалността която си записал..
П.П. Темата не е за този раздел..![]()
о0о зема ми са акъла от щкурене и рязане на дървета (в професионална гимназия по дървообработване съм) + туй на 2 пъти щяха да ма изкл. и беле пълна лудница...това беше най-гадната година през живота миУспех
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
на мен си ми беше доста трудничко..ама ..с малко труд всичко се постига![]()
не искам да съм груба нещо ама като прочете Козметика и диети как реши че тва е мястото за темата ти бе ?
phah
И аз съм за 9 клас...обаче не мисля,че ще чуем нещо по-различно от"Това е една от най-трудните и ужасни години" или"Много ще трябва да учите" и т.н.![]()
![]()
ХОХООХо успех с химията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ами честно да ти кажа... в училище ли си и искаш ли да имаш високи отценки все ще ти е трудно![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Оо...мойта има възможност да е на немски ,както и биологията .Първоначално написано от PurpleDream
![]()
пф радвай се, че е химия няма кой знае какви неща в смисъл много думи, развиване на уроци, биологията е по- зле....аз пък имах история на френски- кошмарПървоначално написано от SuNsEt
ама както и да е химията си е гадничка в 9ти клас, започва се органична химия, но ако седнете да учите още в началото уроците ще ви е мн лесно
![]()
е съжалявам просто бях в този раздел и се сетих да попитам и забравих за раздела :SПървоначално написано от balon4eee
Аз като бях 9 клас и тея 36 часа език на седмица ме побъркаха,защото не бях свикнала на толкова часове език досега.иначе в професионалните гимназии знам,че зора идва после с нарастването на специалните предмети![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз искам да се оплача от биология- на френскибеше nightmare ;X
Но да ти кажа то зависи и от учителите и училището СЪЩО ;dd
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Хубава година си беше 9 клас и много лесна, освен математиката..беше някъв ужас за мене, но не се стряскай за химията не е толкова трудна колкото казват ! Даже бих казал, че е най-интересния дял от химията, който изучаваме в училище
![]()
аз ОБОЖАВАМ химията любимият ми предмет в училища просто мога да седна и да си изчета учебника на 1 дъх :dПървоначално написано от mrtn
![]()
Aз даже нямах и учебник.Не е труднаПървоначално написано от mey_si
![]()
Сега знам ,че навлизат психология и логика и ми е интересно по логиката какво се учи и кое ви е било по-интересно от двете ?
вече 2 години имам такова нещо, ама даскала е супер пекан и 4ките са ми в кърпа вързани и без да уча, нито си нося учебник, нито имам тетрадка, нито го слушам в час....ама съм чела 3/4 урока за 2години, интересен е предметаПървоначално написано от mey_si
![]()
![]()
![]()
Като за 1ва година психологията ми беше много интересна жалко,че я учихме само 1вия срок и то по 1 1ас седмично,а логиката 2рия срок .Имам 6 по тоя предмет без да си давам зор,не мисля,че е трудно,но от моя клас имаше хора които останаха на изпит по тоя предмет незнам защоПървоначално написано от mey_si
![]()
А литературата как е?Госпожата каза,че ще има много объркващи неща и че за тази година,за да разберем литературата не трябва да имаме сегашното мислене...![]()
Първоначално написано от SuNsEt
Абе права е жената учи се библия ала бала,ама на мен от всики призведения които учихме ми допадна наи-много Електра и вместо да го четем го гледахме преди 4 5 дена също го даваха по бтв интересно е![]()
Вярно е,че органична химия се учи в девети клас,но в профилираните гимназии се учи в десети,така че ще учите неорганична.Първоначално написано от mrtn