На мен лично психологията ми допадна, а за логиката учиш термини, понятие, определение, дефиниция..такива работи, апо психология учиш психологията като наука, психика, поведение, мислене, възрастовите групи, и другиПървоначално написано от mey_si
![]()
Е аз не съм в езикова ...вървиме си както нормалните училища по програмаПървоначално написано от rexona91
Абе я се стегни.Ше го избутаме.Първоначално написано от mey_si
![]()
значи 9ти сте с органична, мн гадно :P аз пък се прецаках да вляза в езикова и сега съм ес 1 год назадПървоначално написано от mey_si
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Имам 14 шестици и една 4ка - по химияПървоначално написано от PurpleDream
![]()
професионални училища, wtf?! Да, трудно беше, сядай и учи...Първоначално написано от mey_si
чета и настръхвам .. мразя химията (аз съм в езикова сега ще съм 9ти клас) и в 7ми хич не ме биваше и тази година като я почнем пак .. и то на френскине ща въобще да си помислям ..
![]()
in defense of our dreams...
И аз ще съм 9 клас в езикова. Мен ме е страх от химията не толкова от предмета, колкото от учителя...Ще ми е класния и всички казват, че бил много строг учител. Забавен е от време на време, обаче обича да обижда и само един път да се издъня веднага ще ме изкара тъпа, ограничена и куха. А и двамата с него не се харесваме хич. Сигурно повечето предмети ще са ми интересни, но не знам какво ще правя с математиката.
Яйкс.. аз току що се намърдах във такъв профил..Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
Голем майтап ш падаааааа..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Абе тук какво сте се впрегнали всички ?!Пуста химия и математика, ще ги избутаме и аз ще съм 9-ти клас в езикова, ама хич не ми пука за пуста химия
![]()
![]()
Е не ти пука,ама на мен ми пука накрая с колко ше завърша...Нали от 9 клас се записва годишната оценка в дипломата...Първоначално написано от Unendlich
![]()
Първоначално написано от SuNsEt
Абе то така,ама не трябва да се впрягаме толкова,наистина
Каквото и да става,ако сме живи и здрави просто ще го преживеем
![]()