- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Криво ми е ,помогнете
абе защо така нападате човека ? Бахти хората !!!Първоначално написано от Sh@d0w
НЕ мисля ,че ПРОСИ съвет - в случай ,че си забравил - това е форум точно по повода.
Пич .. прецени сам . Според мен трябва да и се извиниш ,зашото наистина е малко гадно спрямо нея . Щом ти е казала поне истината , вместо да те баламосва - дори това заслужава малко уважение.
Прецени ти дали можеш да се абстрахираш от чувствата си и да бъдеш нейн приятел - ако е така - наистина бъди нейн приятел ,без задни мисли.
Но наистина е така - жените не биха позволили на някой си произволен типаж да ги гъделичка и пощипва. Може би и тя ти се кефи , но иска да те опознае по-добре ? Дай й повече време - КАТО ПРИЯТЕЛ , остави я и тя да се привърже към теб и сама да направи изборът дали би могла да е с теб. Не бъди толкова краен. Но преди всичко , щом ти липсва толкова - извини се ,че си бил толкова рязък и виж дали ще ти прости и забрави. Според мен това е най-доброто като за начало . Едно ''извинявай'' троши стени ПОНЯКОГАКъсмет !
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......