.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Помощ за утре :)

Здравейте.. Зна1и утре с приятелят ми правим година от както сме заедно.. Искам да е нещо специално...Давайте идеи с какво мога да го изненадам..
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    поръчай му стриптизьорка ще се изненада на 100%
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Приятна или не трябва да е изненада?
    Ако да - поръчай му стриптизиорка,както вече казаха
    Ако не - излез му с костюм на батман и почни да го шибаш с камшик.
    Бъзикам се, но за да е наистина приятна изненадата,трябва сама да я измислиш,защото ние не знаем какви са интересите му ,по какви неща си пада и така нататък.Ако малко си напрегнеш мозъка,сигурна съм,че ще измислиш нещо по-оригинално и ще го изриташ до седмото небе.
    П.п. Има много подобни теми.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    поръчай му стриптизьорка ще се изненада на 100%
    +
    По темата: Първо, ЧЕСТИТО! Желая ви много щастие, още дълго време! . Аз на твое място, просто бих била романтична - може да направя клипче с наши снимки, да напиша някакво любовно стихче, или пък да го изненадам приятно с еротично бельо Но това си е мое мнение, мисля, че ти сама трябва да прецениш какво да му вземеш, мисли - какво го вълнува, какво иска най-много. Все пак ти ходиш с него :P Тук във форума, каквото и мнение да ти дадат, няма да е интересно, трябва сама да измислиш нещо Успех ти желая
    P. S. Само да не е плюшена играчка Това никак не е интересно, особено за момче.
    Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...

мерсии..
    Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно..
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Град
    Айтос
    [quote="kalpazanichka"]мерсии..
    Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно.. [/quote
    това е чудесна идея и е много романтично весело изкарване тогава
    Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    ммм... аз ако бях на негово място щях да искам нещо , което да не забравя, а не нещо, което да повторя
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Баси отговорите има преди мен ...

По темата: Това с преповтарянето е добра идея ... или просто го заведи някъде където обичате да ходите заедно ...

Ох, момчетата не обичат РОМАНТИЧНИ изненади. Направи нещо, което принципно не правиш или правиш с неухота, а той страшно много обича. Помисли, със сигурност има нещо такова. Какви клипчета, какви преповтаряния?! Вие ме разбихте..

първо-бъди много добре подготвена нови и по разголени дрешки,високи токчета задължително..накарай го да те желае и не му давай това което иска,все повече и повече да те желае и най накрая всичко...........

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Купи 1 кило презервативи с вкус на шоколад и го питай дали иска 1 кило шоколад, ако иска му ги дай по еротично бельо

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    Ох, момчетата не обичат РОМАНТИЧНИ изненади. Направи нещо, което принципно не правиш или правиш с неухота, а той страшно много обича. Помисли, със сигурност има нещо такова. Какви клипчета, какви преповтаряния?! Вие ме разбихте..
    Колко пъти се опитвам да обясня точно това,че момчетата не обичат сърчица и плюшки

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Май нямаш време да правиш подарък Заведи го на място, което обичате да ходите заедно
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми заведи го на място което обича и се постарай да сте само двамата.Смисъл да не е много натоварено около вас.
    Това с шоколадовите презервативи е много добро..появи му се по еротично бельо и предложи да го намажеш със сметана или нешо друго.Развий му еротичните фантазии и чак накрая му дай всичко.Наи ме разбра И междудругото - поздравления за годишнината ви.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    Колко пъти се опитвам да обясня точно това,че момчетата не обичат сърчица и плюшки
    Ам??? Имало е някоя която е подарявала сърца и плюшки? И той после я заряза, нали?

Голям фен
    облечи се sexy , танцувай му в скута ,направи му масаж и задължително презервативи,ягоди и шампанско
    :P
    love is gone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си