- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ за утре :)
Здравейте..Зна1и утре с приятелят ми правим година от както сме заедно.. Искам да е нещо специално...Давайте идеи с какво мога да го изненадам..
![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
поръчай му стриптизьоркаще се изненада на 100%
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Приятна или не трябва да е изненада?
Ако да - поръчай му стриптизиорка,както вече казаха
Ако не - излез му с костюм на батман и почни да го шибаш с камшик.
Бъзикам се, но за да е наистина приятна изненадата,трябва сама да я измислиш,защото ние не знаем какви са интересите му ,по какви неща си пада и така нататък.Ако малко си напрегнеш мозъка,сигурна съм,че ще измислиш нещо по-оригинално и ще го изриташ до седмото небе.
П.п. Има много подобни теми.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
+Първоначално написано от PurpleDream
![]()
По темата: Първо, ЧЕСТИТО! Желая ви много щастие, още дълго време!. Аз на твое място, просто бих била романтична - може да направя клипче с наши снимки, да напиша някакво любовно стихче, или пък да го изненадам приятно с еротично бельо
Но това си е мое мнение, мисля, че ти сама трябва да прецениш какво да му вземеш, мисли - какво го вълнува, какво иска най-много. Все пак ти ходиш с него :P Тук във форума, каквото и мнение да ти дадат, няма да е интересно, трябва сама да измислиш нещо
Успех ти желая
![]()
P. S. Само да не е плюшена играчкаТова никак не е интересно, особено за момче.
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
мерсии..![]()
Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно..![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
[quote="kalpazanichka"]мерсии..![]()
Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно..[/quote
това е чудесна идея и е много романтичновесело изкарване тогава
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
ммм... аз ако бях на негово място щях да искам нещо , което да не забравя, а не нещо, което да повторя![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Баси отговорите има преди мен ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Това с преповтарянето е добра идея ... или просто го заведи някъде където обичате да ходите заедно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ох, момчетата не обичат РОМАНТИЧНИ изненади. Направи нещо, което принципно не правиш или правиш с неухота, а той страшно много обича. Помисли, със сигурност има нещо такова. Какви клипчета, какви преповтаряния?! Вие ме разбихте..
първо-бъди много добре подготвена нови и по разголени дрешки,високи токчета задължително..накарай го да те желае и не му давай това което иска,все повече и повече да те желае и най накрая всичко...........![]()
Купи 1 кило презервативи с вкус на шоколад и го питай дали иска 1 кило шоколад, ако иска му ги дай по еротично бельо![]()
Колко пъти се опитвам да обясня точно това,че момчетата не обичат сърчица и плюшкиПървоначално написано от Adda
![]()
Май нямаш време да правиш подаръкЗаведи го на място, което обичате да ходите заедно
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ми заведи го на място което обича и се постарай да сте само двамата.Смисъл да не е много натоварено около вас.
Това с шоколадовите презервативи е много добро..появи му се по еротично бельо и предложи да го намажеш със сметана или нешо друго.Развий му еротичните фантазии и чак накрая му дай всичко.Наи ме разбра![]()
И междудругото - поздравления за годишнината ви.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ам??? Имало е някоя която е подарявала сърца и плюшки? И той после я заряза, нали?Първоначално написано от Zaharinka
облечи се sexy , танцувай му в скута ,направи му масаж и задължително презервативи,ягоди и шампанско
:P
love is gone!