- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля заключете темата !!!
да не те интересуват другите и ти ще си намериш, не е болка за умиране като си сама...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И на мен ми писна от безсмислени теми.
Можем да ти дадем съвет,но не сме сватовници ,че да те уредим.
Ако си просиш комплименти - не ,не си грозна , ама тая фиба леко ме дразни.
Както каза PurpleDream,не е болка за умиране като си сама..
И твоя ред ще дойде да се занимаваш с глупости и да ревеш за глупости.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
ми не не чакам комплиментиА и знам, че не е болка за умиране просто споделям, защото нямам с кой друг да споделя ...
като толкова искаш хвани се и си потърси приятел, не става само с хленчене и мрънкане по форумите...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Просто да споделиш, a.k.a. да ти кажем, че си хубава и всичко ти е наред?
Хубава си и всичко ти е наред. За всеки влак си има пътници.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
I HAVE TO SAY, THAT WAS SO SMAARTПървоначално написано от LadyDi
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Аз съм малко тъпа, но все пак ми се струва, че тук има известна доза ирония...Първоначално написано от l0lz
Сериозно ли? Не бях го забелязал..Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Помоли някоя от вече развитите ти дружки да те уреди или запознае с някой и ще сте си цяла мляскаща се компанийка.![]()
Пък тая снимка може да я пуснеш на повече места из форума и може и да клъвне нещо. Love is in the air.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Иронията или това, че съм тъпа?Първоначално написано от l0lz
ми, че и аз си нямам гадже и съм на 14... не съм и имала, ма не се оплаквам и не мрънкам по форумите, защото каквото и да права няма да ме огрее...да каже човек да съм 90кила, с няква мазна коса, да се права на емо и да не се къпя, да бягат... ми не точно обратното, ма се пак не ми идва късмета... не се притеснявай... се някога ще се появи принца на бял кон и рано или късно ще те изведе от кулата...
![]()
![]()
п.п: не си грозна пак и панталона ти ме кефи...![]()
Уау. Да не сме на мини мис.
Гласувай.
Кандидат номер едно има потенциал, но кандидат номер 2 си е снимала пазвата и печели точки.
Втори рунд по бански костюми.
за тебе кое е по-важно да си с човека който обичаш или просто да се направиш на газaрка с няк1в батко?
![]()
Абе я чакайте малко ... не съм казала, че искам да се изфукам или нещо такова кат тез газарчета ме отвращават. И да искам да съм с някои които обичам.
И кфа мини мис бе хора ?
Казвам просто, че ми е писнало ... Всеки, който харесам ми казва ''беги от тука''.
Търся момче на моята възраст,а не някой батко![]()
Болно ми е, защото от 4 години, който и да си захаресам ме отхвърля.
И ако може да ви помоля ако толко е проблем за вас тая тема кажете и да я заключат !
не съм си снимала пазвата и като не ти харесва смених снимката...Първоначално написано от w0sh
човек да не се облече лятно и да се снима...
се някой ще намери косур... ако бях по къси гащи щеше да кажеж, че съм си снимала краката, ми к'во като монахиня ли да са облека...
![]()
втори рунд няма да има..нит имам бански, нит щи дам да ма гледаш по бански... :P
п.п: сори за спама...![]()
Не можем да ти помогнем.
Ако искаш някой ето да те харесва, ние нито мжоем да те сватосаме, нито да те променим.
Не си грозна нес е притеснпвай.
Просто е НОРМАЛНО на 14 (или някаква сходна възраст) да нямаш приятел.
Добре, сподели и сега какво гадже ли да тръгна да ти търся? Или си търсиш някой от тук... по- добре пусни обява![]()
Не, не си грозна, търсиш внимание![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Че не си грозно момиче!!!Глупости говориш,и не се отчаивай че си сама,и твойто време ще дойде!
Приятелки нали имаше? Що не споделяш на тях?Първоначално написано от elysunny
Като не чакаш комплименти - ужасна си. Никой няма да те хареса.
П.П.Абе съвсем изпростявате вече....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стига бе, Влади. Не е лошо девойчето. Един фризьор и малко грим и става мацка. Проблема и е друг, че тя не се чувства такава. Как тогава момчетата да я забележат?