Момиче на 21 години съм , преди около 8 месеца тръгнах с едно момче (нека го наречем Мишо) ,който е на 19 години. В началото бе по-скоро на шега , харесваше ми на външност , но не беше някаква кой знае каква тръпка . Постепенно се опознахме и много се привързах към него. Наистина е страхотен човек , третира ме страхотно ..абе супер душичка е и е много красив. всички момичета се обръщат след него . Той е много силно влюбен в мен и като цяло обърна гръб на всичко в живота си и се отдаде изцяло на тази връзка.От около 2 месеца живэм заедно, ты като се наложи (но това е друга тема).
Всичко е супер , разбираме се много и т.н.
Проблемът дойте неочаквано обаче. Една вечер бях излязла с приятелка на диско и тя ме запозна с нейни приятели, с които се бях виждала преди в заведението ,в което се събираме всяка вечер, но не ги познавах лично . Планът беше да отидем заедно към дискотеката. Съотвенно аз забелязах едно от момчетата (ще го нарека Боби,също на 21) - на външност точно мой тип - като начин на обличане , държание , маниери .. всичко . Не съм търсила нищо - просто го сметнах за привлекателен , принципно не се заглеждам по други момчета ако съм във връзка, мразя и еднодневни изживявания , не съм била с никой просто за една вечер .Просто ми стана интересен заради начинът , по който се е облякъл и се държеше - определено беше много различен . Та в диското всички си избухвала , а само аз и Боби стояхме и скучаехме, не знам как стана но почнахме да си лафим , всичко беше точно .Сметнах го за готин човек. Както и да е .
Следващият път се видяхме отново в това заведение и те поканиха всичките ни приятели на парти у тях - те живеят 3 момчета заедно на квартира и ние отидохме . Беше весело ,започанахме да се опознаваме с всички и много си допаднахме като хора. Постепенно купоните , събиранията и тн зачестиха много. Понякога отивах с приятелят ми , понякога с друга компания , а понякога сама . Беше забавно и весело с тях .
Една вечер обаче се сдигна до момент в една Априлска вечер .. не помня дори как и какво се случи точно (малко ми беше шоково ),но с Боби се целунахме. Реших да игнорирам всичко и тн , какво е значението , че някакво момче ти харесва ,след като до теб е Мишо - момчето мечта за всяко момиче .
Въпросът е ,че явно за Боби не беше така.Той също си имаше приятелка, която учи много далече. Още на следващият ден започна да ми пише смс-и и вечерта дори дойте да ме види в заведението , където ходим ( а той и приятелите му принципно идваха 1 път в седмицата ).
Знам как звучи на много от вас историята до тук , но .. не е съвсем така.
Та от тогава се почнаха смс-и всеки ден от страна на Боби, обясняваше ми колко съм различна за него и как не разбира какво се случва и никога не му се е случвало подобно нещо. Аз му отговарях ,че не му вярвам и тн.Но започнах да чувствам нещо много силно към него , не спирах да мисля за него и тн
Продължихме да се виждаме по партита, отново с приятелят ми (на когото не бях казала нищо за случилото се) или сама. Стигна се много пъти до моменти , в които нямаше къде да легна да спя и оставах в едно легло с Боби .. от Април месец до сега - Август... може би се е случило поне 10 пъти да спим в едно легло, съвсем сами - никога не ме е и докоснал даже. Единствено целувки и гушкане и това е . Не се е опитвал да спи с мен , не ми е говорил даже нищо по въпроса . Държи се с огромно уважение към моята и своята връзка. Колкото до неговата ..един ден започнах да го разпитвам за нея. Оказа се , че той за 21 години е имал 2 приятелки , само със сегашната е спал и са заедно от около 5 години ,никога не й е изневерявал . Но просто разстоянието малко по малко е убило чувствата му към нея ,но като цяло не смэ да скъса с нея засега поради ред причини.
Объркана съм просто .. имам много силни чувства към него , явно и той към мен .Мисля, че беше точно като любов от пръв поглед и за двама ни. Никога не сме правили секс и тн . Просто и на двамата ни е супер готино просто дори когато сме в една стая или от един поглед..От друга страна е приятелят ми , който е кажи речи вманиачен по мен , много държа на него и съм привързана , но не е същото , като това ,което изпитвам към Боби - само като ме погледне и усещам тръпки в корема и навсякъде.И двамата споделяме нещо специално и различно един към друг. И с Мишо и с Боби станах много близка и не знам какво да правя сега.. не мога да се откажа нито от единият , нито от другият.Уважавам много Мишо , близки сме - но просто никога не съм се чувствала влюбена , не искам да го нараня , наистина. Ако можех бих загърбила себе си и чувствата си към Боби , за да не нараня Мишо . Но в един момент почвам да се замислям за предишни връзки, в които винаги съм се пренебрегвала и половинката ми е била на пиадестал . Чувствам ,че най-доброто за всички ни е просто да скъсам с Мишо , и да оставя Боби сам да реши дали ще е с мен официално или ще си остане с приятелката си но и това не мога да направя .. много ми е гадно и криво. Сигурно цялата история звучи много кофти и си мислите ,че съм супер гадна кучка, за да правя така.. но ако можеше разумът да заповяда на сърцето ми - и аз щях да се съглася. Защото точно тук се борят разумът - Мишо и сърцето - Боби. Не знам.. наистина съм объркана. Има ли смисъл да загърбя чувствата си ,за да не нараня някого или е по-добре да сложа край на връзка , в която не мога да съм на 100% искрена и убедена.. и как можеш да направиш някого щастлив ако ти самият не си убеден какво изпитваш към този човек ?
Надявам се не ме мислите за кякаква супер гадна курва , това е най-краткият вариянт на цялата история и може би няма да се разбере точно от някои хора. Но .. един път се живэ ,нали ? Вие какво мислите по въпросът ?
p.s. извинявам се за правописът , но ползвам много куц онлайн кирилизатор