Ами пак от тази серия , но " Спрей за предпазване на косата от сушене" и изобщо от тези спрейове .. доволни ли сте ? :P
Защото искам да си поръчам някакъв спрей , но първо реших да се посъветвам с вас. Какво ще ми предложите ?
Аз лично имам два продукта от серията. Единият е това, което на теб ти трябва- Спрей за предпазване на косата при сушене. Аз го използвам и като се изправям даже. Пръскам на краищата и чакам да изсъхне, после като се изправя връхчетата са усезаемо по-меки, има ефект поне при мен, препоръчвам ти го!
А другия продукт, който имам е Заглаждащ балсам за супер права коса. Поръчала съм си го още от началото на лятото, но досега не съм го използвала, та някой ако има опит с него да каже как се използва, ще съм благодарна.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...