Значи,запознах се с едно момиче в Скайп.След 5-6 месеца писане решихме да се видим. Видяхме се обикаляхме уличките на София 4-5 часа и стана време да си ходим,гушнахме се (приятелски) и кой от къде е.След 2 дена пак решихме да излезем,пак обикаляхме като луди,но вече преминахме на по-горен етап,почнахме да се гъделичкаме,пощипваме и всякакви такива закачки.Малко по късно същия ден,седнахме до едно фонтанче,пак имаше закачки и гъделичкане... и т.н. и т.н. Вдигнах я на ръце и й казах че ако ме ощпе още веднъж,ще я метна във фонтана (на шега,разбирасе)Тя каза"ок няма"и аз седнах до фонтана,държейки я на ръце(бяхме мн. сладка гледка) Така си я държах и си говорихме сигурно към 30 мин. Стана време да се прибираме,гушнахме се(доста по страстно,така да се каже,от миналия път).На другия ден пак излязохме,пак същаща работа само че на мястото на фонтана,беше една пейка в едно паркче.Гушкахме се кво ли не правихме ии...така(не сме се целували).Вечерта си писахме по Скайп и стана дума за тва,кви чувства имаме 1 към друг.Аз и казах,че не ми е съвсем безразлична и че може и лекичко да съм се привързал към нея.Тя каза,че за нея аз съм само приятел,май.Дадох и малко време да си помисли хубаво и каза,че не си е променила мнението,за нея съм само приятел.Аз се ядосах (същевременно,натъжих) и й казах,чe няма да й се бъркам в живота повече.Също така й казах,че ше я блок в скайп,няма да й отг. на обажданията или СМС-ите. Така и стана.Вече е 2-ри ден откакто се случи това...и ми е адски мъчно,че стана така,но аз съм си такъв,имрулсивен по природа,за това я игнорирах отвсякъде,ся ми е адски мъчно,така ми липсват моментите с нея че не е истина просто .Айде кажете ся,какво се предполага че трябва да направя?!