- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас ?
момиче на 13 съм , преди около 2 god се запознах с едно момче да го наречем Мартин.
С времето с него станах ме най-добри фр както и с още едно момиче и едно момче . момичето да го наречем крис, а момчето стелян.
аз се влюбих в Мартин може да се каже дори че той е единствения човек към които изпитвала толкова силни чувства..
Значи от около 2 месеца Мартин се държи с мене мноо различноо , когато сме с Крис и Стелян с мен се държи някак по студено ....
И един ден когато бяхме сами той ме хвана за ръката и започна да ме гледа адски страанно и в продължание на 15-20min се гледахме така без да си пъскаме ръцете .. и на др ден когато играхме на ..истината или се усмиляваш.. каза че от 6 клас [сега ще стане 8] харесва едно момиче , но не е сиг дали има силни чувства към нея защото ту я обича ту нее !! После ест аз го накарах да я опиши и той описа Точно мен и като характер и като визия !! и вчера към 01.30 на мен ми се спеше адски мноо и за тфа се облегнах на рамото my после и на коляното my [ест той даде идеята (не съм му се натискала)] като се прибирахме бахме само 2 със Стелян .. той ми каза че Мартин харесва мене [ а аз съм влюбена до ъши в мартин] ест аз започнах да отричам ...
и днеска като си чатихме с Мартин той ми каза че вече не харесва никoй и на мене ми стана мноо тъпо
аз днеска не излязох с тях и затфа той са е прибрал рано и си чатихме ,и ми каза че без мен е мноо тъпоо !!!
Според вас това момиче дали съм Аз ? и дали според вас има някви сериозни чувства към мене ...
Искам мноо да му кажа че го харесвам но се страхувам приятелството ни да ни се развали !! според вас какта постъпя .. Вие какво бихте направили ако бяхте на мойто място ?
![]()
![]()
![]()
![]()