Здравейте! Значи историята е следната...Запознах се със 1 невероятно момче по много странен начин. Започнахме да подържаме връзка абсолютно всеки ден,но проблема е там,че сме от различни градове... Говорехме си адски много,виждахме се и се опознахме доста добре.. Накрая не знам какво и как стана,обаче сме заедно от почти 9 месеца..Проблема е там,че напоследъка започна адски странно да се държи..Примерно няколко дни се държи супер мило и готино,и после някав период пак се държи адски тъпо...Говорили сме много пъти дали има друга или тн,но до последно отрича и казва,че ме обичал и тем подобни... Наскоро се бяхме скарали и той ми казва следното "Не искам никой,както никой не иска мен" опитах се да изясним ситуацията друга ли е харесал,забивал,е*ал той казва,че му няма нищо и че няма нищо такова...Не знам хора вече да вярвам на мъжката дума Обичам те (макар,че той ми го е казвал мн пъти) или просто поредната заблуда. Наистина не знам кво да правя тва е 1рвата ми връзка от километри,но с това момче има огромна тръпка и чувство...Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите? Помогнете