- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам си го
Много обичам бившия си и сички ми казват , че и той ме харесва но аз не съм много сиг...
Като ме види ме гушка прави намеци държи ме за ръката и какво ли не още ама искам и аз някак да му намекна, че го харесвам...
Някакви идеи как да стане това?
Аз имам идея!
Пробвай с "Харесвам те"![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Говори с него ... Не е толкова трудно,а и щом ти е бивш значи ще ти е още по-лесно да му кажеш "Още те харесвам"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
защо трябва да му намекваш, щом други хора са ти казвали, че те харесва и той се държи така помисляла ли си, че наистина е вярно и може би момчето пак иска да се съберете и се опитва само с намеци, направи и ти нещо- кажи му, няма само той да се чуди какво да измисли...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Като му го кажа ако неговите чувства не са такива мн ще се изложа,а и ме е страх, е ще си развалиме приятелството...
Първоначално написано от PurpleDream
Една фр каза, е според нея е двамата се харесваме но и двамата мислим, е другия не ни харесва...
Не знам какв да правя вече за това пиша тук...
Да ама ако му кажеш поне после няма да се чудиш какво щеше да стане, ако му бях казала.По- добре сега му кажи, защото ако те харесва и не ти призна, а продължава само с такива намеци и ти нищо не правиш по въпроса може да се отчуждите или той да си хареса друга...така че - говори с него, поне да е наясно с чувставата ти
По-добре говори с него...поне ще знаеш, че си опитала, а не да се чудиш 'Какво ли щеше да стане?' и т.н.
Това е тъпо. Не може смао от любопитство да правим нещата.Първоначално написано от harmaiani94
И аз никога не съм бъркал в контакта, ама пак се чудя какво щеше да стане.
Тя няма да го направи от любопитство,а защото още го харесва ... От любопитство щеше да е ако тя нямаше чувства към него и все пак го попита без да иска нещо в отношенията им да се промени ...Първоначално написано от w0sh
Към авторката:И що да се изложиш като му го кажеш?!К'во срамно има да му споделиш?!Пффф Божеее ... А я си представи к'во щеше да стане ако всички мислеха като теб и си таяха чувствата дълбоко в себе си само,защото човека отсреща може да не изпитва същите чувства ...![]()
И харесвам да ме удря ток.
Ми той каза нещо...Пнеже от вс момичета той сам с мен се закача и аз го попитах със смях "Защо само мене тормозиш" и то каза "Ми щото ти най мн ми харесваш" аз му казах "какво" и той "ти най мн ми харесваш..... за дразнене" нз как да ги приемам тея неща...;(
Извинявай ама ти и бившия ти на колко сте?!
Абе вие колко време сте ходили преди това?
Ами аз съм на 14 той на 15 и преди тва бяхме заедно половин година
Кога преди това?
И спала ли си с него?
Ми той искаше ама аз му казах, че не съм готова щото и не бях...
А и всички фр казват, че се държиме като гаджета само не се водиме такива ама аз нз кв па права с него
Обърках се![]()
Вземи го питай това момче, гаджета ли сте или не и дали те харесва, щото, честно ти казвам, аз няма да мога да спя довечера.
Първоначално написано от LadyDi
Мерси за подкрепата а и може да го питам нещо от сорта на "Кви намерения имаш към мене?" или нз...
по- добре "Как стоят нещата между нас?" някак си по- добре ми звучи от "Кви намерения имаш към мене?"Първоначално написано от karitoo
![]()
Абе какво ще го питаш...като го видиш му се мяташ, целуваш го и готово...не си губи времето, а действай![]()
Да прав/а си![]()
Първоначално написано от bmwsasho
Може и така да е защото по някой път не е нужно да ми предлага или нещо такова една целувка е дстатъчна но въпроса е ако той не иска....
Ах,че познатоПървоначално написано от karitoo
И ние с едно момче от 6 години като сме без гаджета и се видим се държим като обвързани и то с месеци (целувки,прегръдки,доста време заедно ... даже на море мислехме да ходим за месец ама се прецакаха нещата
).Да не говорим,че половината град (половината,защото съм от малък град) си мисли,че сме имали връзка,която е продължила над 2 години
![]()
А иначе вие се държите така,защото в момента хем се харесвате,хем сте близки приятели и подсъзнателно осъзнавате к'во ще се случи с т'ва приятелство ако се съберете (поне при нас е така дещом вече 6 години и двамата знаем к'ви чувства имаме един към друг,но въпреки това решихме да не задълбочаваме нещата за да не прецакаме приятелството си)
Наистина е малко тъпо в някои отношения,но в други си е направо отличносъзнателно осъзнавате к'во ще се случи с т'ва приятелство ако се съберете (поне при нас е така де
щом вече 6 години и двамата знаем к'ви чувства имаме един към друг,но въпреки това решихме да не задълбочаваме нещата за да не прецакаме приятелството си)
Наистина е малко тъпо в някои отношения,но в други си е направо отлично![]()