.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Просто мн го обичам и искам да сме заедно но се страхувам, че неговите чувства не са такива... ;(

Ах, ами да си призная и аз съм същата. Винаги крия чувствата си и се питам какво ще стане, ако той не изпитва същото към мен, но никога не съм си задавала въпроса какво ще стане, ако всичко се нареди. И в повечето случай винаги съжалявам. Ти си знаеш, но според мен се изисква голяма смелост да направиш нещо такова. И при двата случая това ще окаже голямо влияние върху теб и чувствата ти. Съжалявам, че не бях много полезна, но ..

Цитирай Първоначално написано от Unperfectgirl
    Ах, ами да си призная и аз съм същата. Винаги крия чувствата си и се питам какво ще стане, ако той не изпитва същото към мен, но никога не съм си задавала въпроса какво ще стане, ако всичко се нареди. И в повечето случай винаги съжалявам. Ти си знаеш, но според мен се изисква голяма смелост да направиш нещо такова. И при двата случая това ще окаже голямо влияние върху теб и чувствата ти. Съжалявам, че не бях много полезна, но ..

Благодаря ти поне знам , че не съм единствената...

Аз също нямам никаква смелост да му кажа всичко... а много ми се иска

Град
    [На Метри От Земята]
    поговорете си ще помогне...
    Просто аз

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миии питай го ?? Вместо да се чудиш ...

Честно казано ако той ме харесва мн ми е иска да поеме инициативата...

Но ако ме харесва защо не го прави...?! Вие как мислите?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от karitoo
    Честно казано ако той ме харесва мн ми е иска да поеме инициативата...

Но ако ме харесва защо не го прави...?! Вие как мислите?
    Да си чувала за п осрамежливи момчета ??

И спри да се колебаеш ... или му кажи или просто не очаквай от нас да вадим боба и ориза и да гадаем ...

Значи той ти е бивш и все още не е чувал изарза, че го харесваш...
    И сега мислиш, че ще го впечатлиш, ама точно с тези думи..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Към авторката:И що да се изложиш като му го кажеш?!К'во срамно има да му споделиш?!Пффф Божеее ... А я си представи к'во щеше да стане ако всички мислеха като теб и си таяха чувствата дълбоко в себе си само,защото човека отсреща може да не изпитва същите чувства ... [/b][/color]
    Майко, колко по-добро място щеше да е светът!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: Обичам си го

Много обичам бившия си и сички ми казват , че и той ме харесва но аз не съм много сиг...
    Като ме види ме гушка прави намеци държи ме за ръката и какво ли не още ама искам и аз някак да му намекна, че го харесвам...
    Някакви идеи как да стане това?
    Стой и зяпай в тавана,или пиши по форуми.Рано или късно ще се усети сам спокойно.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на Amateur
    Ще го кажа така "Нищо бивше не важи!!!"

Мерси за съветите накрая ще зема да го питам кво изпитва или просто ще му кажа , че още го харесвам... Ако някога събела смелост....

Ся дай се разбереме..харесваш ли го или го обичаш?

Цитирай Първоначално написано от Unperfectgirl
    +1 ...
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Днес стана нещо което не си обяснявам....
    Седях с едни фр на един камък и той се появи с негови фр и отначало се едно не ме виждаше после се засмя аз също и той ми показа среден пръст и продължи да се смее след тва една фр му каза така ли се отнасяш към твойта любов и сички се захилихме и един негов фр вика коя бе и мойта фр ми Кари и тй се засмя... и мойта фр каза ми вие така изглеждате.... Всички ми казаха , че вс било зо пред другите ама аз си мисля, че сичко е било щото е искал да направи...

Са нз как да ги приемам тия работи...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ся дай се разбереме..харесваш ли го или го обичаш?

ОБИЧАМ ГО!

Ясно е , че трябва да говоря с него но какво да му кажа а и какво да си мисля след случилото се... Някакви идеи? Мерси предварително...

Седях с едни фр на един камък и той се появи с негови фр и отначало се едно не ме виждаше после се засмя аз също и той ми показа среден пръст и продължи да се смее след тва една фр му каза така ли се отнасяш към твойта любов и сички се захилихме и един негов фр вика коя бе и мойта фр ми Кари и тй се засмя... и мойта фр каза ми вие така изглеждате.... Всички ми казаха , че вс било зо пред другите ама аз си мисля, че сичко е било щото е искал да направи...

Аз нищо не разбрах, честно. Не можеш ли да пишеш по-четливо?

Цитирай Първоначално написано от aleks4e

Ми извинявам се на хората които не разчитат нека другите ако искат да пишат...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами.. идеи?! И ти го гушни..ако искаш даже го целуни. Толкова е лесно да се измислят начини, за да разбере че го харесваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си