- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам си го
Просто мн го обичам и искам да сме заедно но се страхувам, че неговите чувства не са такива... ;(
Ах, ами да си призная и аз съм същата. Винаги крия чувствата си и се питам какво ще стане, ако той не изпитва същото към мен, но никога не съм си задавала въпроса какво ще стане, ако всичко се нареди. И в повечето случай винаги съжалявам. Ти си знаеш, но според мен се изисква голяма смелост да направиш нещо такова. И при двата случая това ще окаже голямо влияние върху теб и чувствата ти. Съжалявам, че не бях много полезна, но ..
Първоначално написано от Unperfectgirl
Благодаря ти поне знам , че не съм единствената...![]()
Аз също нямам никаква смелост да му кажа всичко... а много ми се иска
поговорете си ще помогне...![]()
Просто аз
Миии питай го ??Вместо да се чудиш ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Честно казано ако той ме харесва мн ми е иска да поеме инициативата...
Но ако ме харесва защо не го прави...?! Вие как мислите?
Да си чувала за п осрамежливи момчета ??Първоначално написано от karitoo
И спри да се колебаеш ... или му кажи или просто не очаквай от нас да вадим боба и ориза и да гадаем ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Значи той ти е бивш и все още не е чувал изарза, че го харесваш...
И сега мислиш, че ще го впечатлиш, ама точно с тези думи..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Майко, колко по-добро място щеше да е светът!Първоначално написано от 3oPuTy
Стой и зяпай в тавана,или пиши по форуми.Рано или късно ще се усети сам спокойно.Първоначално написано от karitoo
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Мерси за съветите накрая ще зема да го питам кво изпитва или просто ще му кажа , че още го харесвам... Ако някога събела смелост....![]()
Ся дай се разбереме..харесваш ли го или го обичаш?
+1 ...Първоначално написано от Unperfectgirl
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Днес стана нещо което не си обяснявам....
Седях с едни фр на един камък и той се появи с негови фр и отначало се едно не ме виждаше после се засмя аз също и той ми показа среден пръст и продължи да се смее след тва една фр му каза така ли се отнасяш към твойта любов и сички се захилихме и един негов фр вика коя бе и мойта фр ми Кари и тй се засмя... и мойта фр каза ми вие така изглеждате.... Всички ми казаха , че вс било зо пред другите ама аз си мисля, че сичко е било щото е искал да направи...![]()
![]()
Са нз как да ги приемам тия работи...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ImmortalForever
ОБИЧАМ ГО!![]()
Ясно е , че трябва да говоря с него но какво да му кажа а и какво да си мисля след случилото се... Някакви идеи? Мерси предварително...
Аз нищо не разбрах, честно. Не можеш ли да пишеш по-четливо?Първоначално написано от karitoo
Аз нищо не разбрах, честно. Не можеш ли да пишеш по-четливо?Първоначално написано от karitoo
Първоначално написано от aleks4e
Ми извинявам се на хората които не разчитат нека другите ако искат да пишат...
Ами.. идеи?! И ти го гушни..ако искаш даже го целуни. Толкова е лесно да се измислят начини, за да разбере че го харесваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...