- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение относно емотиконите
Значи имам предложение да се направи като във вибокс-а максимум по 4-5 емотикони в пост.Така ще се избегне флууда от емотикони
Ми да, добре ще е.Напремер е достатъчно само "Първоначално написано от vikatavili12
" вместо "
![]()
![]()
" х 10000000 пъти
![]()
Първоначално написано от NaskoKaulitz
точно преди да го напишеш изтри всичките си смотани емотикони от представянето,нали?хах
не се изказвай неподготвен,прасе
И аз съм ЗА, стига да не е въпрос на огромна и обширана работа, свързана с инсталиране на модове и т.н.![]()
еми ние хубава сме За,ама ще е добре админите да обърнат внимание на темата,а не само да се трупат страници съм За-та![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не пречи на никого,освен това не товари системата особено.Само много работа за екипа.
Да не говорим че хората с по-слаб комп или нет трябва да чакат около минута, докато зареди цялата тема, нафлуудена с емотикони
Простакът по природа никакви рестрикции не го ловят!
Това какво ще речеПървоначално написано от machoka
![]()
Аз съм против.
Представете си, че пиша по сериозна тема, около 12-15 реда.Искам да сложа 6-7 емотикони, които са нормални за такъв пост.Кво правим тогава?!
Отговорите не се състоят от 1 или 2 изречения все пак...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да ама емотиконите в подписа не разтягат страницата и не ви карат да чакате 1 минута докато зареди, нали.Освен това може да не са 4-5 на пост, а 20-тина примерно.Знам ли........колкото прецени екипаПървоначално написано от Dimana99
Абе ти още ли си жив?Май само "Кофата" обитаваш,там сред буклуците.![]()
Колкото до предложението:Все ми е тая.Вече всеки се чуди какви глупости да предложи.![]()
Като за начало спри да използваш по 15 емотиконав постовете си и тогава прави предложения.
И аз съм за предложението, Примерно по 5 емотикона на пост, обаче понякога дори иаз се изхвърлям с емотиконите![]()
За.![]()
вечн0 си на лентата..^^
Аз съм против предложението! Понякога при по дълги постове всеки може да си позволи да употреби повече емотикони искаики да изрази някаква емоция, която не може да опише с думи!![]()
Ако автора визира постовете на някои потребители съдържащи само и единствено много на брой емотикони... ама наистина много, като на пример: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...194631#6194631 - смятам, че е работа на модераторите да предупреждават тези потребители - веднъж или два пъти (по тяхна преценка), след което да следва наказание (какво ще е то - модераторите ще си преценят).![]()
^ +1![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
+1 Напълно съм съгласна.Първоначално написано от doomkillerr
The Devil Fucks like God makes Love.
Ми то ти пишеш по 20 смяха на съобщение бе мурук![]()